Предыдущее
Следующее
Технические характеристики ASUS ROG P502 Gladius II USB:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип манипулятора мышь
Назначение для игр
Тип подключения проводное
Интерфейс подключения USB
Тип сенсора оптическая
Кол-во кнопок 6
Цвет темно-серый
Вес 110 г
Основные
Тип манипулятора мышь
Назначение для игр
Тип подключения проводное
Интерфейс подключения USB
Тип сенсора оптическая
DPI 12000 dpi
Особенности
Кол-во кнопок 6
Дополнительно
Особенности Подсветка
Ускорение 50G
Скорость работы 200 дюймов/с
Скорость срабатывания кнопки 1 м/с
Совместимость Windows /10, 8.1, 7
Комплектация USB приемник
отстегивающийся кабель
переключатели
стикер с логотипом ROG
Физические
Цвет темно-серый
Вес 110 г
Габариты (ВxШxГ) 67 х 126 х 45 мм
Тип манипулятора: мышь; Тип подключения: проводное; Интерфейс подключения: USB; Тип сенсора: оптическая; Назначение: для игр; Кол-во кнопок: 6; Цвет: темно-серый Вес: 110 г
нет в наличии
Огляд ігрових маніпуляторів ASUS ROG Strix Impact та ROG Gladius II

Як і клавіатура, миша грає одну з ключових ролей в результаті комп'ютерних битв, тому геймерам обов'язково потрібна зручна ігрова миша, з можливістю гнучкого налаштування.

Strix Impact - легка оптична миша в симетричному корпусі зі світлодіодним підсвічуванням і перемикачами Omron.

 

Gladius II - більш технологічна оптична миша в ергономічному корпусі зі світлодіодним підсвічуванням і змінними перемикачами Omron.

 

Комплектація

Обидва маніпулятора упаковані у фірмові коробки з відкидною кришкою, яка дозволить побачити мишу без розпакування.

 

Strix Impact проста миша з інтерфейсом USB, тому вона поставляється з інструкцією і двома наклейками ROG. Gladius II в свою чергу отримала інструкцію, одну наклейку, чохол, два змінних перемикача Omron, а також два USB-кабелю - прогумований з довжиною в один метр і двометровий з тканинної опліткою.

Зовнішній вигляд

Миші зроблені з міцного пластику - чорного і темно-сірого кольорів.

 

  

Молодша модель досить проста - вона менше, ніяких прогумованих вставок і симетричний корпус, що точно сподобається лівшам. На ній є візерунки в стилі Майа, а колесо прокрутки з можливістю натискання і обплетення кабелю отримали гумове покриття. Довжина кабелю - 2 м. З клавіш - дві основні і перемикач чутливості з індикатором. Підсвічування зроблена у формі логотипу Republic Of Gamers.

  

 

Аналогічно підсвічування виглядає і у Gladius II, під час використання маніпулятора логотипу видно не буде, а помітні залишаться скролл та нижній світлодіодний ободок. Завдяки ергономічної форми корпусу і прогумованим вставкам, на неї ідеально лягає рука, а всі клавіші легко намацуються. Крім двох стандартних кнопок є скролл з підтримкою натискання, дві допоміжні бічні клавіші, одна верхня і кнопка миттєвого перемикання DPI. На передній грані знаходиться гніздо з фіксатором для шнура MicroUSB.

  

На відміну від Strix Impact, Gladius II підтримує заміну перемикачів - в обох мишках використовуються модулі від японської компанії Omron. Їх ресурс - 50 млн. натискань.

Вага Strix Impact - 112 г, а Gladius II важить 110 г, але без USB-шнура.

 

Функціональність

Чутливість Strix Impact - 5000 DPI, а Gladius II - 12000 DPI. Остання може зчитувати швидкість руху до 6,3 м / с.

Для роботи з маніпуляторами використовується ПО ROG Armoury, в якому можна налаштувати клавіші, оптичний сенсор і підсвічування – в загалом можна «підігнати мишу під себе».

  

Один з кращих візуальних ефектів серед ігрових брендів - ASUS Aura Sync. Вона додасть особливу атмосферу всієї ігрової системі. Головне, щоб були інші сумісні пристрої з цією технологією - материнська плата, відеокарта та клавіатура.

Враження

Обидва маніпулятора заслуговують уваги. Ігровий бренд ROG від ASUS з кожним випуском нових пристроїв покращує свою репутацію. Strix Impact більше підійде гравцям-новачкам, яким важлива якість виконання та високий рівень ресурсу, а Gladius II з усіма плюсами молодшої моделі, дасть можливість по повній увійти в світ кібер-розваг зі зручністю та комфортом, а також максимальною кастомізацією.

Специфікації:

Модель ASUS ROG Strix Impact ASUS ROG Gladius II
Розміри 11,5x6,2x3,9 см 12,6x6,7x4,5 см
Вага 112 г з кабелем 110 г без кабелю
Сенсор 5000 DPI 12000 DPI
Інтерфейс USB USB

 

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров