Попереднє
Наступне
Технічні характеристики TP-Link HS100:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип розумна розетка
Вид монтажу зовнішній
Матеріал полікарбонат
Основні
Тип розумна розетка
Вид монтажу зовнішній
Колір білий
Клас захисту IP IP20
Кількість гнізд/роз'ємів/постів 1 шт
Установка вертикальна
Особливість розумний будинок
Технічні особливості
Заземлення
Додаткові характеристики
Матеріал полікарбонат
Додатково індикатор
віддалений доступ
розклад
режим «немає вдома»
кнопка живлення
кнопка налаштувань
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 90 мм
Висота 140 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.30 кг
Об'єм 0.0011 м3
Тип: розумна розетка; Вид монтажу: зовнішній; Матеріал: полікарбонат; Клас захисту IP: IP20;
немає в наявності
«Розумні помічники» на довгі роки TP-Link

Як розумні розетки, лампи та «чарівний» додаток змінюють повсякденне життя.

TP-Link пропонує розумні розетки та енергозберігаючі лампи. Ці пристрої для розумного будинку позитивно впливають на екологію, забезпечують більше контролю над споживанням енергії та роблять життя комфортнішим. Безсумнівно, ці чинники мають велике значення та можуть стати вирішальними під час купівлі. Однак передусім ці недешеві розумні лампи та розетки купують, тому що в довготривалій перспективі це вигідна інвестиція, завдяки якій можна непогано заощаджувати на рахунках за споживання електроенергії.

Комфортна економія

Розумні лампи TP-Link потрібні всім. Завдяки ним не доведеться заходити в неосвітлений будинок ввечері або скаржитися на недостатнє освітлення під час читання. Можна створити власний розклад для ввімкнення та вимкнення світла в певний час чи використати один з установлених шаблонів освітлення, обравши оптимальний варіант для сну, читання, вечірки чи перегляду фільму.

Не варто забувати про економію — адже розумні лампи TP-Link працюють довгі роки і при цьому споживають набагато менше електроенергії, ніж звичайні лампи розжарювання.

Від бухгалтерів до майнерів

Діапазон використання розумних розеток TP-Link — надзвичайно широкий. Наприклад, потрібно заощадити на електроенергії в офісі: для цього підключаємо всі офісні електроприлади до розумних розеток і централізовано вимикаємо їх о 18:00. Надіслані рахунки за електроенергію приємно здивують.

Розетки корисні тим, що допомагають отримати інформацію про реальне енергоспоживання підключених пристроїв або створювати для них розклад автоматичного увімкнення або вимкнення. Наприклад, користувач ще тільки збирається прокинутись, а розумна розетка вже увімкнула торшер у його спальні.

Варта уваги функція Away: до Wi-Fi розеток підключаються кілька світильників, які будуть вмикатися та вимикатися в завчасно визначеній послідовності. Таке рішення імітує присутність людей у помешканні та відлякує потенційних злодіїв.

А ще розетки TP-Link обожнюють майнери криптовалют: завдяки цим розеткам можна дистанційно перезавантажити ферму смартфоном усього за кілька секунд.

Розумні розетки TP-Link HS100/HS110

Ці Wi-Fi розетки для розумного дому підключаються до звичайних розеток, забезпечують просте керування з пристроїв на базі Android та iOS за допомогою фірмового додатка Kasa і повністю змінюють взаємодію людини з домашньою технікою. Тепер є можливість отримати доступ до підключених ­пристроїв з будь-якої точки планети, де є інтернет; контролювати час увімкнення та вимкнення електроніки за завчасно складеним розкладом; вмикати та вимикати електроприлади прямо з канапи. Завдяки таймеру зворотного відліку можна своєчасно вимкнути праску або щипці для волосся, а реалізована в моделі HS110 функція відстеження статистики енергоспоживання допоможе заощадити.

Розумна лампа LB100

Навіть найдоступніша модель має всі базові переваги старших моделей. Оснащена Wi-Fi модулем 2,4 ГГц LB100 легко підключається до мережі без будь-якого додаткового устаткування. За допомогою фірмового додатка Kasa для мобільних пристроїв на базі Android та iOS можна вмикати та вимикати лампу, а також міняти рівень освітлення, обираючи яскравіше світло для активної роботи або м’яке для відпочинку. Маючи яскравість 600 лм, лампа споживає лише 8 Вт, а термін її служби — 13,7 року (за умови щоденного використання протягом трьох годин). Порівняно зі звичайною 60-ватною лампою розжарювання LB100 зменшує споживання енергії більш ніж на 80 % без втрати якості чи яскравості.

Мільйон кольорів LB130

Головна перевага цієї лампи — створення світла в усій різноманітності кольорів RGB із додатком Kasa: романтичне червоне світло — будь ласка; м’яке зелене для читання — жодних проблем, звичайне біле — легко! Тобто все відбувається, майже як у казці, але це реальність. А якщо взяти до уваги той факт, що можна регулювати яскравість і теплоту, то отримаємо необмежений простір для експериментів. Решта специфікацій LB130 такі самі, як у LB120.

Розумне налаштування яскравості LB110

Ця модель відрізняється вищим рівнем яскравості (800 лм) та енергоспоживання (11 Вт), а також збільшеним до 22,8 року терміном служби (за умови щоденного використання протягом трьох годин). Крім цього, за допомогою додатка Kasa можна вести моніторинг енергоспоживання і краще контролювати свої розрахунки.

Регулювання теплоти світла LB120

Найважливіші особливості LB120: налаштування яскравості та теплоти світла у діапазоні від 2700 до 6500 К. Денне світло добре підходить для активної роботи, а тепле біле — створить атмосферу затишку та комфорту під час сімейних посиденьок. Новинка підтримує циркадний режим, який автоматично налаштовує яскравість залежно від часу доби, підбираючи потрібне світло вдень і ввечері. Решта технічних характеристик такі самі, як і у LB110.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів