Попереднє
Наступне
Технічні характеристики 2E USB Car Charger 2.4A,:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип зарядного пристрою для телефону/смартфона
для планшета
Сумісність універсальне
Вхідне підключення від прикурювача автомобіля
Вихідне підключення USB-порт
Вихідний струм 2.4A
Основні
Тип зарядного пристрою для телефону/смартфона
для планшета
Сумісність універсальне
Вхідне підключення від прикурювача автомобіля
Вихідне підключення USB-порт
Вихідний струм 2.4A
Додатково
Особливості 1 зарядний порт USB
Тип зарядного пристрою: для телефону/смартфона, для планшета; Сумісність: універсальне; Вхідне підключення: від прикурювача автомобіля; Вихідне підключення: USB-порт; Вихідний струм: 2.4A;
немає в наявності
Аксесуари 2Е

Широкий асортимент 2Е пропонує аксесуари для мобільних пристроїв під будь-які потреби. Вдома, в офісі чи в дорозі доречні різноманітні зарядки, надійні кабелі, портативні вентилятори, захисне скло. Вони підживлять смартфон або планшет, захистять від подряпин та порадують прохолодою в спеку.

Зарядні пристрої

2Е акцентує особливу увагу на тому, щоб асортимент був достатнім аби задовольнити потреби споживачів. Наприклад, для поїздок знадобляться автомобільні зарядки — і у виробника є моделі на вибір з одним USB-портом (2E-ACRT15-24B) чи з двома USB-портами для одночасної підзарядки кількох пристроїв (2E-ACRT40-34B). Для підзарядки в офісі чи вдома корисними стануть мережеві зарядки: для мобільних телефонів і смартфонів можна обрати просту на 2 А (2E-WCRT29-2W), а для одночасної зарядки декількох пристроїв — з двома USB-портами на 1 А і 2,4 А (2E-WCRT58-B).

Car Charger 2.4A 2E-ACRT15-24B

Car Charger 1.5A 2E-ACRT18-15B

USB Car Charger 3.4A 2E-ACRT40-34B

Dual USB Wall Charger 3.4A 2E-WCRT58-B

USB Wall Charger 1A 2E-WCRT11-1W

USB Wall Charger 2A 2E-WCRT29-2W

Портативні вентилятори

Мінівентилятори 2Е підключаються до смартфонів та мобільних пристроїв, Power Bank одним рухом. Завдяки м'яким, безпечним лопатям діаметром 9 см їх можна використовувати, не боячись поранитись. Хоч вентилятори й маленькі, але створюють сильний повітряний потік. Є моделі з підключенням до порту Lightning та універсальні, сумісні як з портом USB, так і з MicroUSB (2E-MFLF-1-WHITE, 2E-MFMF-1-BLACK).

Міцні і витривалі кабелі

Кабелі 2Е розроблені з акцентом на міцність і довговічність. Плоскі кабелі, що не плутаються, важко порвати чи механічно зіпсувати. Вони представлені в декількох лінійках Особливістю серії 2Е Dual Metal (2E-CCTM13M-1G, 2E-CCTM13M-1S) є двосторонній конектор для миттєвого підключення будь-якою стороною. Для швидкої зарядки підійдуть кабелі в металевому пружинному обплетенні серії Metal Spring (2E-CCTM36M-1S). Вони заряджають пристрої на 40% швидше. А для надійної та швидкої зарядки Apple-девайсів стануть у пригоді нові кабелі з MFI-чіпом завдовжки 1,5 м.

USB 2.4 MicroUSB Data/Charge Spring Metal 1m 2E-CCTM36M-1S

USB 2.0 MicroUSB Data/Charge Dual Metal 2E-CCTM13M-1G 2E-CCTM13M-1S

Захисне скло

Захисне скло виробляють з високоякісної японської сировини. Завдяки щільності матеріалу 9H екран стає стійким до подряпин і чудово захищеним під час падінь або ударів.

Олеофобне покриття запобігає появі відбитків пальців, при цьому не спотворюється передача кольору, а тактильні відчуття залишаються такі ж, як під час роботи зі звичайним екраном.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів