Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Zanussi ZCH/C-1500ER:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип
Установка для підлоги
настінний
Площа обігріву 20 кв.м
Потужність нагріву макс. 1.5 кВт
Управління механічне
Захист від бризок води
Захист від перегріву
Тип живлення електрика
Колір білий
Вага 4.3 кг
Габарити 59.5х40х9.5 см
Мобільність вільне переміщення
коліщатка для зручності перевезення
Основні характеристики
Тип
Установка для підлоги
настінний
Площа обігріву 20 кв.м
Потужність нагріву макс. 1.5 кВт
Управління механічне
Функціональність
Термостат
Безпека
Клас захисту IP24
Захист від бризок води
Захист від перегріву
Фізичні характеристики
Тип живлення електрика
Колір білий
Вага 4.3 кг
Габарити 59.5х40х9.5 см
Додатково
Мобільність вільне переміщення
коліщатка для зручності перевезення
Можливості Регулювання потужності
Регулювання температури
Гарантія
Гарантія 36 місяців
Параметри упаковки
Ширина 130 мм
Висота 450 мм
Довжина 630 мм
Вага 5.05 кг
Об'єм 0.0369 м3
Конвектори серії Forte Calore - стильні і функціональні. Прилад оснащений ефективним монолітним нагрівальним елементом «Potenziato doppio», який дозволяє швидко виходити на робочу температуру. Завдяки технології "Air Inflow" площа забору повітря збільшена, що робить обігрів більш ефективним. Можливість вибору потужності нагрівального елементу дозволить оптимізувати енерговитрати. Надійну роботу приладу забезпечує надточний термостат «Precisio», що дозволяє контролювати температуру з точністю до 0,1 ° С.
немає в наявності
Потужні та функціональні конвектори Zanussi Forte Calore 2.0

Zanussi – італійська компанія, яку створено заповзятим італійцем Антоніо Зануссі у 1916 році. Серед широкого асортименту, крім різної дрібної та великої побутової техніки,є кліматичне обладнання.

Електричний конвектор Zanussi серії Forte Calore 2.0 створить комфорт в будинку, квартирі або офісі. Інноваційність приладу прослідковується у кожній деталі, починаючи від аеродинамічного дизайну панелей корпусу. Крім того, моделі цієї серії вирізняють основні переваги такі, як наявність іонізатора, електронного модуля керування, таймера, фільтра повітря, додаткових кріплень для монтажу на стіну та датчик перекидання.

Електронне керування

Користувач може налагоджувати прилад відповідно до потреб за допомогою електронного керування та програмного забезпечення. Якщо раптом стався перепад напруги, конвектор можна налаштувати на автовімкнення після відновлення напруги у мережі. Причому конвектор продовжить роботу згідно з останніми параметрами, що було встановлено.

Індикатор

Прилад обладнано цифровим індикатором із підсвічуванням, що допоможе коригувати роботу, навіть якщо освітлення з якихось причин відсутнє.

Іонізатор

Порадує користувачів наявність у приладі іонізатора повітря, адже його корисну дію доведено вченими. Крім того, встановлено, що позитивно та негативно заряджені іони сприятливо впливають на самопочуття людини, а саме:

  • зміцнюють імунітет, підвищують тонус, знижують втому;
  • сприяють загальному поліпшенню самопочуття за деяких видів захворюваності;
  • значно зменшують кількість бактерій і грибків у приміщенні;
  • частково очищують повітря від пилу;
  • нейтралізують електричні поля на одязі, пластиці, лінолеумі.

Нагрівальний елемент

Пристрій має ефективний монолітний нагрівальний елемент Potenziato doppio, завдяки якому він швидко набирає робочу температуру. Технологія Air Inflow збільшує площу забору повітря, що робить обігрів ефективнішим. Надважливим є можливість обирати потужність нагрівального елементу, аби оптимізувати енерговитрати.

Термостат

Надійну роботу приладу забезпечує надточний термостат Precisio, адже температура знаходиться під контролем з точністю до 0,1 °С (для приладів з електронним керуванням).

Захист

Виробник подбав про захист маленьких дітей – панель можна заблокувати, одночасно утримавши дві клавіши «\/» та «/\» впродовж 3 секунд. Аби розблокувати – слід лише повторити. Клас захисту приладу від бризок – IP 24. Також у конвектор вмонтовано захисний елемент, що вимикає його, якщо він раптом відхилився від вертикального положення на понад 45°. Аби знову ввімкнути, його слід встановити у вертикальне положення.

Монтаж

Аби конвектор пасував до будь-якого інтер’єру, виробник пропонує два можливі види встановлення: настінне або підлогове (шасі для підлогової установки та кронштейн є в комплекті).

Специфікації

  • Потужність 1,5 кВт
  • Розміри (ш × в × г) 595 × 400 × 95 мм
  • Площа обігріву 15 м2
  • Вага 5,3/4 кг

 

ZCH/C-1500MR

ZCH/C-1500ER

Автовимкнення у разі перепаду напруги

+

+

Іонізатор

-

+

Авторестарт

+

+

Таймер

-

+

Режим повної та половинної потужності

+

+

LCD-дисплей

-

+

Додаткове настінне кріплення

+

+

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів