Previous
Next
Technical characteristics Lamart LT1064:
Main features
Full list of features
Appointment of the pan grill
Diameter 23.5 cm x 23.5см
Material pans cast iron
Non-stick coating
Main
Appointment of the pan grill
Diameter 23.5 cm x 23.5см
Material pans cast iron
Inner coating enamelled
Non-stick coating
Cap No
Additionally
Suitable for induction
The ability to wash in the dishwasher
Features pan pouring spout
easy cleaning
Physical
Colour cream
Handle Material metal
Height 5 cm
Package dimensions
Width 350 mm
Height 50 mm
Length 240 mm
Weight 2.50 kg
Volume 0.0042 m3
Appointment of pan: grill; Diameter: 23.5 cm; Material of pan: cast iron; Cap: No; Features of pan: pouring spout, easy cleaning;
out of stock
Посуд для здорового харчування Lamart

Аби тіло було красивим, а організм — міцним, слід дотримуватися правил здорового способу життя, одним з яких є здорове харчування. Тим, хто піклується про своє здоров’я або бажає бути в кращій формі і в сезон відпусток, під час приготування їжі фахівці Lamart радять користуватися сковородою гриль.

Коли створюєте кулінарні шедеври у такому посуді, більше не потрібно багато олії. Готові страви будуть соковитими, а аромат — насиченим. Спеціальне рифлене дно імітує решітку справжнього гриля і продукти не повністю прилягають до нього, таким чином їжа водночас і готується на пару, і підсмажується.

Для приготування м’ясних страв краще використовувати чавунну сковорідку гриль. Чавун має високу теплопровідність, тому дно і борти нагріваються рівномірно. А найголовніше — вона не деформується і стійка до зовнішніх пошкоджень. Крім того, її легко мити.

Сковороди з чавуну

LT1063

  • Витримує дію високої температури до 280 °C
  • Підходить для всіх видів плит, в тому числі індукційних
  • Можна використовувати в духовій шафі, попередньо від’єднавши ручку
  • Матеріал: чавун емальований
  • Матеріал ручки: дерево
  • Розмір: 24 × 24 см
  • Колір: чорний
  • Зручний носик для зливання олії

LT1064

  • Витримує дію високої температури до 280 °C
  • Підходить для всіх видів плит, зокрема індукційних
  • Матеріал: чавун емальований
  • Матеріал ручки: чавун
  • Розмір: 23,5 × 23,5 см
  • Колір: кремовий
  • Зручний носик для зливання олії

LT1065

  • Витримує дію високої температури до 280°C
  • Підходить для всіх видів плит, в тому числі індукційних
  • Можна використовувати в духовій шафі, попередньо від’єднавши ручку
  • Матеріал: чавун емальований
  • Матеріал ручки: дерево
  • Розмір: 23,5 × 23,5 см
  • Колір: чорний

Млинки для солі та перцю

LT7030

  • Функція регулювання ступеня помелу
  • Завдяки прозорості можна побачити рівень заповнення чаш
  • Матеріал: нержавіюча сталь, пластик
  • Розмір: висота 19 см, діаметр 6 см
  • Колір: сірий
  • Кількість чаш: 2
  • Подрібнювальний механізм: кераміка

LT7011

  • Функція регулювання ступеня помелу
  • Працює від шести батарейок типу ААА
  • Матеріал: нержавіюча сталь, пластик, акрил
  • Діаметр: 6 см
  • Колір: білий
  • Кількість чаш: 1
  • Подрібнювальний механізм: кераміка

LT7013

  • Функція регулювання ступеня помелу
  • Завдяки прозорості можна побачити рівень заповнення чаш
  • Матеріал: нержавіюча сталь, акрил
  • Розмір: висота 18,5 см, діаметр 4,4 см
  • Колір: сірий
  • Кількість чаш: 2
  • Подрібнювальний механізм: кераміка

Готуємо стейк разом із Lamart

  1. Шматок м’яса (Рібай/Стріплойн) залиште на обробній дошці до досягнення кімнатної температури.
  2. Посоліть і посипте спеціями з обох боків. Для ще духмянішого аромату для подрібнення спецій і солі використовуйте млинок (Lamart LT 7013/LT7030/LT7011).
  3. Змажте стейк невеликою кількістю оливкової олії.
  4. Добре розігрійте сковорідку гриль із чавуну Lamart LT1063/LT1064/LT1065 за найвищої температури (5-7 хв).
  5. Смажте м’ясо з усіх боків і з торців по 1,5 хв.
  6. Приготування нетовстого шматка стейку можна закінчити на сковороді.
  7. Продовжити готувати товстий шматок необхідно в духовці.
  8. Перекладіть м’ясо на деко для випікання Lamart LT3046.
  9. Закінчуйте приготування м’яса в попередньо розігрітій до 180 °C духовій шафі (приблизно 10 хв. до готовності Medium).
  10. Перекладіть м’ясо на дошку. Покладіть зверху розмарин і залиште м’ясо «відпочити».
Menu
Products catalog
Products catalog