fischertechnik Конструктор Пневматика 3

код товара: FT-516185
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики fischertechnik Конструктор Пневматика 3:
Основные параметры
Полный список параметров
Вид конструктор
Тип игры наземный транспорт
строительство
Возрастная группа от 8
Пол ребенка для девочек
для мальчиков
Серия конструктора Profi
Тип транспорт
Цвет микс
черный
синий
красный
Основные
Вид конструктор
Тип игры наземный транспорт
строительство
Возрастная группа от 8
Пол ребенка для девочек
для мальчиков
Серия конструктора Profi
Тип транспорт
Соединение деталей шипы трапециевидной формы/желобы
Количество деталей 440 шт
Материал пластик
Цвет микс
черный
синий
красный
Дополнительно
Упаковка 46.5 x 8 x 32 см
Гарантия
Гарантия 12 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 320 мм
Высота 180 мм
Длина 470 мм
Вес 1.90 кг
Объем 0.0271 м3
Fischertechnik – відомі у всьому світі конструктори від німецького виробника. Продукція представлена декількома серіями, відповідно до рівня складності та віку дитини. Конструктор «Пневматика» серії Profi призначений для дітей, віком від 9 років. Завдяки набору можна ознайомитися з принципами роботи пневматичних пристроїв. Із 440 елементів можна зібрати реалістичні моделі транспортних засобів та інших пристроїв із пневматичними функціями. Дія повітря під тиском – явище, яке можна дослідити за допомогою конструктора «Пневматика» fischertechnik. Як працюють пневматичні циліндри, для чого призначені клапани? На ці та інші питання дитина знайде відповідь, складаючи моделі. Під час гри з конструктором діти розвиватимуть кругозір і вчитимуться застосовувати отримані знання в практичних справах.
нет в наличии
Комплектація та особливості складання
Набір fischertechnik «Пневматика» складається з 440 деталей, за допомогою яких можна побудувати 8 моделей пневматичних машин: лісонавантажувач, фронтальний навантажувач, екскаватор, підбирач рулонів сіна, катапульта, насос для повітряних кульок, ножичний підйомний стіл, подвійні розсувні двері. Серед комплектації конструктора ви знайдете такі деталі:

•    різноманітні з’єднувальні елементи, деталі, кріплення, платформи;
•    високопродуктивний компресор;
•    4 пневматичні циліндри;
•    4 ручні розподілювальні клапани;
•    пневматичний шланг;
•    акумуляторний блок;
•    невелика викрутка для зручності складання;
•    надувна кулька синього кольору. 

Набір у коробці, розміром 46, 5 х 8 х 32 см. У наборі є детальна інструкція, де зрозуміло описано способи складання моделей. Окрім основної інструкції, в наборі є навчальна супровідна інструкція, завдяки якій дитина зможе ознайомитися з теоретичними матеріалами, цікавими пізнавальними фактами зі сфери фізики а машинобудування. В навчальній супровідній інструкції є вправи та завдання, які допоможуть закріпити та перевірити отримані знання.
 
Якісно виготовлені деталі легко стикуються і роз’єднуються. Матеріал, з якого виготовлені елементи конструктора – нетоксичний, безпечний пластик. При цьому він міцний і надійний, витримає будь-які маніпуляції. Зібрані моделі – мобільні, ними можна гратися.
 
Відповідно до інструкції, можна зібрати 8 різних машин. Однак, якщо придбати додаткові набори з доповнювальними деталями, можна зібрати більше моделей. Наприклад, можна додатково придбати інші набори серії Profi і зібрати значно більшу кількість моделей.

З конструктора можна зібрати:

• Ножничний підйомник

• Насос для повітряних кульок

• Подвійні розсувні двері

• Катапульти

• Трактор

• Навантажувач

• Складальник рулонів сіна

• Екскаватор

Навчання та розвиток під час гри 
Конструктор fischertechnik «Пневматика» - відмінний спосіб вивчити багато цікавого про різні фізичні явища, серед яких – тиск, рівновага, кінетична енергія, газ та ін. Дитина пізнає багато про можливості стиснутого повітря. Складаючи модель пневматичного пристрою, діти закріплять отримані теоретичні знання на практиці. Конструктор допоможе виявити здібності до точних наук, інженерного проектування. 

Під час складання моделей, у дітей активно працюватиме логічне та аналітичне мислення, адже потрібно думати над наступним кроком і аналізувати, чи правильно зроблені попередні дії. Крім того, робота руками з дрібними елементами позитивно позначатиметься на розвитку дрібної моторики і мовлення.

ТОП-8 технологічних та розвиваючих іграшок під ялинку

Був час, коли діти раділи звичайним лялькам або машинкам-трансформерам, які вони знаходили під ялинкою. Але сучасні діти ростуть у світі високих технологій, активно цікавляться новинками, тому вони очікують вражаючих подарунків. Пропонуємо варіанти технологічних іграшок, які не тільки розважають, а навчають одночасно.

Іграшки на пульті управління

Новинка на складі ERC – ігрові дрони Drone Force – справжнє технологічне диво від AUDLEY. Безпілотники із приголомшливим дизайном оснащені простим радіоуправлінням та унікальним набором бойових особливостей. І діти, і дорослі будуть у захваті!

Інтерактивні динозаври від Same Toy перенесуть дітлахів у казковий світ Юрського періоду. Тут і тиранозаври, і трицератопси, і велоципатори і навіть дракони із величезними крилами! Іграшки на ІЧ управлінні виглядають і звучать наче справжні: повільно і гучно пересуваються, голосно гарчать і обертають шиєю.

У каталозі Same Toy також представлено безліч спецтехніки на пульті управління. Тут ви знайдете: будівельну спецтехніку (кран, екскаватор, навантажувач, самоскид, бетонозмішувач), пожежні машини, евакуатор, сміттєвоз та багато інших моделей. Дітлахи дізнаються про особливості спецтехніки, а сюжетно-рольові ігри із такими машинами відкриють усі межі для дитячої фантазії.

Інтерактивна книга

Унікальний набір для дітей Smart Koala – розумні ручка та книга для вивчення англійської мови. Інтерактивна методика спрямована на повне захоплююче занурення дитини у навчальний процес.

Чарівна ручка може «читати» книгу, «розмовляти» і навіть «співати» пісні! Достатньо лише піднести ручку до будь-якої картинки – і вона озвучуватиме їх.

Це може бути абетка, назви предметів, цілі фрази від героїв книги. З чарівним набором можна грати і у розвиваючі ігри на засвоєння матеріалу. Інноваційна методика Smart Koala весело та доступно навчить дітлахів англійській мові.

Навчальні роботи

Роботи Makeblock – не просто іграшки, вони навчать дітей основам програмування, дадуть початкові знання в електроніці та інженерії. Перед початком роботи, їх потрібно спершу зібрати за інструкцією як конструктор, під’єднати усі дроти. Щоб оживити робота, необхідно встановити ПЗ. Програма та мобільні додатки із графічним інтерфейсом доступно навчать програмувати на платформі Arduino.

Роботи-друзі Dash та Dot від компанії Wonder Workshop також прив’ють любов до IT та програмування. Dash та Dot пов’язані між собою, кожен з них оснащений мікрофоном, динаміком, датчиками відстані, акселерометром та світлодіодами.

Вони спілкуються між собою, співають, шукають один одного, можуть грати на ксилофоні та стріляти з катапульти. Їх привабливий футуристичний дизайн неодмінно сподобається дітлахам.

Кумедні роботи навчать будувати програмний алгоритм у вигляді яскравих графічних блоків через мобільні додатки від виробника.

Вражаючі конструктори

Високоякісні набори конструкторів із лаконічною інструкцією від fischertechnik перетворять збірку у захопливий процес, до того ж – дадуть перші знання про фізику, механіку, технічну інженерію та джерела альтернативної енергії. Деякі набори містять справжні сонячні панелі, електропневматичні механізми і навіть водні паливні елементи, які живлять моделі і дають уявлення про роботу великих пристроїв.

Із вражаючими наборами LIGHT STAX дітлахи побудують сяючі конструкції або ж додадуть світла у вже існуючі. Напівпрозорі сяючі цеглинки сумісні з конструкторами LEGO® та живляться від акумуляторного блоку. Кожен оснащений світлодіодом і має 3 режими підсвічування: безперервне освітлення, мерехтіння та запалення-затухання.

Такий набір буде особливо актуальним подарунком у новорічну ніч, адже фантастичні конструкції подарують приємне і святкове сяйво, даруючи посмішки та радість усім оточуючим!

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров