Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Beko GN 163120:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип холодильник двокамерний
Клас енергоспоживання A+
Управління електронне
Кількість компресорів 1
Загальний об'єм 635 л
Обсяг холодильної камери 368 л
Об'єм морозильної камери 190 л
Кількість камер 2 шт
Розташування морозильної камери збоку
Side-by-side
Функції / можливості Сигналізація двері
LED освітлення
Система охолодження: NеoFrost
Колір білий
Основні
Тип холодильник двокамерний
Клас енергоспоживання A+
Управління електронне
Кількість компресорів 1
Дисплей сенсорный
Кількість дверей 2 дверей
Клімат клас SN-T
Об `єм
Загальний об'єм 635 л
Обсяг холодильної камери 368 л
Об'єм морозильної камери 190 л
Параметри камер
Кількість камер 2 шт
Розташування морозильної камери збоку
Side-by-side
Особливості
Функції / можливості Сигналізація двері
LED освітлення
Система охолодження: NеoFrost
Фізичні
Колір білий
Рівень шуму 43 дБ
Розміри
Висота 182 см
Ширина 91 см
Глибина 72 см
Гарантія
Гарантія 36 місяців
Параметри упаковки
Ширина 780 мм
Висота 1890 мм
Довжина 980 мм
Вага 120.00 кг
Об'єм 1.4447 м3
Тип: холодильник двокамерний; Клас енергоспоживання: A+; Управління: електронне; Кількість компресорів: 1; Кількість камер: 2 шт; Загальний об'єм: 635 л; Об'єм холодильної камери: 368 л; Об'єм морозильної камери: 190 л; Розташування морозильної камери: збоку; Функціональні можливості: Сигналізація двері, LED освітлення, Система охолодження: NеoFrost; Колір: білий;
немає в наявності
Питання вибору: все, що потрібно знати про сучасні холодильники

Обираючи холодильник для дому, завжди можна загубитися серед параметрів, технічних характеристик, функцій і зрештою вибрати такий, що не зовсім відповідає вашим потребам. Щоб не помилитися у виборі, радимо ознайомитися з оглядом і визначити, які параметри холодильника стануть вирішальними у виборі пріоритетні і потрібні саме для вас.

 «Камерність» холодильників

Залежно від кількості і розташування дверей, розрізняють однокамерні, двокамерні, багатодверні холодильники і холодильники Side-by-Side.

  • Однокамерні холодильники, як правило досить компактні. Іноді однокамерні холодильники оснащують невеличкою морозильною камерою, що розташована всередині основної. Такі холодильники найменш місткі, однак точно знайдуть застосування у конкретній ситуації, наприклад, для офісу. Приклад однокамерного холодильника з невеличкою морозилкою - Haier HTTF-406

​                                    

  • Більшість споживачів надають перевагу більш містким, двокамерним холодильникам. Їхня висота в середньому становить 177 - 205 см, ширина 55 - 80 см, глибина 60 - 70 см. У таких холодильниках двоє дверцят: за одними - холодильна камера, а за іншими - морозильна. «Морозилка» може розташовуватися як над холодильною камерою, так і під нею. Як правило, холодильники з нижнім розташуванням морозильної камери мають більш високі показники щодо підтримки нижчих температур в морозильнику. До вашої уваги – двокамерний холодильник Bosch KGN33NL206.

                               

  • Холодильник Side-by-Side - це холодильна шафа із двома дверцятами і, відповідно, двома камерами, що розташовані поряд, а не одна над іншою. Таке розташування забезпечує більш зручний доступ до продуктів. Місткий холодильник типу «Side-by-Side» Beko GN163120 напрочуд місткий і точно підійде великим родинам.                 

                         

  • Багатокамерні холодильники для домашнього користування мають здебільшого одну морозильну і дві окремі холодильні камери. Така особливість дозволяє більш ефективно підтримувати внутрішній мікроклімат системи і зберігати свіжість продуктів довше. Трикамерний холодильник - Hitachi R-M700GPUC2XMBW.

                                         

Системи керування

Холодильники можуть бути з механічним або електронним керуванням.

  • Найпростіший і найдешевший тип керування - механічний. У таких холодильниках не можна встановити точну температуру в градусах, а натомість – просто вибрати з-поміж температурних режимів.
  • Електронне керування дає змогу встановити температуру, яка буде підтримуватися в холодильнику. Керувати температурою можна як у холодильній, так і в морозильній камері. Електронне керування здійснюється через кнопки або сенсорну панель, як у моделі LG GW-B499SQFZ.

                                    

Розморожування камер

Розморожування камер може бути крапельне (автоматичне) або ж «No Frost». 

  • Холодильники з крапельної системою розморожування (Candy CCDS 5142S) мають на задній стінці холодильної камери знаходиться випарник, він же - охолоджувальний елемент камери, який охолоджує задню панель, завдяки чому утворюється лише невеликий шар льоду. В процесі роботи холодильника задня внутрішня стінка нагрівається, тоді лід починає танути і тала вода стікає в спеціальний резервуар, після чого випаровується.
  • У холодильниках (як модель Siemens KG36NXI35) з системою розморожування No Frost ( «Без інею») створюється циркуляція холодного повітря за допомогою спеціального вентилятора. Повітря, охолоджуючи продукти, рівномірно розподіляються по камері. Іній не утворюється в камері завдяки тому, що волога виводиться за межі камери і не конденсується на стінках. Іній утворюється на прихованому випарнику.

                          

Клас енергоспоживання

З кожним роком вимоги до енергоефективності холодильників, що надходять у продаж все підвищуються. Якщо раніше існувало 7 класів енергоефективності: від A до G, то тепер холодильники класу В і нижче практично не з’являються у продажу. Натомість – суперекономічні та енергоефективні холодильники класу А, А+, А++ і навіть вище.

Кліматичний клас

Виробник зобов'язаний вказувати умови експлуатації, при яких холодильник буде працювати нормально. Ці умови і є тими параметрами, за якими холодильник зараховують до певного кліматичному класу. Як правило, кліматичний клас вказують на технічній наклейці. Всього існує 4 кліматичних класи:

  • N - нормальний кліматичний клас (помірний клімат). Холодильники цього класу призначені для роботи при температурі навколишнього середовища від +16° С до +32° С;
  • SN - субнормальний кліматичний клас (холодний помірний клімат); від +10° С до+ 32° С;
  • ST - субтропічний кліматичний клас (вологий тропічний клімат); від + 18° С до +38° С, вологість приблизно 97%;
  • T - тропічний кліматичний клас (сухий тропічний клімат); +18° С до +43° С.

Деякі виробники випускають мультикласові холодильники. Такі моделі призначені для роботи в більш широкому температурному діапазоні. Наприклад, двокамерний холодильник Gorenje NRK611CLI належить до мультикласових і маркується значком Т-N-ST.

Додатковий функціонал холодильників

  • Можливість перевішування дверцят дозволить вам вибрати сторону, в яку буде відкриватися холодильник. Це зручно для маленької кухні.
  • Диспенсер або дозатор охолодженої води і льоду - це пристрій, який дозволяє отримувати охолоджену воду, лід не відкриваючи двері холодильника. Функція створює додаткові зручності для любителів охолоджених напоїв, особливо в умовах жаркого клімату.
  • Антибактеріальні покриття, фільтр, ущільнювачі; за допомогою антибактеріальних елементів виробники намагаються боротися з можливістю появи бактерій і цвілі в холодильнику. Так, наприклад Bosch використовує покриття, до складу якого входять іони срібла. Whirlpool і Panasonic використовують антибактеріальні фільтри, а LG використовує антибактеріальний дверний ущільнювач Bio Shield.
  • Система AirFlow (MultiFlow) - реалізується завдяки наявності вентилятора в холодильній камері, що забезпечує рівномірний розподіл температури на всіх полицях. Інноваційною системою циркуляції повітря оснащений холодильник Bosch KGN33NL206
  • Зона свіжості, або «нульова» зона в холодильнику. Спеціальний відсік для збереження риби, м'яса, птиці та інших продуктів харчування при температурі 0° С. Найчастіше він розташований між холодильною та морозильною камерами, як у холодильника Siemens KG39NXI306.

                      

Холодильник як елемент інтер’єру

Нерідко такий чинник, як дизайн стає вирішальним у виборі габаритної побутової техніки.

Вбудований холодильник можна вмонтувати в меблі, і про існування холодильника за дверцятами меблевої шафи можна тільки здогадуватись. Такий холодильник не псуватиме інтер’єр і збереже вигляд кухні максимально акуратним.

При цьому дизайнери окремо стоячих холодильників втілюють чимало оригінальних ідей, які роблять звичайні холодильники чудовим елементом інтер’єру. Тепер існують холодильники у безлічі кольорах і навіть з різними візерунками, а відтак навіть найвибагливіший покупець при виборі знайде підходящий варіант.

            

             

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів