Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LIGHT STAX - Конструктор з LED підсвіткою Liberty S12005

LIGHT STAX Конструктор з LED підсвіткою Liberty S12005

код товару: LS-S12005
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LIGHT STAX Конструктор з LED підсвіткою Liberty S12005:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри набір деталей
Вікова група від 6
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора Liberty
Тип електронний
Колір чорний
білий
синій
червоний
жовтий
коричневий
Основні
Вид конструктор
Тип гри набір деталей
Вікова група від 6
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора Liberty
Тип електронний
З'єднання деталей блочне
Кількість деталей 240 шт размеры: 189 шт - 2x4, 51 шт - 2x2
Елементи живлення USB
Колір чорний
білий
синій
червоний
жовтий
коричневий
Додатково
Особливості Світлові ефекти
Комплектація USB-кабель /80 см
USB база
цеглинки
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 390 мм
Висота 260 мм
Довжина 60 мм
Вага 1.35 кг
Об'єм 0.0061 м3
Набір LIGHT STAX Liberty включає 240 елементів різних кольорів, які можна перетворити в справжні витвори мистецтва: човен з вогниками світла, хмарочос з ілюмінацією чи святкову ялинку з барвистими гірляндами. Цеглинки LIGHT STAX Liberty сумісні з LEGO®. Набір є абсолютно безпечним для дітей, легкий у підключенні та не потребує батарейок. STAX-елементи живляться від бази-акумулятора, яка одночасно може заряджати сотні елементів. Всі елементи конструктора оснащені світлодіодом та мають три режими підсвічування: безперервне освітлення, мерехтіння та розгоряння-затухання. Цеглинки можуть використовуватись як самостійна іграшка, так і як доповнення до LEGO® . STAX-елементи перетворюють конструкції з LEGO® на справжні арт-об’єкти, де будиночки освітлюються, автомобілі можуть блимати, а маяки оснащені вогниками світла.
немає в наявності
ТОП-8 технологічних та розвиваючих іграшок під ялинку

Був час, коли діти раділи звичайним лялькам або машинкам-трансформерам, які вони знаходили під ялинкою. Але сучасні діти ростуть у світі високих технологій, активно цікавляться новинками, тому вони очікують вражаючих подарунків. Пропонуємо варіанти технологічних іграшок, які не тільки розважають, а навчають одночасно.

Іграшки на пульті управління

Новинка на складі ERC – ігрові дрони Drone Force – справжнє технологічне диво від AUDLEY. Безпілотники із приголомшливим дизайном оснащені простим радіоуправлінням та унікальним набором бойових особливостей. І діти, і дорослі будуть у захваті!

Інтерактивні динозаври від Same Toy перенесуть дітлахів у казковий світ Юрського періоду. Тут і тиранозаври, і трицератопси, і велоципатори і навіть дракони із величезними крилами! Іграшки на ІЧ управлінні виглядають і звучать наче справжні: повільно і гучно пересуваються, голосно гарчать і обертають шиєю.

У каталозі Same Toy також представлено безліч спецтехніки на пульті управління. Тут ви знайдете: будівельну спецтехніку (кран, екскаватор, навантажувач, самоскид, бетонозмішувач), пожежні машини, евакуатор, сміттєвоз та багато інших моделей. Дітлахи дізнаються про особливості спецтехніки, а сюжетно-рольові ігри із такими машинами відкриють усі межі для дитячої фантазії.

Інтерактивна книга

Унікальний набір для дітей Smart Koala – розумні ручка та книга для вивчення англійської мови. Інтерактивна методика спрямована на повне захоплююче занурення дитини у навчальний процес.

Чарівна ручка може «читати» книгу, «розмовляти» і навіть «співати» пісні! Достатньо лише піднести ручку до будь-якої картинки – і вона озвучуватиме їх.

Це може бути абетка, назви предметів, цілі фрази від героїв книги. З чарівним набором можна грати і у розвиваючі ігри на засвоєння матеріалу. Інноваційна методика Smart Koala весело та доступно навчить дітлахів англійській мові.

Навчальні роботи

Роботи Makeblock – не просто іграшки, вони навчать дітей основам програмування, дадуть початкові знання в електроніці та інженерії. Перед початком роботи, їх потрібно спершу зібрати за інструкцією як конструктор, під’єднати усі дроти. Щоб оживити робота, необхідно встановити ПЗ. Програма та мобільні додатки із графічним інтерфейсом доступно навчать програмувати на платформі Arduino.

Роботи-друзі Dash та Dot від компанії Wonder Workshop також прив’ють любов до IT та програмування. Dash та Dot пов’язані між собою, кожен з них оснащений мікрофоном, динаміком, датчиками відстані, акселерометром та світлодіодами.

Вони спілкуються між собою, співають, шукають один одного, можуть грати на ксилофоні та стріляти з катапульти. Їх привабливий футуристичний дизайн неодмінно сподобається дітлахам.

Кумедні роботи навчать будувати програмний алгоритм у вигляді яскравих графічних блоків через мобільні додатки від виробника.

Вражаючі конструктори

Високоякісні набори конструкторів із лаконічною інструкцією від fischertechnik перетворять збірку у захопливий процес, до того ж – дадуть перші знання про фізику, механіку, технічну інженерію та джерела альтернативної енергії. Деякі набори містять справжні сонячні панелі, електропневматичні механізми і навіть водні паливні елементи, які живлять моделі і дають уявлення про роботу великих пристроїв.

Із вражаючими наборами LIGHT STAX дітлахи побудують сяючі конструкції або ж додадуть світла у вже існуючі. Напівпрозорі сяючі цеглинки сумісні з конструкторами LEGO® та живляться від акумуляторного блоку. Кожен оснащений світлодіодом і має 3 режими підсвічування: безперервне освітлення, мерехтіння та запалення-затухання.

Такий набір буде особливо актуальним подарунком у новорічну ніч, адже фантастичні конструкції подарують приємне і святкове сяйво, даруючи посмішки та радість усім оточуючим!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів