Главная - Игрушки и товары для детей - Игрушки - Творчество - fischerTIP - Набор для творчества TIP Сборник идей Seasons

fischerTIP Набор для творчества TIP Сборник идей Seasons

код товара: FTP-511928
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики fischerTIP Набор для творчества TIP Сборник идей Seasons:
Основные параметры
Полный список параметров
Вид Альбом
Категория развития творческое развитие
воображение
Возраст 3+
Пол ребенка мальчик
девочка
Основные
Вид Альбом
Тип Сборник идей/трафаретов
Категория развития творческое развитие
воображение
Возраст 3+
Пол ребенка мальчик
девочка
Комплектация трафарет /( 24 шт.)
Физические
Материал бумага
Габариты 30 x 21 см
Гарантия
Гарантия 14 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 10 мм
Высота 10 мм
Длина 10 мм
Вес 0.00 кг
Объем 0.0000 м3
Створи власні об’ємні малюнки разом набором для творчості від німецького бренду fischerTiP. Спеціальний журнал із 24-ма трафаретами для малювання допоможе дітлахам створити свої маленькі шедеври, використовуючи кольорові подушечки TiPs. Кожна сторінка журналу вироблена із щільного паперу, який буде витримувати аплікації із тіпсів на собі. Малюнки двосторонні, контури чіткі та зрозумілі. Розміри збірника шаблонів – 30х21 см. Для дітей від 3-х років.
нет в наличии
У буклеті трафарети на різну тематику:
- природа
- казки
- солодощі
- мультфільми
- зима
- тварини

Уроки творчості для дітлахів
Паперові трафарети для аплікацій із тіпсами – надійна і практична основа для майбутніх саморобок. Кольорові подушечки легко та весело кріпляться до шаблонів, достатньо лише надати їм необхідну форму, зволожити та прикріпити. Аплікацію можна зробити з однієї сторони, а сторінка із малюнком стане картиною. Або ж можна зробити двосторонню аплікацію, після чого вирізати фрагмент і використовувати його у сюжетно-рольових іграх.

Моторика та креативність
Робота з трафаретами дозволить креативно та логічно підходити до процесу малювання, оскільки дитина сама обиратиме необхідні кольори, виходячи з тематики малюнку. Робота з легкими та кольоровими тіпсами, які так схожі на улюблені кукурудзяні палички, чудово розвивають дрібну моторику, що позитивно впливає на розвиток розумової діяльності.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров