fischerTIP Набор для творчества TIP 300

код товара: FTP-533781
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики fischerTIP Набор для творчества TIP 300:
Основные параметры
Полный список параметров
Вид Набор для творчества
Категория развития мелкая моторика
творческое развитие
воображение
усидчивость
Возраст 3+
Пол ребенка мальчик
девочка
Основные
Вид Набор для творчества
Тип Креативный набор
Категория развития мелкая моторика
творческое развитие
воображение
усидчивость
Возраст 3+
Пол ребенка мальчик
девочка
Особенности натуральные материалы
Комплектация губка
пластмассовый ножик
основные детали
ведёрко
инструкция
Физические
Материал картофельный крахмал
Габариты 19 x 17 x 15.5 см
Вес 140 г
Гарантия
Гарантия 14 дней
Параметри упаковки
Ширина 180 мм
Высота 160 мм
Длина 180 мм
Вес 0.15 кг
Объем 0.0052 м3
За допомогою кольорових тіпсів із набору для творчості від німецького бренду fischerTIP можна виготовити щось особливе і неповторне. Створюючи оригінальні вироби власноруч, ваша дитина долучиться до світу мистецтва, розвине безліч корисних умінь і навичок. Кольорові подушечки fischerTIP можна використовувати не тільки як елементи для моделювання фігурок, але й як фарбу. Набір для творчості потішить і вас, і вашого малюка. FischerTIP підходить діткам від 3-х років.
нет в наличии
Безпечний матеріал
Картопляний крохмаль з використанням нетоксичних, харчових фарб – те, з чого виготовлені подушечки fischerTIP. Подушечки є абсолютно безпечними і не здатні нашкодити здоров’ю. Крім того, кольорові тіпси нешкідливі для довкілля, адже вони на 100% біорозкладні. Інструмент, який є в наборі, виготовлений з безпечного біопластику.
 
Комплектація і способи використання
Набір для творчості поміщений у відро, розміром 19х17х15,5 см. Комплектація набору складає 300 кольорових тіпсів. Для зручного змочування і скріплення подушечок є спеціальна спонж-серветка, яку потрібно попередньо змочити водою, а потім з її допомогою промокати тіпси. Є декілька варіантів застосування подушечок. Можна моделювати з них фігурки; можна також розрізати подушечки на менші частинки і викладати з них зображення на папері, а змочивши подушечку, можна використовувати її як фарбу. Для розрізання тіпсів у наборі є спеціальний ніж. Також у наборі є інструкція з покроковим описом застосування подушечок, а також варіантами фігурок, які можна сконструювати. 

Даємо волю фантазії і розвиваємо моторику рук
Заняття творчістю разом із оригінальним набором fischerTIP сприятиме набуттю важливих умінь і навичок. Проявивши повною мірою уяву, дитина розвиватиме образне мислення. Крім того, за допомогою тіпсів можна вивчити кольори. Під час створення фігурок у дітей розвиватиметься дрібна моторика, що зрештою позитивно позначиться на мовленні.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров