Попереднє
Наступне
Технічні характеристики XYZ printing da Vinci Junior 1.0w WiFi:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип 3D-принтер
Технологія друку FFF (Fused Filament Fabrication)
Матеріал друку PLA-пластик /(NFC), тільки XYZprinting
Діаметр сопел, мм 0.4
Габарити області друку, мм 150х150х150
Підключення USB /кабель
Wi-Fi
SDHC карта /до 32GB
Діаметр нитки 1.75 мм
Габарити пристрою, мм 420x430x380
Основне
Тип 3D-принтер
Технологія друку FFF (Fused Filament Fabrication)
Матеріал друку PLA-пластик /(NFC), тільки XYZprinting
Кількість друкуючих сопел, шт 1
Товщина шару, що наноситься, мм 0.1-0.4
Максимальна швидкість друку, мм / с 100
Додатково
Діаметр сопел, мм 0.4
Габарити області друку, мм 150х150х150
Програмне забезпечення XYZware
Дисплей 2.6” FSTN LCM
Підключення USB /кабель
Wi-Fi
SDHC карта /до 32GB
Діаметр нитки 1.75 мм
Фізичні характеристики
Габарити пристрою, мм 420x430x380
Маса принтера 15 кг (с упаковкой)
Колір зелений
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 570 мм
Висота 470 мм
Довжина 550 мм
Вага 15.00 кг
Об'єм 0.1473 м3
Технологія друку: FFF (Fused Filament Fabrication); Матеріал друку: PLA-пластик;
немає в наявності
XYZprinting. Три виміри творчості

Тайванська XYZprinting, частина холдингу Kinpo Group, — світовий лідер 2016 року за кількістю проданих 3D-принтерів. Одразу з 2013 року, коли щось стало відомо про компанію, вона почала випускати на ринок продукти, що були успішніші один за іншого.

Перший серійний 3D-принтер XYZprinting da Vinci 1.0 виграв 2014 року нагороду Editors' Choice Award у номінації «Побутова електроніка» як найдоступніший на ринку 3D-принтер. Зараз компанія зайнята розвитком виробництва техніки, що друкує 3D за двома технологіями: пошарового наплавлення термопластиків (FDM/FFF), та затвердіння рідких фотополімерів (SLA), а також супутніми пристроями, як то 3D-ручки та принтери.

Доступні основи

3D-принтерів, що працюють за технологією FDM/FFF у портфелі виробника значно більше, ніж SLA. До всіх них виробник додає ПЗ (XYZware), яке управляє 3D-друком та дозволяє точно налаштувати принтер.

da Vinci miniMaker

XYZ printing da Vinci miniMaker 3FM1XXEU00D

В асортименті пристроїв цього типу найдоступнішим за ціною є da Vinci miniMaker. Яскравий і різнокольоровий корпус цього невеликого апарата виготовлено з якісного пластику. Він здатен друкувати предмети розміром до 15×15×15 см. А весь процес друку можна побачити від початку до кінця, адже конструкція корпуса відкрита. Da Vinci miniMaker друкує лише з використанням фірмових (виробництва XYZprinting) ниток з нетоксичного пластику PLA, що біологічно розкладається. Ці нитки пройшли необхідні тестування та досить безпечні.

XYZprinting Junior 1.0

XYZ printing Junior 1.0 3F1J0XEU00E

Принтер 3D XYZprinting Junior 1.0 — другий за вартістю в лінійці XYZprinting. Це модель є базовою для цілої групи 3D-пристроїв виробника, які, фактично, побудовані на основі її конструктиву, тож багато у чому повторюють можливості. Власне, корпус цього пристрою повністю закритий, тому убезпечує процес від тих, хто недбало підбереться до друкувального вузла. У цього принтера нова система завантаження нитки: котушку досить просто помістити всередину. Екструдер у da Vinci Jr. знімається швидко, що значно полегшує його заміну. Здатність роботи цієї моделі з різними пластиками обмежена одним PLA-матеріалом, що виробляє сама XYZprinting. Пристрій обладнано кард-рідером SD та контрольним модулем із LCD-дисплеєм для автономного друку. da Vinci Jr. ідеально підійде початківцям у 3D-дизайні та захопленим винахідникам.

XYZprinting da Vinci Junior 1.0w

XYZ printing da Vinci Junior 1.0w WiFi 3F1JWXEU00D

Наступним за вартістю пристроєм у низці моделей виробника є 3D XYZprinting da Vinci Junior 1.0w, з яким 3D-вироби можна легко друкувати через Wi-Fi. У цього принтера є функція самокалібрування, що підтримує високу точність друку. Так само, як у попередньої моделі, у цього апарата є швидко знімний екструдер та друкує він лише з використанням фірмового PLA-пластику.

XYZprinting da Vinci 2.0A Duo

XYZ printing da Vinci 2.0A Duo 3F20AXEU00D

У моделі XYZprinting da Vinci 2.0A Duo є кілька кардинальних відмінностей від попередниць. По-перше, це більша камера побудови (15×20×20 см), тож вироби можна друкувати значно більші. По-друге, на XYZprinting da Vinci 2.0A Duo встановлений подвійний екструдер, що дозволяє створювати барвисті вироби з використанням ниток, що досить легко встановити у картриджі. По-третє, у цій моделі вже є стіл з підігрівом, на якому відбувається друк, що дозволяє працювати з термопластиком ABS — матеріалом міцнішим та довговічнішим за PLA.

XYZprinting da Vinci Junior 2.0 MIX

XYZ printing da Vinci Junior 2.0 MIX WiFi 3F2JWXEU00F

Якщо ж потрібно змішати два пластики різних кольорів аби отримати більш плавні кольорові переходи, варто придивитися до моделі 3D-принтера XYZprinting da Vinci Junior 2.0 MIX. У цьому апараті дві PLA-нитки будь-якого кольору змішуються за допомогою нового модуля одиночного екструдеру з подвійною подачею. Нитки зустрічаються на кінчику, а далі змішуються та витягуються залежно від налаштувань, зроблених у XYZware. На додачу принтер Da Vinci Jr. 2.0 Mix має інтуїтивну 9-точкову систему визначення калібрування, яка точно визначає відстань між екструдером та платформою.

Більше свободи, більше точності

XYZprinting da Vinci 1.1 Plus

XYZ printing da Vinci 1.1 Plus WiFi 3F11XXEU00A

Модель 3D-принтера XYZprinting da Vinci 1.1 Plus призначена для сміливих творчих задумів. Для початку робочий об’єм пристрою більше, ніж в усіх попередніх моделей: 20×20×20 см. Вбудована веб-камера, яка знімає 3D-друк, передає зображення у програмний додаток XYZapp, а інтерактивність забезпечує сенсорний 5-дюймовий кольоровий РК-дисплей. Завдяки йому друкувати можна безпосередньо з принтера 3D-da Vinci 1.1 Plus, не підключаючи USB-накопичувач або комп’ютер, та використовувати 3D-моделі з онлайн-колекції Будинку художників XYZprinting. 3D-принтери постачаються повністю зібраним та готовими до друку одразу після підключення. Пристрій обладнано столом з підігрівом, що дає простір для експериментів з друком на двох фірмових пластиках ABS та PLA. Додаткову автономність у роботі принтера надає вбудований інтерфейс Wi-Fi.

XYZprinting da Vinci 1.0 Professional

XYZ printing da Vinci 1.0 Professional WiFi 3F1AWXEU00B

Чарівне відчуття свободи експериментаторам дає модель 3D-принтера XYZprinting da Vinci 1.0 Professional. У пристрої реалізована сумісність з нитками інших виробників, до того ж модель обладнана системою автоматичної подачі нитки. Апарат постачається разом з програмою для 3D-друку XYZware Pro, яка підтримує не лише зручні функції, знайомі з попередніх версій ПЗ, але ще й додаткові професійні функції та режими налаштувань. Серед них контроль швидкості друку, друк підтримки тощо. Із XYZware Pro можна точно отримувати об’єкти відповідно до специфічних вимог користувача завдяки різним професійним функціям. Зниження ризику згортання матеріалу під час друку забезпечує довговічна алюмінієва нагрівальна платформа, яка рівномірно розподіляє тепло поверхнею. Професіоналам додатковою зручністю у цьому принтері стане інтуїтивно зрозуміла система калібрування з використанням спеціальних рукояток та програми стеження, що вказує напрямок, в якому їх слід обертати задля оптимального положення. І для цього апарату виробник подбав про додатковий модуль для da Vinci 1.0 Pro, що призначений для лазерного гравіювання на таких матеріалах, як дерево, шкіра та картон.

XYZprinting da Vinci 1.0 PRO 3-in-1

XYZ printing da Vinci 1.0 PRO 3-in-1 WiFi 3F1ASXEU01K

Топова модель XYZprinting da Vinci 1.0 PRO 3-in-1 — це багатофункціональний апарат для 3D-друку. Можна навіть сказати, що він є ідеальним для тих, хто прагне організувати власне виробництво. Отже, окрім принтера, в ньому є 3D-сканер, що дозволяє робити цифровим об’єкт, розміщений на столі пристрою, для його подальшого відтворення за допомогою 3D-друку. Функції нагріву та швидкості роботи регулюються, а алюмінієва нагрівальна платформа знижує ризик згортання матеріалу. Пристрій працює з нитками ABS та PLA не лише бренда XYZprinting, але ще й сторонніх виробників. Сканування у форматі 3D відбувається із застосуванням платформи, яка обертається на 360°, а два лазери детально передають форму об’єкта без спотворень. На це завдання у автоматичному режимі потрібно лише 5 хвилин.

Результати сканування можна редагувати: змінювати колір, положення, проводити додаткову обробку, використовуючи різноманітне ПЗ. Пристрій також має вбудовану функцію мультисканування, за допомогою якої можна сканувати моделі під різними кутами, а далі з допомогою ПЗ об’єднати всі зображення в одне. Також виробник передбачив додатковий модуль для лазерного гравіювання.

Учетверо делікатніші

У лінійці 3D-принтерів XYZprinting, які працюють за технологією затвердіння рідких фотополімерів (SLA), всього дві моделі. У цих принтерів XYZprinting Nobel 1.0 вироби формуються під дією ультрафіолетового лазера, який випромінює мікродзеркальний пристрій. Такий вид друку називають стереолітографією (SLA). Nobel 1.0 — це автономний 3D-принтер з портом USB, що готовий до друку відразу після підключення.

XYZprinting Nobel 1.0

XYZ printing Nobel 1.0 3L10XXEU00E

Щодо деталізації друку предметів пристроєм-SLA, то найкраще порівнювати його якість із FDM/FFF за базовим параметром — товщиною шару друку по осі Z. Чим меншою є ця величина, тим точніше принтер відтворює готовий виріб і тим більш гладкою буде поверхня готового виробу. Із технологією SLA, що використовується у принтерах XYZprinting, товщина цього шару складає всього 25 мікрон, що вчетверо менше за показник принтерів, які працюють за технологією FDM/FFF. Тож використання лазера дозволяє створювати справжні витвори мистецтва з чудовою деталізацією. Витратним матеріалом у цьому випадку є спеціальна фотополімерна смола, а підготовка і початок друку триває всього декілька хвилин.

XYZprinting Nobel 1.0A

XYZ printing Nobel 1.0A 3L10AXEU01H

Друга модель, що працює за технологією SLA в лінійці XYZprinting — Nobel 1.0A. Апарат є стереолітографічним принтером другого покоління, у якому виробник підвищив точність лазерної точки до 130 мкм (тоді як точність Nobel 1.0 складає 300 мкм). Як наслідок, друк навіть дуже складних деталей став ще точнішим. До того ж виробнику вдалося досягти більш високої швидкості друку.

Разом із цим принтером варто використовувати програму XYZware Nobel, яка автоматично аналізує характеристики моделі та за необхідності додає опорну структуру для конструкції. Друкує Nobel 1.0A фотополімерною смолою, тож сьогодні перелік матеріалів, з якими він працює, досить широкий: різнобарвний акрил, еластичні та заливні смоли тощо. Тож пристрій буде корисний різним колам користувачів: від ювелірів до інших майстрів.

Лише для наполегливих

3D-ручки позиціонуються як інструмент для творчої роботи та тривимірного малювання. Хоча ці пристрої можуть грати таку роль, але створення дійсно цікавих на вигляд моделей вимагає серйозної вправності.

3D-ручка — це фактично головний друкуючий блок 3D-принтера, рух якого забезпечує сам користувач. Основних елементів у ручки лише декілька: сопло, механізм подачі та реверсу пластикової нитки та нагрівальний елемент. 3D-ручки не вимагають з’єднання з комп’ютером або розробки цифрових моделей, їм потрібно лише електроживлення. Як правило використовують звичайні блоки живлення з перетворювачем напруги. З функцією реверсу користувачі можуть швидко витягати пластикову нитку з ручки та замінювати її матеріалом іншого кольору.

da Vinci 3D

XYZ printing da Vinchi 3N10XXEU01E

Ручка da Vinci 3D відрізняється компактною та легкою конструкцією, і користувачі можуть створювати з нею об’єкти різних розмірів залежно від задуму чи потреби. Створювати об’єкти можна починати на горизонтальній поверхні, а продовжувати малювати — вже тримаючи руками в повітрі майбутній витвір мистецтва. Для ручки da Vinci 3D доступні нитки 11 кольорів, які виготовляються з нетоксичного пластику PLA, який використовується і в 3D-принтерах.

Додатково до ручки виробник пропонує навчальний пакет для 3D-роботи, у який входять 6 різних PLA-ниток (випадкових кольорів), інструкція з використання виробу, пластикова дошка, програмне забезпечення для 3D-моделювання (з навчальними шаблонами, відео і майстром установки XYZmaker), а також інструменти для очищення.

Де ваша форма?

3D-сканер часто необхідний, аби відтворити на 3D-принтері готовий виріб.

XYZprinting 1.0A MR

XYZ printing 1.0A MR (портативний) 3SH1AXEU00B

XYZprinting 1.0A MR є саме таким пристроєм активного типу. Він використовує технологію сканування Intel RealSense. Під час роботи він проектує лазерний промінь на об’єкт та з допомогою 3D-камери аналізує розташування світлових плям на об’єкті. Далі сканер виконує розрахунки та формує 3D-хмару точок, що після обробки комп’ютером перетворюється у цифрову 3D-модель. 3D-сканер XYZprinting 1.0A MR можна використовувати для сканування будь-яких предметів різної форми і навіть тіла людини, а за допомоги принтеру можна зробити маленькі копії відсканованих предметів.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів