Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Pensofal BIO STONE UNIQUM CHOCO [PEN5402]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Призначення сковороди класична
Діаметр 24 см
Матеріал сковороди алюміній
нержавіюча сталь
Антипригарне покриття
Основне
Призначення сковороди класична
Діаметр 24 см
Матеріал сковороди алюміній
нержавіюча сталь
Внутрішнє покриття BIOSTONE
Антипригарне покриття
Кришка немає
Додатково
Можливість мити в посудомийній машині
Особливості сковороди покриття, посилене частками твердих матеріалів
Фізичні
Матеріал ручки бакеліт
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 250 мм
Висота 50 мм
Довжина 430 мм
Вага 0.80 кг
Об'єм 0.0054 м3
Призначення сковороди: класична; Діаметр: 24 см; Матеріал сковороди: алюміній, нержавіюча сталь; Кришка: немає; Особливості сковороди: покриття, посилене частками твердих матеріалів;
немає в наявності
Посуд, що турбується про здоров’я

Історія бренда Pensofal нараховує вже понад 30 років. У 1986 році італійська родина Солло, що мешкала у місті Нола (передмістя Неаполя), почала виготовляти посуд для власного домашнього використання, ретельно обираючи якісні та безпечні матеріали. Наразі Pensofal щороку виробляє понад 15 млн одиниць продукції та постачає її до 60 країн світу.

Серед широкого асортименту продукції Pensofal для щоденного використання особливе місце займає алюмінієвий посуд з протипригарним покриттям.

Оригінальний дизайн, функціональність і практичність у поєднанні із сучасними технологіями — всі ці якості наявні в алюмінієвому посуді Pensofal. Усі серії створено з піклуванням про здоров’я людини та довкілля, вони не містять шкідливих речовин.

Pensofal BIO STONE UNIQUM

З «ефектом каміння»

Із колекції посуду Uniqum господині можуть обрати сковорідки у двох кольорових рішеннях: Perla і Choco. Корпус посуду має протипригарне покриття Biostone-Pure, посилене часточками твердих матеріалів, що разом із мінеральною основою забезпечує стійкість до подряпин і міцність.

Запатентоване подвійне дно має захист від деформації та ковзання, воно підходить для всіх видів плит, зокрема індукційних, оптимально розподіляючи тепло. Бакелітова ручка з покриттям Soft-touch витримує температуру 200°C. А якщо пательня забрудниться, її можна не хвилюючись відправити до посудомийної машини.

  • Матеріал штампований алюміній
  • Покриття Biostone-Pure
  • Товщина дна 4,5 см
  • Товщина стінок 3,5 мм
  • Розміри 24 см (PEN5102, PEN5402), 26 см (PEN5103, PEN5403), 28 см (PEN5104, PEN5404)

Pensofal Invictum

Створюючи кулінарні шедеври

Лінійку Invictum створено для гурманів, які люблять дивувати рідних і коханих вишуканими стравами, приготовленими власноруч. Протипригарне покриття Biostone Pro завдяки дев’яти шарам покриття, крім захисту від подряпин та міцності, збільшує термін використання пательні. Ручка, яку виготовлено із високоякісної нержавіючої сталі 18/10, не перегрівається навіть за високої температури. Посуд можна без остраху використовувати у духовій шафі, а мити — у посудомийній машині.

  • Матеріал штампований алюміній
  • Товщина дна 5,5 см
  • Товщина корпусу 4,5 мм
  • Розміри 24 см (PEN5502), 26 см (PEN5503), 28 см (PEN5504)

Кожна лінійка Pensofal містить WOK. Цей вид посуду було запозичено з китайської культури приготування страв, і він стрімко отримав широку популярність. Секрет цієї пательні в тому, що їжа готується дуже швидко, тим самим зберігається максимум корисних елементів. Захист від подряпин, як і у всіх сковородах Pensofal, забезпечено завдяки покриттю Biostone Pro, дно має захист від деформації. Виконувати різноманітні маніпуляції з цією сковорідкою легко, адже виготовлена з неіржавіючої сталі ручка є ергономічною.

  • Матеріал штампований алюміній
  • Товщина дна 5,5 см
  • Товщина корпусу 4,5 мм
  • Розмір 28 см (PEN5506)
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів