Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - MagPlayer - Конструктор магнітний 118 ел. (MPT-118)

MagPlayer Конструктор магнітний 118 ел. (MPT-118)

код товару: MPT-118
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики MagPlayer Конструктор магнітний 118 ел. (MPT-118):
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид магнітний конструктор
Тип гри набір деталей
Вікова група від 3
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Колір чорний
помаранчевий
червоний
жовтий
рожевий
блакитний
салатовий
фіолетовий
Основні
Вид магнітний конструктор
Тип гри набір деталей
Вікова група від 3
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
З'єднання деталей магнітне
Кількість деталей 118 шт
Матеріал Пластик
Колір чорний
помаранчевий
червоний
жовтий
рожевий
блакитний
салатовий
фіолетовий
Додатково
Упаковка 30.5x21.5x17.3 см
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 330 мм
Висота 200 мм
Довжина 230 мм
Вага 2.00 кг
Об'єм 0.0152 м3
Великий набір MagPlayer складається з 118 деталей: трикутників, квадратів, шестикутників, трапецій і ромбів. Також він містить функціональні деталі: основи для вітряків або коліс огляду, двоколісні основи для автомобілів та елементи з літерами. Всі деталі оснащені магнітами, що не потребують дотримання полярності, тому дитина може кріпити елементи між собою будь-якою стороною. Пластикові елементи мають різнокольорове забарвлення, тому готові фігурки виглядають яскраво. Магнітний конструктор розвиває моторику рук та загальні розумові здібності. В комплект набору входять схеми для збірки фігур, тому дитина зможе конструювати сама. Конструктор поставляється у великому пластиковому контейнері, де можна зберігати всі деталі.
немає в наявності
Нова українська школа – простір освітніх можливостей

Для вдосконалення навчального процесу Міністерством освіти і науки України було поступово запроваджено нову реформу, що має назву Нова українська школа, головна мета якої – створити середовище, у якому буде приємно навчатись і яке даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосовувати їх у повсякденному житті.

Із березня 2020 року почав діяти ухвалений Міністерством освіти закон №143 «Типовий перелік засобів навчання та обладнання для навчальних кабінетів початкової школи». Завдяки цьому для вчителів, батьків і вихователів відкрився безмежний простір прикладних матеріалів для навчання дітей.

Нова українська школа (НУШ) – це цікаво, пізнавально й компетентно. Дидактичні матеріали відіграють важливу роль у процесі навчання, особливо для учнів початкової школи. Сучасний асортимент розвивальних ігор та навчальних наборів вражає своїми особливостями: інформативністю, практичністю, зручністю, креативністю під час застосування та високою якістю.

Головні завдання НУШ: сформувати в дітей бажання вчитися та допомогти засвоїти базові знання і навички.

Освітні галузі, які визначає стандарт:

Мовно-літературна та іншомовна галузь

Математична галузь

Технологічна галузь

Інформатична галузь

Мистецька галузь

Природнича галузь

Мовно-літературна та іншомовна галузь

Дидактичні матеріали з української мови для 2, 3, 4 класу можна сміливо вводити в традиційний урок. Завдяки цьому діти зможуть вивчити рідну мову. Карти з алфавітом та плакати тільки полегшують вивчення матеріалу.

Англійська мова є однією з найпоширеніших мов світу. Цією мовою говорять у понад 50 країнах. Знання англійської мови зробить подорожі іншими країнами відчутно комфортнішими. Людина, що опанувала англійську, має більше можливостей для особистого та професійного спілкування. Саме тому в багатьох країнах учні з перших класів розпочинають вивчення англійської мови. Нова українська школа висуває певні вимоги до обов’язкових результатів навчання під час опанування англійської або іншої іноземної мови. Значно спростить вивчення англійської мови наявність сучасних дидактичних матеріалів.

Для успішного засвоєння цієї дисципліни МОН рекомендує використовувати під час навчання:

  • демонстраційний набір букв на магнітах;
  • набори тематичних, сюжетних і предметних малюнків, що відповідають темам програми початкової школи;
  • набір таблиць: алфавіт, транскрипція, граматика тощо;
  • касу букв і буквосполучень, навчальне віяло;
  • словники, зокрема ілюстровані;
  • географічні карти Європи та Великої Британії;
  • настільні розвивальні ігри англійською мовою;
  • комплекти іграшок для рольових ігор відповідно до тем програми.

Ось лише декілька прикладів, які можна використовувати під час навчання. В ігровій формі діти краще запам’ятовують та сприймають навчальні матеріали.

Магнітна книга Janod «Англійський алфавіт»

Код товару: J02712

Магнітна навчальна гра для вивчення абетки англійською мовою. Містить 26 ілюстрованих магнітів та 104 букви.

Тільки-но розгорнете книжку, потрібно правильно скласти («написати») слово, яке зображено на картці.

Розвивальна гра goki «Алфавіт», англійською мовою

Код товару: 56732G

У грі «Алфавіт» літери відповідають картинкам і навпаки. Під час гри діти навчаються встановлювати відповідності між буквами і явищами, а ще легко засвоять літери англійського алфавіту. Гру призначено для 1, 2 або 3 гравців.

У комплекті: 4 дошки, 26 карток із літерами, 79 карток із зображеннями, інструкція з правилами гри.

На окрему увагу заслуговує застосування в Новій ук­раїнсь­кій школі інтерактивних ігор для вивчення англійської мови в 1 класі. Приходячи до школи, сучасні діти можуть не вміти читати та писати, але для них є звичним використання електронних і цифрових пристроїв для задоволення власних потреб. Отже, використання на уроках інтерактивних ігор буде знайомою та приємною для дітей формою діяльності. Можливість забезпечити варіативність завдань під час вивчення іноземної мови най­імовірніше створить у школярів сприйняття такого навчання як цікавого дозвілля. Важливою особливістю таких ігор є поєднання різних способів подання інформації, наприклад, під час вивчення алфавіту діти бачитимуть зображення, а торкаючись чутимуть назву. Це створює сприятливі та рівні умови для навчання дітей із різними типами сприйняття інформації.

Smart Koala

Smart Koala – інноваційний продукт, що розроблений в Україні. Основна ідея – показати, що навчання це весело, цікаво, інтерактивно. Важливою перевагою всіх продуктів Smart Koala є те, що вони озвучені трьома мовами в професійних студіях звукозапису. Усі малюнки, слова, речення – усе, що зображено в книгах.

  • Є кілька серій книг Smart Koala: «200 перших слів» – 20 тем по 10 слів до кожної, діалоги, фрази, словосполучення. Три сезони серії відрізняються за складністю.
  • «Англійський алфавіт», Інтерактивні борди «5 в 1», Пазли, аудіопостери – усе це продукти для початкового рівня. Використовуючи їх, можна швидко та легко вивчити алфавіт, прості слова та речення.
  • «Математика» – робочий зошит, який допоможе закріпити матеріал та змінити форму вивчення.

Ручка інтерактивна Smart Koala, версія «Робот»

Код товару: SKS0012BW

Аудіопостер інтерактивний Smart Koala

Коди товарів: SKCIT4, SKCIA1, SKCIV2, SKCIF3

Пазл інтерактивний Smart Koala «ABC»

Код товару: SKPABC1

Борд інтерактивний Smart Koala «5 в 1»

Код товару: SKSAB5IN1

Книга інтерактивна Smart Koala «Математика»

Коди товарів: SKBGMS1, SKBGMS2, SKBGMS3, SKBGMS4

Книга інтерактивна Smart Koala «Казки» (1 та 2 сезон)

Коди товарів: SKSFTS2, SKSFTS1

Книга інтерактивна Smart Koala «Англійський алфавіт»

Код товару: SKBEA1

Книга інтерактивна Smart Koala «English»

Коди товарів: SKB200BWS1, SKB200BWS2, SKB200BWS3

Математична галузь

У процесі навчання для кращого сприйняття та засвоєння матеріалу з математики реко­мендовано ­використовувати дидактичні матеріали. Дидак­тичні матеріали – це наочні навчальні посібники особливого типу, які вчитель може демонструвати всьому класу. Як варіант, вони можуть бути в кожного учня для самостійної роботи на уроці та вдома. Прикладом дидактичних матеріалів із математики можуть бути набори карток чи магнітів із цифрами або зображеннями фігур, механічний і пісочний годинники, ваги і вимірювальні чаші, об’ємні макети фігур та геометричних тіл, лінійки, різноманітний лічильний матеріал тощо. Знання та розуміння математичних законів значно впливає на загальний розвиток дитини.

Дидактичні матеріали з математики

У початкових класах діти знайомляться з цифрами й числами, навчаються лічити, порівнювати числа, вивчають поняття «більше» та «менше». На уроках стануть у пригоді картки, кубики й навчальні віяла з цифрами. Окрім того, за допомогою відповідних дидактичних матеріалів діти вивчають основні геометричні фігури (трикутник, квадрат, круг, чотирикутник) й об’ємні геометричні тіла (кулю, куб, конус, циліндр, піраміду). Учні дізнаються про основні одиниці вимірювання та навчаються розв’язувати найпростіші завдання. Ваги, вимірювальні чаші, лінійки та годинники сприятимуть засвоєнню понять «маса», «об’єм», «довжина» й «час».

Представлений у цьому розділі дидактичний матеріал із математики, призначений для роботи з учнями 1-4 класів НУШ за новою програмою, є надзвичайно цікавим, безпечним, різноманітним та яскравим.

Головоломки Same Toy

З-поміж розвивальних іграшок, що допомагають дітям навчитися логічно мислити, встановлювати причинно-наслідкові зв’язки, самостійно ухвалювати рішення, знаходити вихід у різних ситуа­ціях, особливо виділяють головоломки. Головоломки Same Toy – це один із найпростіших, цікавих і до­­ступних способів навчити дитину мислити. Вони не вимагають від дітей і дорослих особливих навичок, знань, умінь і фізичної сили. Будь-яка головоломка є просто завданням, а все, що потрібно для його розв’язання, – тямущість і кмітливість. Вирішувати головоломки не тільки корисне, але й захопливе заняття.

Логічна гра допомагає провести дозвілля із задоволенням, заспокоїтися та зосередитися. А велике розмаїття товарів дає змогу вибрати забавку з урахуванням віку, інтересів і вподобань дитини.

Same Toy IQ Magnetic Click-Puzzle

Код товару: 730AUT

Same Toy IQ Ball Cube

Код товару: 2574Ut

Same Toy IQ Electric cube

Код товару: OY-CUBE-02

Пазли

Пазли допомагають дітям із раннього віку розвивати пам’ять і мислення, усвідомити зв’язок між цілим і частинами, тренують кмітливість, уважність, терпіння, сприяють розвитку гнучкості та рухливості дитячих ручок.

Пазл-вкладиш goki «Коло»

Код товару: 57737G

Завдяки кольоровому пазлу-головоломці дитина швидко навчиться розподіляти коло на частини.

Пазл складається із шести шарів. У комплекті 21 елемент, розмір: 11,8 × 11,8 см.

Настільні ігри

Граючи в різні настільні ігри, дитина пізнає світ, набуває нових знань, розвиває інтелект та фізичні здібності.

Настільна гра goki «Майстер рахунку»

Код товару: WG175

Розвивальна дерев’яна гра «Майстер рахунку» створена для пояснення дітлахам основ математики.

«Майстер рахунку» – дерев’яне гральне поле з цифрами, що перегортаються.

Мета гри: перегорнути всі цифри догори відповідно до того, що випадає на гральних кубиках.

Настільна гра-балансир Janod «Латаття»

Код товару: J02690

Дитячі настільні ігри-балансири чудово тренують моторику і спритність рук, відчуття рівноваги, а ще сприяють розвитку логіки та уяви.

Мета гри: розмістити дерев’яні фішки так, щоби вони не впали з листа латаття.

Розвивальна гра goki «Калькулятор»

Код товару: 58522G

Оригінальна іграшка має вигляд вертикальної лінійки з блакитними позначками та скляними кульками. Такий набір допоможе навчити дитину рахувати до 20, додавати й віднімати. Він допоможе знайти відповіді на запитання: «скільки не вистачає до числа х?», «скільки треба відняти, щоб отримати число х?». Візуалізація прикладів на лінійці з кульками дасть змогу дітлахам легко та весело навчитися рахувати, допоможе розвивати візуальну пам’ять та зрозуміти рішення різноманітних комбінацій математичних прикладів.

Технологічна галузь

Особливість цієї галузі полягає в тому, що вона навчає дітей змалку використовувати сучасні технології в повсякденному житті. Метою її вивчення в початкових класах є формування необхідних компетенцій школяра в галузях техніки й технологій, розуміння різних способів використання технологій без шкоди для природи та оточення: для блага людства загалом чи для власного саморозвитку зокрема.

Початкова освіта Нової ук­­раїнської школи передбачає інтегроване навчання, адже в реальному світі будь-який процес пов’язаний одразу з кількома різними науками чи сферами діяльності. Щоб учні розуміли ці взаємозв’язки й мали цілісну картину світу, потрібно не лише поєднувати навчальні предмети між собою, але й навчання з активним відпочинком. Це один із найкращих способів навчання для дітей молодшого шкільного віку.

Крім того, технологічна освітня галузь дуже практична. Розвиваючись у цьому напрямі, учні навчаються виготовляти власні вироби, ефективно використовувати природні матеріали для творчості й у побуті, знайомляться з народними ремеслами та навчаються основам цікавих сучасних ремесел завдяки творчому підходу до завдань викладача. Отже, у цій категорії нав­чальних товарів представлено засоби для проведення занять, що мають на меті опанування школярами техно­логічної освітньої галузі, а саме: дидактичні матеріали; розвивальні ігри; конструктори; набори для опанування українських традиційних ремесел.

Творча робота подарує позитивні емоції, навчить дбайливо ставитися до ручної праці, бути зосередженими, охайними й уважними. Робота руками чудово розвиває моторику, посидючість і креативність. Набір для в’язання допоможе дітям легко навчитися плести шарфи, шапочки, пов’язки та інші дрібнички. А за допомогою інших наборів діти матимуть змогу створювати власноруч милих тваринок або привітальні листівки.

Набори для творчості

Same Toy Style to me «В’язальна машина»

Код товару: 553-5Ut

Same Toy Style to me «Кругова в’язальна машина»

Код товару: 553-6Ut

Janod «Листівки. Вишивання»

Код товару: J07790

 Janod «Тварини з помпонів»

Код товару: J07910

Конструювання

Захопливе й корисне дозвілля. Використовуючи ці набори, дитина зможе розкрити та проявити технічний і творчий потенціал. Same Toy пропонує дитячі набори металевих конструкторів, які різняться за кількістю деталей і складністю побудованих конструкцій. За допомогою такого конструктора дитина більше дізнається про будову транспортних засобів, що розширить її ­кругозір, а з готовими виробами можна вигадувати різноманітні сюжети для ігор, що сприяє розвитку фантазії й абстрактного мислення.

Набір складається з металевих і пластикових деталей, які поєднуються за допомогою гвинтів і гайок. Гра з таким конструктором стане не лише цікавим дозвіллям для дитини, а й чудовим інструментом для розвитку дрібної моторики, навичок конструювання, логічного мислення та уяви.

Конструктор металевий Same Toy Inteligent DIY Model, 175 ел.

Код товару: WC98DUt

Конструктор металевий Same Toy Inteligent DIY Model, 206 ел.

Код товару: WC68AUt

Magplayer

Magplayer – магнітні конструктори для дітей, що допомагають розвивати креа­тивність, логіку, мислення та моторику рук. Набори містять елементи різних форм та кольорів: трикутники, ­квадрати, шестикутники, трапеції, а також деталі з коліщатками і літерами. По периметру кожної деталі розміщені магніти, тому фіксація між ними міцна та надійна. Завдяки великій кількості різноманітних деталей можна створити безліч фігурок як на площині, так і об’ємних: будиночки, автомобілі та різні геометричні фігури. У наборах є велика схема для створення найрізноманітніших фігур.

Магнітний конструктор Magplayer, 198 елементів

Код товару: MPT-198

Магнітний конструктор Magplayer, 166 елементів

Код товару: MPA-166

Магнітний конструктор MAGPLAYER, 118 елементів

Код товару: MPT-118

3D-ручки

За допомогою 3D-ручок можна краще зрозуміти складні геометричні задачі та більш детально уявити ­фігури. У цьому випадку творчість «приходить на допомогу» деталізації та полегшує навчальний процес.

Ручка 3D XYZprinting da Vinci

Код товару: 3N10XXEU01E

Ручка 3D Polaroid FAST PLAY

Код товару: PL-2001-00

Ручка 3D Polaroid PLAY+

Код товару: PL-2005-00

Інформатична галузь

Дидактичні матеріали з інформатики рекомендовані для навчання дітей від 6 до 12 років. Це не просто картки чи плакати. Спеціалізовані освітні набори допомагають зрозуміти принцип роботи алгоритмів в ігровій формі.

mTiny – це робот компанії Makeblock для раннього розвитку дітей, що зростають у цифрову епоху. Його унікальний контролер-ручка Tap Pen, як інструмент кодування, спрощує сприйняття функцій команд і принципів роботи програм для дітей.

Makeblock mTiny

Код товару: P1030089

У процесі захопливого моделювання використовують фізичні блоки та різні тематичні сюжетні картки, що дають дітям швидкий зворотний зв’язок і сприяють формуванню креативних ідей під час вирішення поставлених завдань та проблем. mTiny заохочує дітей до навчання, пропонуючи їм цікаві ігри, у які заздалегідь інтегровано інформацію з різних галузей знань, зокрема математики, музики та мистецтва.

Для роботи з mTiny не потрібно жодних додаткових електронних пристроїв, що робить його рішенням без кодування на екрані та дає змогу дітям використовувати різні органи чуття для розвитку уваги та дослідження світу.

У пригоді юним дослідникам також стануть набори розширення mTiny Coding Kit My World Map Pack та mTiny Coding Kit Treasure Trail Map Pack, що нададуть їм можливість для поглиблення знань з інших напрямів та створення більш складних алгоритмів.

Makeblock mTiny Coding Kit My World Map Pack

Код товару: P5010072

Makeblock mTiny Coding Kit Treasure Trail Map Pack

Код товару: P5010073

Мистецька галузь

Нова українська школа вбачає одним із аспектів всебічного розвитку дитини культурну компетенцію, формувати яку початкова школа може за допомогою соціально-комунікативних ігор, зокрема лялькового театру чи музичних інструментів.

Набір ляльок-рукавичок goki

Код товару: SO350

Можливості цих ляльок безмежні. Вони можуть сміятися, плакати, кричати, ображатися, позувати, дивуватися. Усе, що відчуває дитина, може висловити така лялька. Маленькі діти сприймають ляльку як людину: діляться з нею своїми турботами, виховують її. Старші діти самі надягають ляльку на руку та від її імені можуть сказати те, що за звичайної ситуації сказати б не наважилися. Ляльки-рукавички мають дві основні частини: тверда голова та приклеєний до неї костюм. Вказівний палець керує головою, а великий і середній – руками.

Із набором іграшкових музичних інструментів можна влаштувати неймовірну виставу, навіть організувати оркестр. Набір інструментів допоможе дитині проявити творчі здібності, фантазію, покращити моторику і спритність рухів. Саме такі іграшки сприятимуть загальному розвитку дитини.

Музичний інструмент goki «Набір дзвіночків»

Код товару: 61951G

Набір складається з восьми дзвіночків, які мають різну тональність. Дзвіночки з металу, розмір 13 см

Набір музичних інструментів Janod, серія «Конфетті»

Код товару: J07600

 У наборі чотири інструменти: ксилофон, бубон, сопілка, пара кастаньєт

Природнича галузь

Науково-пізнавальні набори знайомлять дітей з основами природничих наук. Школярі дізнаються, що таке хімічні елементи, на власні очі побачать результати їх взаємодії, власноруч відтворять активний вулкан у мініатюрі, здобудуть навички знімання відбитків пальців.

Набори для наукових досліджень Same Toy сприяють розвитку дітлахів. За допомогою наборів дитина (наодинці або в компанії друзів) зможе відтворити процес виверження вулкана. Експеримент є абсолютно безпечним, адже ґрунтується на взаємодії соди й лимонної кислоти. У наборі є реактиви, які під час змішування утворюють хімічну реакцію, що імітує виверження потоку лави. Елементів достатньо для проведення десятків експериментів. В інструкції є не лише вказівки щодо проведення дослідів, але й загальні відомості про вулкани, їх класифікація й опис процесів, що відбуваються з лавою.

Науковий набір Same Toy «Система очищення води»

Код товару: 611Ut

Науковий набір Same Toy «Набір детектива»

Код товару: 607Ut

Науковий набір Same Toy «Сонячна система. Планетарій»

Код товару: 2135Ut

Науковий набір Same Toy «Виверження вулкана»

Код товару: 609Ut

Досліджувати світ можна не лише в лабораторіях, а ще й просто неба. Саме для таких досліджень у нагоді стануть набори німецького бренда goki. Збільшувальне скло goki стане незамінним інструментом для вивчення довкілля, а в спеціальних коробочках можна зберігати скарби природи: камінці, красиві листочки, засушені квіточки. Особлива коробка має вбудоване у верхню кришку збільшувальне скло, щипчики та зручний шнурок для транспортування. Щипчиками можна ловити комах, щоби роздивлятись їх через лінзу.

«Коробка дослідника світу» goki

Код товару: 62929

«Збільшувальне скло для ігор» goki

Код товару: 62958G-1

«Збільшувальне скло для ігор» goki

Код товару: 62958G-2

«Збільшувальне скло для ігор» goki

Код товару: 62958G-3

Лабораторні набори для вивчення елементарних фізичних явищ закладають дітям необхідний базис для розуміння загальних принципів дії фізичних законів і явищ, що їх оточують. Найкращий досвід та знання передають ті моделі й механізми, які дитина сконструювала власно­руч, оскільки саме від її дій буде залежати результат кожного експерименту.

Лідером на ринку конструкторів для вивчення фізичних явищ є німецький бренд fischertechnik. Кожен набір бренда покликаний відкрити для дитини один із напрямів сучасної фізики: оптику, пневматику, механіку, гідравліку та інші. Набір «STEM-лабораторія» поєднує в собі різні набори fischertechnik для вивчення фізичних явищ та є універсальним для шкіл будь-якого рівня.

Використання різнопланового дидактичного матеріалу робить шкільні заняття більш легкими, приємними, пізнавальними та захопливими.

Конструктори fisсhertechnik

STEM Механіка (2.0)

Код товару: FT-538423

STEM Фізика I (2.0)

Код товару: FT-538424

STEM Пневматика

Код товару: FT-533013

STEM Оптика і Світло

Код товару: FT-533037

STEM-Лабораторія

Код товару: FT-548904

STEM Гідравліка

Код товару: FT-548896

3D-принтери XYZprinting

Також цьогоріч МОН ухвалило ще один Наказ, який регулює оснащення навчальних кабінетів та STEM-лабораторій закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти. Це Наказ №574. Згідно з цим нормативним актом ще одним перспективним напрямом для впровадження інновацій у сучасну освіту є використання 3D-принтерів. Його вже вибрали для роботи передові школи України. Одним із найбільших проєктів з оснащення 3D-принтерами навчальних закладів за останні роки став проєкт закупівлі 3D-принтерів компанії XYZprinting для львівських шкіл, який реалізовано два роки тому. 3D-принтери у Львові передали до технологічних майстерень, кабінетів робототехніки, які тільки почали створювати в місті, до кабінетів інформатики, біології та хімії.

На уроках «Технології» 3D-принтер використовуватимуть для прототипування виробів, створення макетів і реалізації учнівських проєктів. Також на ньому можна буде друкувати безліч корисних невеликих предметів, наприклад, шухлядки для дрібниць, обладнання для пайки та кріплення для інструментів.

Також 3D-принтер має бути обов’язково й у комп’ютерних класах. Вивчення 3D-моделювання можливе лише за допомогою комп’ютера, адже для роботи з 3D-принтером необхідна спеціальна програма – слайсер, що перетворює 3D-модель на робочу програму для принтера. У 3D-принтерах XYZprinting таку спеціальну програму постачають разом із технікою.

Використовувати 3D-принтер можна навіть на уроках хімії. Наприклад, для наочності викладач може показувати 3D-моделі молекул або певну реакцію, використовуючи надрукований посуд (реагенти не мають реагувати з пластиком). А можна запропонувати кожному учневі надрукувати пробірку і проводити в ній реакції та досліди.

Цікаві експерименти за допомогою 3D-принтера можна проводити й на уроках фізики. Багато прикладів наведено на сайті Малої академії наук за посиланням.

«Інженерний» клас можна взяти за зразок нового стандарту навчання. Це більше стосується шкіл із науково-технічним ухилом (фізика, математика та інформатика). У таких класах є можливість вивчення класичних дисциплін технічних вишів: приладобудування, машинобудування, конструювання, радіотехніка та програмування. Обладнання, що застосовують, і техніка не мають поступатися рівню лабораторії: радіодеталі, інструменти для пайки, гравірування та випалювання (фреза, лазер), ЧПУ-верстати, комп’ютери і, звичайно ж, 3D-принтер, бажано в комплекті з лазерним гравером.

XYZprinting пропонує дві моделі 3D-принтерів (da Vinci Junior Pro X+ та da Vinci 1.0 PRO), які мають можливість оснащення лазерним гравером. Школи можуть придбати такий багато­функціональний пристрій за помірною ціною.

3D-принтери XYZprinting

da Vinci Super Wi-Fi

Код товару: 3F1SWXEU01B

da Vinci 1.0 Professional

Код товару: 3F1AWXEU01K

da Vinci 2.0A Duo

Код товару: 3F20AXEU01B

da Vinci Color

Код товару: 3FC1XXEU01B

da Vinci Color Mini

Код товару: 3FCM1XEU00G

da Vinci Junior 1.0

Код товару: 3F1J0XEU00E

 da Vinci Junior Pro X+

Код товару: 3FJSPXEU00B

da Vinci miniMaker

Код товару: 3FM1XXEU00D

da Vinci 1.0 PRO 3-in-1 WiFi

Код товару: 3F1ASXEU01K

da Vinci Nano White

Код товару: 3FNAXXEU02K

da Vinci Nano

Код товару: 3FNAXXEU01B

da Vinci Color AiO

Код товару: 3FC1SXEU00G

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів