fischerTIP Набор для творчества TIP 1200

код товара: FTP-533784
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики fischerTIP Набор для творчества TIP 1200:
Основные параметры
Полный список параметров
Вид Набор для творчества
Категория развития мелкая моторика
творческое развитие
воображение
усидчивость
Возраст 3+
Пол ребенка мальчик
девочка
Основные
Вид Набор для творчества
Тип Креативный набор
Категория развития мелкая моторика
творческое развитие
воображение
усидчивость
Возраст 3+
Пол ребенка мальчик
девочка
Особенности натуральные материалы
Комплектация губка
пластмассовый ножик
основные детали /(ок.1200шт)
ведёрко
инструкция
Физические
Материал картофельный крахмал
Габариты 28.5 x 27.0 x 26.5 см
Вес 450 г
Гарантия
Гарантия 14 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 260 мм
Высота 270 мм
Длина 260 мм
Вес 0.45 кг
Объем 0.0183 м3
Завдяки набору для творчості від німецького бренду fischerTIP можна дати волю фантазії і втілити у дійсність будь-які мрії та фантазії. За допомогою кольорових елементів набору, спеціальних тіпсів із картопляного крохмалю, можна сконструювати різноманітні фігури, або ж створити неймовірне зображення. Також тіпси можна використовувати як фарбу. FischerTIP – оригінальна новинка на ринку товарів для дітей. Набір неодмінно захопить вашого малюка, дасть йому змогу весело і корисно провести час. FischerTIP підходить для дітей від 3-х років.
нет в наличии
Безпечний матеріал
Німецький бренд піклується не лише про діток, а й про довкілля. Подушечки fischerTIP виготовлені з екологічно чистого, нешкідливого і на 100% біорозкладного матеріалу – картопляного крохмалю. Фарби, що використовувалися для нанесення кольору – харчові, а відтак нетоксичні і абсолютно безпечні. Додатковий інструменти набору виготовлений з нешкідливого біопластику.
 
Комплектація і способи використання
Окрім 1200 кольорових подушечок, у наборі є додаткові інструменти – ніж із біопластику і спеціальна спонж-серветка. Крім того, в наборі є детальна інструкція з варіантами фігурок, які можна змоделювати. За допомогою серветки зручно змочувати тіпси водою. Для цього потрібно попередньо намочити серветку. Змочені водою тіпси легко скріплюються між собою. Ножем можна розрізати подушечки на менші частини і викладати з них зображення. Усі елементи поміщені у відро, розміром 28,5х27х26,5 см.

Даємо волю фантазії і розвиваємо моторику рук
Під час творчості набуття нових умінь і навичок – гарантоване. Завдяки набору для творчості від німецького бренду fischerTIP малюки зможуть уповні проявити фантазію і втілити в дійсність усі задуми. Зосереджено працюючи над створенням шедеврів, дітки зможуть розвинути уважність, терплячість і посидючість. Робота руками сприятиме розвитку дрібної моторики рухів, що позитивно впливатиме на мовлення.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров