fischerTIP Набор для творчества TIP BOX S

код товара: FTP-40993
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики fischerTIP Набор для творчества TIP BOX S:
Основные параметры
Полный список параметров
Вид Набор для творчества
Категория развития мелкая моторика
сенсорика
творческое развитие
воображение
Возраст 3+
Пол ребенка мальчик
девочка
Основные
Вид Набор для творчества
Тип Креативный набор
Категория развития мелкая моторика
сенсорика
творческое развитие
воображение
Возраст 3+
Пол ребенка мальчик
девочка
Особенности натуральные материалы
Комплектация губка
пластмассовый ножик
основные детали /(80 шт.)
инструкция
Физические
Материал картофельный крахмал
Габариты 12 x 6 x 13 см
Вес 65 г
Гарантия
Гарантия 14 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Высота 60 мм
Длина 130 мм
Вес 0.05 кг
Объем 0.0009 м3
Завдяки набору для творчості від німецького бренду fischerTIP можна дати волю фантазії і втілити у дійсність будь-які мрії та фантазії. З різнобарвних подушечок-тіпсів, виготовлених із картопляного крохмалю, можна сформувати фігурки, викласти зображення, або ж застосувати їх як фарбу. FischerTIP – оригінальна новинка на ринку дитячих товарів. Така забавка подарує дитині багато позитивних емоцій, а також сприятиме розвитку низки важливих умінь. Набір підходить діткам від 3-х років.
нет в наличии
Безпечний матеріал
Картопляний крохмаль з використанням нетоксичних, гіпоалергенних, харчових фарб – те, з чого виготовлені тіпси fischerTIP. Подушечки абсолютно безпечні і не здатні заподіяти шкоду здоров’ю. Крім того, кольорові тіпси нешкідливі для довкілля, адже вони на 100% біорозкладні. Додаткові інструменти набору виконані з нетоксичного біопластику. 

Комплектація і способи використання
У невеликій коробці, розміром 12х6х13 см ви знайдете близько 80 різнобарвних подушечок-тіпсів, а також допоміжні інструменти, які полегшують процес створення різноманітних витворів: спеціальна серветка-спонж, за допомогою якої легко змочувати тіпси і ніж, яким можна розрізати подушечки на частини. Дещо змочені подушечки легко скріплюються між собою, відтак у такий спосіб можна сформувати найрізноманітніші фігурки. Розрізавши подушечки на менші частини, можна викласти з них зображення; варто також змочити їх водою. Крім того, тіпси можна використовувати як фарби. 

Даємо волю фантазії і розвиваємо моторику рук
Під час творчості дитина гарантовано набуде нових умінь і навичок. Завдяки набору від німецького бренду fischerTIP малюки зможуть уповні проявити фантазію і втілити в дійсність усі задуми. Під час роботи дітки розвиватимуть дрібну моторику, образне мислення. Створюючи різноманітні витвори, діти вчитимуться бути більш уважними і зосередженими. Також за допомогою різнокольорових тіпсів можна вивчити кольори, а завдяки великій кількості елементів навчитися рахувати.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров