fischertechnik Конструктор Динамика S

код товара: FT-536620
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики fischertechnik Конструктор Динамика S:
Основные параметры
Полный список параметров
Вид конструктор
Тип игры строительство
Возрастная группа от 7
Пол ребенка для девочек
для мальчиков
Серия конструктора Шариковая дорога
PROFI Dynamic
Цвет микс
черный
зеленый
красный
Основные
Вид конструктор
Тип игры строительство
Возрастная группа от 7
Пол ребенка для девочек
для мальчиков
Серия конструктора Шариковая дорога
PROFI Dynamic
Соединение деталей шипы трапециевидной формы/желобы
Количество деталей 140 шт
Материал пластик
Цвет микс
черный
зеленый
красный
Дополнительно
Размеры 23 x 8 x 32 см
Комплектация шарик
Гарантия
Гарантия 12 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 230 мм
Высота 80 мм
Длина 320 мм
Вес 0.65 кг
Объем 0.0059 м3
Розвиваючий конструктор «Динаміка S» від німецького бренду fischertechnik на 140 деталей рівня «Професіонал». Чітка та зрозуміла інструкція пропонує зібрати 3 моделі кулькових доріг: рухому смугу перешкод, звичайну смугу перешкод та смугу перешкод з двома шляхами. Кожна модель кулькових доріг має декілька поворотів та дзін у вигляді металевої трубки. Коли металева кулька проходить повз цю трубку – лунає дзвін. Розвиваючий конструктор постачається у надійній фірмовій коробці, її розміри – 32х23х8 см. Його деталі вироблені у чорних, червоних та зелених кольорах – чудові відтінки для стильного та цікавого набору. Елементи конструктора вироблені із якісної пластмаси, деталі міцні, поєднання надійне, складати кулькові дороги – велике задоволення! Спосіб поєднання деталей незвичайний: тут елементи оснащені шипами трапецієвидної форми, а також спеціальними жолобами. Завдяки їм деталі просто поєднуються, та легко – роз’єднуються. Призначений для дітей від 7-ми років, але буде цікавий і дорослим також.
1824 грн*
нет в наличии
Где купить: fischertechnik Конструктор Динамика S:
Boyz.com.ua
fischertechnik Конструктор Динамика S
Mekka
Конструктор fisсhertechnik PROFI Динамика S (FT-536620)
У коробці 140 таких елементів:
- дзвін у вигляді металевої труби (1 шт.)
- металева кулька (3 шт.)
- гнучка направляюча 18 см (6 шт.)
- гнучка направляюча 9 см (3 шт.)
- кутова секція 90° (4 шт.)
- прямокутна платформа чорного кольору (1 шт.)
- довга кутова рейка чорного кольору (8 шт.)
- маленька шестерінка червоного кольору (3 шт.)
- маленька деталь-закрутка для з’єднання пластин (4 шт.) 
- різноманітні конструкційні блоки для будування елементів дороги, забезпечення функціональності її елементів та для поєднання їх між собою (108 шт.)
- інструкція з прикладами складання моделей
- фірмовий буклет із зображенням серій конструкторів виробника
- гарантійний талон

Уроки будівництва та фізики для дітлахів
Захоплюючий освітній конструктор допоможе дітям вивчити такі фізичні явища як інерція, прискорення, збереження енергії та імпульс. За допомогою професійного набору конструктора fischertechnik із 140 деталей діти навчаться будувати складні кулькові дороги. У інструкції крок за кроком зображені етапи складання конструктора. Колір деталей на малюнку відповідає кольору елементів у наборі, тому діти легко опанують принцип будування складних конструкцій. На кожному наступному етапі, складена частина зображена білим кольором, щоб не зливатись із новими кольоровими деталями. Принцип поєднання елементів простий та водночас надійний: трапецієвидні шипи блоків «засуваються» у їх жолоби. Набір передбачає будування дороги під нахилом та з поворотами. Платформа з кульковою дорогою стабільна, кулька впевнено та надійно спускається за своїм маршрутом. Інструкція пропонує збірку трьох різних треків, допомагаючи освоїти основні принципи конструювання. Усі моделі конструктора стануть чудовою складовою дитячих сюжетно-рольових ігор.

Розвиваємо логіку та просторове мислення
Професійний набір конструктора окрім розважальної, несе велику розвиваючу функцію. Дітям необхідно буде проявити кмітливість, складаючи конструктор. Вони розвиватимуть моторику рук, уяву, логічне мислення, просторове відчуття, координацію рухів. Діти зрозумітимуть принцип будування кулькової дороги, значення кутів нахилу для прискорення кульки. Використовуючи фантазію, можна зібрати значно більше різних конструкцій!

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров