Технічні характеристики Neo Tools 01-521 Бокорiзи для зачищення:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип бокорізи /для зачистки проводів перетином 0,34 - 6 мм²
Особливості накладки на рукоятках
Основний
Тип бокорізи /для зачистки проводів перетином 0,34 - 6 мм²
Особливості накладки на рукоятках
Матеріал інструменту сталь
Матеріал накладки на рукоятках пластик
гума
Фізичні
Розмір, мм 140
Гарантія
Гарантія 1 місяць
Параметри упаковки
Ширина 80 мм
Висота 10 мм
Довжина 200 мм
Вага 0.15 кг
Об'єм 0.0002 м3
Кліщі для зачистки проводів NEO, розмір 140 мм. Для проводів перетином 0,34 - 6 мм², (22 - 10 AWG) високосортногоа легована хромованадієва сталь гарантує довголітню міцність губок. Рукоятка з м'якого, антиковзаючого матеріалу ПВХ підвищує комфорт роботи. Бренд NEO виправдовує очікування професіоналів.
немає в наявності
Надійність для професіоналів NEO Tools

Як і бренд Topex, NEO належить польській компанії Grupa Topex. Інструменти Topex підходять перш за все для повсякденного використання, а NEO позиціонується як бренд, орієнтований на професіоналів.

Ящик «Мобiльна майстерня» для електроiнструментiв 84-116

Ця мобільна майстерня також з міцного пластику, але виконана трохи в іншому форм-факторі. Вона отримала зручний органайзер, пересувний лоток, а для комфортного транспортування є телескопічна ручка і надійні коліщатка.

Ящик «Мобiльна майстерня» для електроiнструментiв 84-115

Універсальний ящик на коліщатках виконано з міцного пластику з металевими елементами, зручними ручками і можливістю використання навісних замків. Конструкцію можна поділити на три частини: верхня призначена для інструменту, середній модуль оснащений чотирма боксами для дрібних елементів, а нижній — оптимальний для габаритних речей.

Металевий ящик для інструменту 84-100

Багаторівневий ящик знадобиться для компактного зберігання безлічі дрібного інструменту: при відкритті він розкладається у два боки. Високу якість і надійність забезпечує листова сталь, з якої виготовлено корпус. Для перенесення в моделі передбачена ручка. Розмір — 455 мм.

Сумка для інструменту 84-305

Основний матеріал сумки — нейлон міцністю 600D. Розміри сумки: 40×22×33 cм. Для зручності використання додатково посилено водостійке дно, а міцні ручки доповнені плечовим ременем.

З турботою про електриків

Виробник послідовно розвиває бренд NEO. Серед нових категорій — інструмент для електриків, монтажників і фахівців, які обслуговують електроустановки. Він має сертифікацію VDE і TÜV M+T, а компанія забезпечує 25-річну гарантію. Правильний інструмент допомагає заощадити час і забезпечити комфорт роботи, а також уникнути травм.

Бокорiзи для зачистки 01-521

Кліщі для зачистки проводів перерізом 0,34-6 мм2 розроблено з високоякісної легованої хромово-ванадієвої сталі, а зручна рукоятка покрита неслизьким матеріалом ПВХ.

Кліщі для обтиску телефонних наконечників 01-501

Цей інструмент необхідний для обтискання телефонних дротів. Завдяки змінним наконечникам можна працювати з різними телефонними кабелями — 4P, 6P, 8P. При цьому ріжучі кромки зроблено з міцної сталі SK5 із твердістю 42-48 HRC, а рукоятки — з надійного прогумованого покриття.

Автоматичний торцевий знiмач ізоляції 01-500

Цей інструмент допоможе швидко впоратися з очищенням та обтисканням проводів 22-10 AWG. Робочий діапазон — від 0,2 мм2 до 6 мм2, а для обтискача наконечників — від 1,5 мм2 до 6 мм2. Матеріал моделі — дуже міцна сталь твердістю 52-57 HRC, а ергономічні рукоятки вироблено з міцного і прогумованого пластика.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів