Главная - Игрушки и товары для детей - Игрушки - Конструкторы - MagPlayer - Конструктор магнитный 68 ед. (MPK-68)

MagPlayer Конструктор магнитный 68 ед. (MPK-68)

код товара: MPK-68
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики MagPlayer Конструктор магнитный 68 ед. (MPK-68):
Основные параметры
Полный список параметров
Вид конструктор магнитный
Тип игры набор деталей
железная дорога
Возрастная группа от 3
Пол ребенка для девочек
для мальчиков
Цвет черный
синий
зеленый
красный
желтый
розовый
коричневый
салатовый
серый
Основные
Вид конструктор магнитный
Тип игры набор деталей
железная дорога
Возрастная группа от 3
Пол ребенка для девочек
для мальчиков
Соединение деталей блочное
магнитное
Количество деталей 68 шт
Материал пластик
Цвет черный
синий
зеленый
красный
желтый
розовый
коричневый
салатовый
серый
Гарантия
Гарантия 14 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 410 мм
Высота 80 мм
Длина 320 мм
Вес 1.55 кг
Объем 0.0105 м3
Очень интересный набор магнитного конструктора MagPlayer, который позволит построить настоящую железную дорогу, вместе с поездом и небольшим вагоном. Для этого предусмотрено 68 различных деталей - как геометрических фигур, так и подвижных и декоративных элементов. У каждого функционального элемента являются магнитные крепления, которые обеспечивают надежную и прочную фиксацию.
1959 грн*
нет в наличии
Где купить: MagPlayer Конструктор магнитный 68 ед. (MPK-68):
Интернет магазины
Iphouse.com.ua
Конструктор Magplayer магнитный набор 68 эл. MPK-68
Mekka
Конструктор Magplayer Железная дорога 68эл (MPK-68)
Simant.com.ua
Конструктор Magplayer магнитный набор 68 эл. (MPK-68)
nasha-stroyka.com.ua
Конструктор Magplayer Потяг 68 елементів (MPK-68)
Скарби (ckapbu.com)
Конструктор Magplayer MPK-68
Национальные сети
Антошка(Antoshka.ua)
Конструктор магнитный Magplayer, 68 эл.
Магнітні конструктори Magplayer

Набори Magplayer – конструктор нового покоління й цікава забавка. У процесі гри діти познайомляться з явищем магнетизму, отримають насолоду від корисного та захопливого дозвілля.

Велика кількість деталей дає змогу створювати багато різних конструкцій: будівлі, автомобілі, ракети, потяги, тварини, дерева, геометричні фігури тощо. Набір містить інструкцію, тому малюк зможе конструювати самостійно.

Яскраві деталі різних геометричних форм легко кріпляться одна до одної й міцно тримаються. Їх можна з’єднувати між собою будь-якими боками, що дає змогу будувати фігури в горизонтальній площині (на столі або дверцятах холодильника) або ж створювати об’ємні конструкції. Усі магнітні конструктори Magplayer сумісні між собою та можуть доповнювати один одного.

Конструктор Magplayer набір 98 ел.

Код товару: MPA-98

Цей набір підвищеної складності складається з 98 елементів: трикутників, квадратів, прямокутників, шестикутників, а також необхідних функціо­нальних деталей. Із його допомогою можна конструювати космічні кораблі, машини, будівлі й багато іншого.

Конструктор Magplayer набір 68 ел.

Код товару: MPK-68

Із цим набором можна побудувати справжню залізницю — з поїздом і невеликими вагончиками. Для цього передбачено 68 різних деталей геометричних фігур, рухомих і декоративних елементів. У кожного функціонального елемента є магнітні кріплення, які забезпечують надійну та міцну фіксацію.

Конструктор Magplayer набір 72 ел.

Код товару: MPA-72

Цей набір середнього рівня складності має 72 деталі: трикутники, квадрати, гексагони, а також елементи з рухомими частинами. Конструктор в ігровій формі допомагає розвинути всі основні інтелектуальні здібності дитини: просторову уяву, творче та логіко­математичне мислення, а також моторику рук.

Конструктор Magplayer набір 20 ел.

Код товару: MPA-20

У наборі Magplayer 20 деталей, що виконані у формі квадратів і трикутників. У процесі гри дитина ознайомиться з основами конструювання геометричних фігур. У наборі є картки з літерами, які дитина зможе швидко вивчити і запам'ятати. В основі конструктора Magplayer використано магніт, тому навіть найменші дітлахи зможуть легко з ним впоратися. Магнітний конструктор допомагає всебічно розвивати інтелект і моторику рук. У комплекті є велика схема для створення найрізноманітніших фігур.

Конструктор Magplayer набір 86 ел.

Код товару: MPT-86

Магнітний набір для розвивальних ігор допоможе в розважальній формі навчити дітей логічно мислити та покращить дрібну моторику. Завдяки 86 різним елементам — геометричним і рухомим — можна зібрати велику кількість різних фігур: як звичайних, так і зовсім неймовірних. У наборі є унікальні елементи, за допомогою яких дитина побудує фантастичний замок зі справжніми віконцями.

Конструктор Magplayer набір 118 ел.

Код товару: MPT-118

У великму наборі MagPlayer 118 деталей: трикутники, квадрати, шестикутники, трапеції і ромби. Також він має функціональні деталі: основи для вітряків або оглядових коліс, двоколісні основи для автомобілів та елементи з літерами. Усі деталі на магнітах, що не потребують дотримання полярності, тому елементи можна кріпити між собою будь-яким боком. Крім того, у комплекті набору є схеми для складання фігур, тож дитина зможе конструювати самостійно. Конструктор постачають у великому пластиковому контейнері, в якому можна зручно зберігати всі деталі.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров