Главная - Игрушки и товары для детей - Игрушки - Творчество - fischerTIP - Набор для творчества TIP Panda Box S

fischerTIP Набор для творчества TIP Panda Box S

код товара: FTP-533451
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики fischerTIP Набор для творчества TIP Panda Box S:
Основные параметры
Полный список параметров
Вид Набор для творчества
Категория развития мелкая моторика
творческое развитие
воображение
усидчивость
Возраст 3+
Пол ребенка мальчик
девочка
Основные
Вид Набор для творчества
Тип Креативный набор
Категория развития мелкая моторика
творческое развитие
воображение
усидчивость
Возраст 3+
Пол ребенка мальчик
девочка
Особенности натуральные материалы
Комплектация губка
пластмассовый ножик
основные детали
инструкция
Физические
Материал картофельный крахмал
Габариты 12.6 x 5.7 x 13.5 см
Гарантия
Гарантия 14 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Высота 60 мм
Длина 130 мм
Вес 0.05 кг
Объем 0.0009 м3
FischerTIP Creativ – «Панда» - набір для творчості, за допомогою якого можна виготовити оригінальні вироби. Набір складається зі спеціальних подушечок-тіпсів, які при намочуванні водою легко скріпляються між собою. Скріпляючи тіпси-подушечки, можна створити різні фігурки. У наборі «Панда» 80 подушечок чорного і білого кольорів. FischerTIP – оригінальна і при цьому корисна іграшка для дітей, віком від трьох років. Набір неодмінно захопить вашого малюка, дасть йому змогу весело і корисно провести час.
нет в наличии
"Безпечний матеріал
Подушечки fischerTIP виготовлені з екологічно чистого, природного матеріалу - картопляного крохмалю, з використанням нетоксичні, харчових, гіпоалергенних фарб. Крім того, тіпси безпечні також для довкілля, оскільки вони на 100% біорозкладні. Фарби, що використовувалися для нанесення кольору – харчові, а відтак нетоксичні і не здатні заподіяти шкоди. Додатковий інструмент набору – ніж - виготовлений із нешкідливого біопластику.

Комплектація і способи використання
У невеликій картонній жовтій коробці, розміром 12,6 х 5,7 х 13,5 см, близько 80 тіпсів чорного та білого кольорів, допоміжні інструменти, які полегшують процес створення виробів: спеціальна серветка-спонж, за допомогою якої легко змочувати тіпси та ніж, яким можна розрізати подушечки на частини. Також у наборі інструкція з покроковим описом застосування подушечок і зразками фігурок, які можна створити. Є декілька варіантів застосування подушечок. Можна створювати з них фігурки; можна розрізати подушечки на менші частинки і викладати з них зображення на папері, а змочивши подушечку, можна використовувати її як фарбу. Набір «Панда» можна доповнити іншими наборами кольорових тіпсів fischerTIP.

Даємо волю фантазії і розвиваємо моторику рук
Завдяки набору від німецького бренду fischerTIP малюки зможуть уповні проявити фантазію і втілити в дійсність усі задуми. Під час роботи дітки розвиватимуть дрібну моторику, образне мислення. Створюючи різноманітні витвори, діти вчитимуться бути більш уважними і зосередженими. Також за допомогою різнокольорових тіпсів можна вивчити кольори, а завдяки великій кількості елементів навчитися рахувати.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров