Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Synology DS115j:
Основні параметри
Повний список параметрів
Зовнішні порти Порт USB 2.0 /2шт.
Сертифікація FCC Class B
CE Class B
BSMI Class B
Вхідна напруга змінного струму 100В – 240В перем. тока
Максимальний розмір одного тому 16 TB
Відсік(и) для дисків 1
Розмір (ВхШхГ) 166x71x224 мм
Вага 0.71 кг
Основне
Тип мережеве сховище
Зовнішні порти Порт USB 2.0 /2шт.
Сертифікація FCC Class B
CE Class B
BSMI Class B
Підтримувані браузери Internet Explore
Chrome
Safari
Mozilla Firefox
Мережеві протоколи CIFS/SMB
AFP
NFS
FTP
WebDAV
SSH
ISCSI
SNMP
CalDAV
Telnet
VPN
Підтримувані мови Deutsch
English
Français
Italiano
Nederlands
Російський
日本語
繁體 中文
Polski
Svenska
Dansk
Norsk
Português
Türkçe
Español
Magyar
Ceska
简体中文
Живлення
Автозапуск після збою живлення Так
Вхідна напруга змінного струму 100В – 240В перем. тока
Частота (одна фаза) 50/60 Hz
Блок живлення / адаптер 36 Вт
Температура
Робоча поверхня 5°C – 35°C (40°F – 95°F)
Температура зберігання -20°C – 60°C (-5°F – 140°F)
Відносна вологість 5% - 95% віднос. вологості
Інше
Рівень шуму 18.1 дБ(A)
Комплектація Основний пристрій
Набір приладдя
Мережевий кабель RJ-45
Адаптер живлення
Характеристики модулів, які можливо додати
Тип сумісного диска 2.5" SATA III / SATA II HDD
3,5"-HDD SATA III / SATA II
2.5" SSD SATA III/ SATA II
Максимальна внутрішня ємність 10 TB (10 TB HDD x 1, ємність залежить від типів RAID)
Максимальний розмір одного тому 16 TB
Устаткування
Процесор Marvell Armada 370 88F6707
Архітектура процесора 32-bit
Частота ЦП 800 MHz
Cистемна пам'ять 256 MB
Відсік(и) для дисків 1
Фізичні характеристики
Розмір (ВхШхГ) 166x71x224 мм
Вага 0.71 кг
Зовнішні порти: Порт USB 2.0; Сертифікація:FCC Class B, CE Class B, BSMI Class B; Комплектація: Основний пристрій, Набір приладдя, Мережевий кабель RJ-45, Адаптер живлення; Розмір (ВхШхГ): 166x71x224; Вага: 0.71 кг .
немає в наявності
Огляд NAS-сервера Synology DS115j

Цю модель мережевого сховища можна охарактеризувати як ідеальне поєднання універсальності та доступності. Це енергоефективний, а головне компактний і легкий NAS-сервер з функціональною операційною системою.

Комплектація

Пристрій поставляється з адаптером живлення, мережевим кабелем і комплектом болтів для фіксації накопичувача всередині, а також шурупами для фіксації кришки.

Зовнішній вигляд і конструкція

Корпус Synology DS115j виконано з міцного полікарбонату білого кольору із сірою вставкою на передній панелі, а внутрішній каркас зроблений з металу.

Стійку розташування на різних поверхнях забезпечують прогумовані ніжки. На тильній панелі можна побачити вентиляційну решітку, мережевий роз'єм, два порти USB 2.0, гніздо для адаптера живлення і роз'єм Kensington для замка безпеки. Вбудований кулер підтримує три режими швидкості - охолодження, тихий режим, а також режим низького енергоспоживання.

Synology DS115j підтримує встановлення одного 3,5-дюймового жорсткого диска з інтерфейсом SATA III або SATA II і швидкістю 6 Гбіт/с або 3 Гбіт/с відповідно, а для використання 2,5-дюймового накопичувача, як HDD, так і SSD, необхідно додаткове кріплення. При розмірах в 16,6 x 7,1 x 22,4 см, вага мережевого сховища без встановленого накопичувача становить 710 г.

Можливості та програмне забезпечення

Роботу сервера забезпечує 32-розрядний процесор Marvell Armada 370 88F6707 з частотою 800 МГц і 256 МБ оперативної пам'яті стандарту DDR3. Максимальний обсяг жорстких дисків, досягає 10 ТБ. Система підтримує файлову систему EXT4 для внутрішнього накопичувача і ряд файлових систем для зовнішніх дисків - EXT4, EXT3, FAT, NTFS, HFS + і exFAT. При тестуванні з жорстким диском Seagate Enterprise NAS ST6000VN0001 ємністю 6 ТБ, разом з ПК на базі Windows і підключенням зі швидкістю 1GbE завантаження файлу об'ємом 3 ГБ відбувалася зі швидкістю 103,37 МБ/с, а вивантаження - 62,56 МБ/с. Така ж операція була проведена і з великою кількістю файлів, загальний розмір яких також досягав 3 ГБ. Завантаження файлів - 58,43 МБ/с, вивантаження - 30,96 МБ/с. Добре, що сервер підтримує автозапуск після збою живлення. Synology DS115j працює під управлінням операційної системи DiskStation Manager 6.0, побудованої на базі ядра Linux. Її можна охарактеризувати як функціональну і досить гнучку модульну систему, яка впорається з великим спектром завдань.

ОС включає в себе поштову хмарну службу, пакет офісних додатках для редагування документів і спільної роботи, а також засоби віртуалізації, захисту даних і синхронізації з іншими пристроями для створення приватного хмарного сховища.

Додаток Cloud Station Backup виконує функції резервного копіювання. Незалежно від використовуваної ОС, будь то Windows або Mac, бекап відбувається в автоматичному режимі, разом зі змінами в файлах. Користувачі Mac можуть скористатися системою Apple Time Machine. Також підтримується копіювання даних на інші пристрої серії DiskStation, зовнішні жорсткі диски і такі онлайн-сервіси як Amazon S3, Glacier, Microsoft Azure і HiCloud.

Synology Hyper Backup допоможе створити розклад і оптимізує процес резервного копіювання разом з економією дискового простору, завдяки збереженню тільки тих даних, які змінювалися між версіями.

Обмін і управління файлами відбувається за допомогою програми File Station з підтримкою FTP-клієнта. За рахунок повної підтримки таких мережевих протоколів як FTP, SMB2, AFP, NFS і WebDAV досягається безперешкодний обмін файлами між платформами Windows, Mac і Linux. Тому користувачам немає необхідності зберігати кілька комплектів облікових даних.

Також варто сказати і про можливості синхронізації сервера з хмарними сервісами - Amazon Cloud Drive, Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox, Box, Baidu Cloud і іншими. Ця можливість дозволить створити гібридне хмарне сховище з високою гнучкістю зберігання даних.

Функціонал ОС DiskStation Manager дозволить індексувати і впорядкувати мультимедійний контент - фотографії, відео, а також музику. І все це з зручним інтерфейсом з можливістю обмінюватися контентом з іншими користувачами за допомогою посилань.

 

Також підтримується потокова передача даних на інші пристрої з сертифікатом DLNA.

Додатковий пакет Surveillance Station, який включає дві безкоштовних ліцензії на використання IP-камер, можна використовувати в якості основи для домашнього центру відеоспостереження. Процес підключення простий - необхідно завести камери відеоспостереження і Synology DS115j в одну мережу.

Для віддаленого доступу і швидкого доступу до різних сервісів мережевого сховища, виробник надає програми для мобільних пристроїв на базі iOS і Android:

  • DS note - зручний текстовий органайзер.
  • DS audio і DS video і DS photo - швидкий доступ до мультимедійного контенту.
  • DS cloud і DS file - синхронізація даних між мобільними пристроями і NAS-сервером.
  • DS get - універсальний менеджер завантажень.
  • DS cam - доступ до системи відеоспостереження.

Враження

NAS-сервер Synology DS115j - відмінне рішення як для домашнього використання, так і впровадження в малому і середньому бізнесі. У цій моделі об'єднані легкість використання і величезний функціонал, за допомогою якого можна не тільки розширити мультимедійні можливості, а й вирішити ряд завдань зі зручним і безпечним зберіганням даних.

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Модель Synology DS115j
  • Розміри 16,6 x 7,1 x 22,4 см
  • Вага без накопичувача 710 г
  • Процесор Marvell Armada 370 88F6707
  • Оперативна пам’ять 256 МБ DDR3
  • Підтримка накопичувачів 1x 3,5 "HDD SATAIII/SATAII, 1x 2,5" HDD / SSD SATAIII / SATAII
  • Об`єм до 10 ТБ
  • Файлова система внутрішнього накопичувача EXT4
  • Файлова система зовнішніх накопичувачів EXT4, EXT3, FAT, NTFS, HFS +, exFAT.
  • Роз'єми 2x USB 2.0, 1x 1GbE
  • Адаптер живлення 36 Вт
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів