Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Philips Satinelle Prestige:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип епілятор
Кількість швидкостей 2
Насадки для гоління
для пілінгу
для чутливих ділянок тіла
насадка-гребінець
масажна насадка
для розгладження шкіри
для обличчя/точкова
Додатково підсвічування
використання на вологій і сухій шкірі
Джерело живлення акумулятор /літій-іонний
Час роботи 40 хв
Колір білий
Основні
Тип епілятор
Тип епіляції суха
волога
Кількість швидкостей 2
Кількість щипців 32 / 17 дисків
Насадки для гоління
для пілінгу
для чутливих ділянок тіла
насадка-гребінець
масажна насадка
для розгладження шкіри
для обличчя/точкова
Особливості
Додатково підсвічування
використання на вологій і сухій шкірі
Фізичні
Джерело живлення акумулятор /літій-іонний
Час зарядки 90 хв
Час роботи 40 хв
Колір білий
Комплектація чохол для зберігання
щіточка для очищення
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 190 мм
Висота 60 мм
Довжина 180 мм
Вага 0.60 кг
Об'єм 0.0021 м3
Швидкий епілятор оснащений унікальними керамічними дисками, які обертаються на максимально високій швидкості і захоплюють навіть найтонші волосся.
немає в наявності
Краса та зручність від Philips

Пропонуємо вашій увазі топові прилади Philips для особистого користування та побуту, які зроблять ваше життя комфортніше.

Очищувач повітря

Для мешканців мегаполісів очищувач повітря – необхідність, а не аксесуар. Нещодавно анонсовано модель Philips AC2887. Ця модель здатна забезпечити чисте повітря у квартирі площею 25-79 м2. AC2887 має у своєму арсеналі низку переваг перед конкурентами: по-перше, рівень шуму всього 20,5 дБА, тихий, мов шепіт; по-друге, автоматичний контроль повітря, необхідно тільки увімкнути пристрій, а далі він все зробить сам; по-третє, очищення проходять найдрібніші часточки в 0,02 мікрона.

Вага 7,7 кг. Розміри (д × ш × в): 35,9 × 24 × 55,8 см.

Комбінований очищувач і зволожувач повітря «2 в 1»

Вдихніть різницю разом з Philips «2 в 1». Пристрій може очистити повітря в кімнаті до 43 м2 та відфільтрувати 99% бактерій. При цьому модель проста у використанні, адже у неї є розумний датчик, який контролює і повідомляє про стан повітря у приміщенні. У користувача є змога регулювати потік повітря з трьома режимами вентилятора самостійно, або ж довірити це розумній системі пристрою. Завдяки легкому та стильному дизайну очищувач пасуватиме до будь-якого інтер’єру. Пристрій не залишає жодних вологих плям на підлозі. Вага 8,3 кг.

Розміри (ш × г × в): 21 × 36,5 × 60,5 см.

Епілятор для вологого та сухого використання

Нова модель Philips – це бездротова конструкція з S-подібною ручкою та широкою керамічною головкою, що не залишить шансу небажаному волоссю. Пристрій має зручну, нековзку ручку, що забезпечує комфортне використання за умов вологої епіляції. Епілятор краще захоплює та видаляє навіть дрібні та тонкі волоски завдяки унікальній керамічній поверхні дисків та швидкості обертання 2 200 обертів/хв. Є підсвічування, за допомогою якого можна швидше виявити невидалене волосся. Завдяки широкому набору аксесуарів епілятор легко перетворюється на бритву, масажер, тример-гребінець та навіть щітку для пілінгу. Також у наборі можна знайти насадки для обличчя, чутливих ділянок та натягування шкіри. Пристрій має спеціальний футляр, тож його зручно брати із собою в подорож.

Вага 0,42 кг. Розміри (ш × г × в): 19,5 × 6,5 × 18,5 см.

Пристрій для видалення волосся IPL

Philips Lumea Prestige – це перший у світі пристрій IPL для видалення волосся. У новинки багато переваг: портативність пристрою, дротовий та бездротовий варіанти використання, зручність форми для тримання у руці, невелика вага. Сенсор SmartSkin допоможе ефективно підібрати одне з п’яти можливих налаштувань відповідно до тону шкіри. Разом із пристроєм до набору входять дві насадки, кожну з яких підлаштовано під певну ділянку. Насадка для тіла має віконце площею 4,1 см2 для обробки великих ділянок та опуклу форму для повтору контурів тіла. Насадка для обличчя відрізняється пласким віконцем 2 см2 та додатковим вбудованим фільтром для лагідної обробки чутливої шкіри.

Вага 1,06 кг. Розміри (ш × г × в): 26,5 × 14 × 19 см.

Фен MoistureProtect

Висушити волосся швидко, при цьому не пересушуючи його – можливо з новинкою Philips. Головна перевага моделі – вбудовані розумні сенсори, головне завдання яких – захист волосся зсередини. Інфрачервоний сенсор MoistureProtect постійно вимірює та налаштовує температуру волосся для збереження до 85% вологи. Аби волосся менше електризувалося та ставало більш слухняним, є функція іонізації, без якої не обходиться жодний сучасний фен. Модель зручна ще і тим, що має шість налаштувань швидкості та нагрівання, тож власниці вибагливого волосся зможуть підібрати необхідний режим. Пристрій зручно тримати у руці завдяки невеликій вазі та компактним розмірам.

Вага 0,93 кг. Розміри (ш × г × в): 32 × 23,5 × 10 см.

Блендер

Новий блендер потужністю 1 400 Вт має скляну дволітрову чашу, у якій подрібнює овочі, фрукти та горіхи зі швидкістю до 35 000 обертів/хв. Розроблена та запатентована Philips технологія 3D-змішування ProBlend 6 однорідно подрібнює продукти, вивільняє більше поживних речовин зі структури клітин та полегшує процес їхнього засвоєння організмом. Пристрій обладнано регулятором швидкості та функцією попереднього налаштування для приготування смузі. Блендер можна мити у посудомийці.

Вага 4,93 кг. Розміри (ш × в × г): 31 × 43,5 × 21 см.

Звукова електрична зубна щітка з додатком

Щітка DiamondClean Smart – комплект з корпусу, насадок та мобільного додатка. Чотири насадки розроблено для глибокого чищення зубів і проміжків між ними, делікатного очищення ясен, підтримання білизни зубної емалі та чистоти поверхні язика. Насадки обладнано інтелектуальними датчиками. За допомогою Bluetooth щітка синхронізується з мобільним додатком і допомагає порадами, аби досягнути необхідних результатів. Завдяки 3D-карті рота, що встановлена у додатку, процес чищення стане якіснішим та індивідуально підлаштованим під користувача. Карта дає змогу відстежувати, які ділянки рота були очищені повністю, а які ще потребують «допрацювання». До карти можна внести персональну інформацію про стан ротової порожнини: яким ділянкам варто приділити особливу увагу, де встановлено коронки, пломби тощо. Модель зручна тим, що додаток сам повідомить, коли буде необхідно змінити насадку. Окрім того, пристрій має п’ять режимів та три інтенсивності залежно від того, який результат потрібно досягнути. Приємним бонусом є дорожній USB-футляр для заряджання, тож щітку можна сміливо брати із собою будь-куди.

Вага 0,95 кг.

Звукова електрична зубна щітка

Щітку спеціально розроблено, аби заохотити та навчити чистити зуби найменших. Девайс за допомогою Bluetooth з’єднується з мобільним додатком Philips Sonicare For Kids та дає вказівки щодо чищення зубів. Таким чином, процес чищення відбувається у вигляді гри, де малечі необхідно виконувати «завдання» та отримувати за них винагороду. Батьки можуть встановлювати цю винагороду та вносити її у додаток або просто стежити за успіхами дитини. Технологія звукового чищення виконує понад 500 рухів/с, а сама щітка має два режими потужності для якісного очищення ротової порожнини. Щітка має на вибір дві різних за розмірами насадки та набір наліпок.

Вага 0,30 кг.

Парогенератор PerfectCare Elite

PerfectCare Elite та PerfectCare Elite Plus – продукти інновацій Philips – звична для всіх праска та сучасний генератор пари в одному пристрої. Парогенератор складається з основного корпусу та знімного резервуару для води об’ємом 1,8 л. Моделі працюють за інноваційною технологією OptimalTEMP, яка оберігає речі від псування та навіть спалювання, а функція автоматичного вимкнення запобігає пошкодженню поверхні для прасування та заощаджує електроенергію. Підошву праски виконано з нержавіючої сталі. У моделях є екорежим – використання меншої кількості пари без втрати ефективності. Паровий удар моделі PerfectCare Elite – до 490 г, що дає змогу краще розгладжувати одяг завдяки глибокому проникненню пари в тканину, чого не забезпечить звичайна праска. У вдосконаленій моделі PerfectCare Elite Plus паровий удар – до 600 г, а також передбачено фільтри приглушення шуму під час подачі пари.

Вага 0,8 кг. Розміри (ш × в × д): 23,3 × 28,5 × 45,3 см.

Відпарювач для одягу

Philips спрощує процес прасування з новим відпарювачем для одягу ComfortTouch Advanced. Пристрій працює за технологією AirStretch, що забезпечує легке натягування тканини без пошкодження її структури і не псує одяг під час прасування. Парова пластина SmartFlow підтримує оптимальну температуру, безпечну для будь-якого типу тканини. Розробники додали у модель функцію блокування вішака, тож одяг не «висковзує» в процесі прасування. Відпарювач ComfortTouch Advanced вирізняється швидкою постійною подачею пари з високою потужністю, щоб забезпечити глибоке проникнення пари у тканину. Також у моделі передбачено щітку для грубої тканини та насадку для плісирування, за допомогою якої можна створити складки, не гірше, ніж праскою.

Вага 5 кг. Розміри (в × ш × г): 64,5 × 37 × 46 мм.

Пилосос для сухого і вологого прибирання

Бездротовий пилосос PowerPro Aqua – потужний пристрій «3 в 1» для прибирання різного типу поверхонь. Завдяки великій маневреності для цього пилососу майже не буває важкодоступних місць, а літій-іонна батарея забезпечить довготривале прибирання. Пристрій не просто проводить поверхневу очистку, він здатен вловлювати мікрочасточки бруду завдяки технології тришарового фільтру. У пилососі також наявна функція волого прибирання, з якою можна істотно заощадити час та сили на прибиранні. Розробники додали в модель технологію PowerCyclone, аби зробити пристрій дійсно потужним. Ще більшої зручності цій додає наявність ручного пилососу, вбудованого в основний корпус, яким можна легко та швидко очистити меблі та важкодоступні місця.

Вага 4,7 кг. Розміри (д × ш × в): 25 × 18 × 116 см.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів