fischerTIP Набор для творчества TIP 600

код товара: FTP-533782
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики fischerTIP Набор для творчества TIP 600:
Основные параметры
Полный список параметров
Вид Набор для творчества
Категория развития мелкая моторика
творческое развитие
воображение
усидчивость
Возраст 3+
Пол ребенка мальчик
девочка
Основные
Вид Набор для творчества
Тип Креативный набор
Категория развития мелкая моторика
творческое развитие
воображение
усидчивость
Возраст 3+
Пол ребенка мальчик
девочка
Особенности натуральные материалы
Комплектация губка
пластмассовый ножик
основные детали /(около 600 шт.)
ведёрко
инструкция
Физические
Материал картофельный крахмал
Габариты 24.5 x 22.5 x 19.5 см
Вес 240 г
Гарантия
Гарантия 14 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 230 мм
Высота 200 мм
Длина 230 мм
Вес 0.85 кг
Объем 0.0106 м3
Набір для творчості від німецького бренду fischerTIP – те, чим можна здивувати вашого малюка. Кольорові подушечки з картопляного крохмалю – оригінальний матеріал, за допомогою якого можна моделювати фігурки, викладати зображення; крім того, подушечки-тіпси можна використовувати як фарбу. Набір для творчості для дітей від 3-х років сприятиме розвитку низці корисних навичок, подарує дитині багато захопливих годин.
нет в наличии
Безпечний матеріал
Кольорові тіпси fischerTIP виготовлені з екологічно чистого, природного матеріалу - картопляного крохмалю, з використанням нешкідливих харчових фарб. Додатковий інструмент, який є в наборі, виконаний із безпечного біопластику. Матеріал подушечок є на 100% біорозкладним, а відтак безпечним для довкілля.
 
Комплектація і способи використання
Комплектація набору для творчості складає 600 різнокольорових подушечок fischerTIP, спеціальна серветка, ніж із біопластику та інструкція зі створення фігурок. Всі елементи поміщені у відро розміром 24,5х22,5х19,5 см. Завдяки серветці зручно промокати тіпси водою і скріплювати їх між собою. З подушечок можна моделювати різноманітні фігурки; також можна викладати з них зображення на папері, або ж використовувати тіпси як фарбу.

Даємо волю фантазії і розвиваємо моторику рук
Процес створення фігурок із тіпсів fischerTIP не тільки неймовірно цікавий і захопливий, але й корисний. Завдяки набору для творчості від німецького бренду малюки зможуть проявити фантазію і втілити всі задуми. Під час творчості у малюків розвиватиметься образне мислення. Крім того, за допомогою різнобарвних подушечок можна вивчити кольори. Творчість із тіпсами допоможе діткам стати більш посидючими, зосередженими, уважними до деталей. Робота руками сприятиме розвитку дрібної моторики рухів, що позитивно позначиться на мовленні.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров