Previous
Next
Technical characteristics Microlab 2.0 X6 Black:
Main features
Full list of features
A type 2.0
Frequency range 40 - ­20000
Aggregate capacity 140 V
Color finish black
Material finish wood
Main
A type 2.0
Frequency range 40 - ­20000
Aggregate capacity 140 V
Specifications
S / N ratio 80 dB
Overall
Color finish black
Material finish wood
Type: 2.0; Total capacity: 140 V; Finish color: black; Finish material: wood;
out of stock
Огляд Hi-Fi-акустики Microlab X6

У нас вже був огляд Hi-Fi-акустики Microlab X5, а зараз ми розглянемо саму топову модель цієї лінійки - X6. Перед нами преміальна стереосистема з неймовірною обробкою і висококласними динаміками. Примітно, що обидві колонки оснащені підсилювачами.

Комплектація

У великій коробці упакована акустика, два RCA-кабелі, перехідник з RCA на 3,5-мм штекер, два кабелі живлення, а також паперова документація.

Зовнішній вигляд

Як і Microlab X5 - корпус X6 зроблено з дерева і покрито якісним лаком - все це нагадує дорогий рояль. Акустика відмінно буде виглядати як в вишуканому інтер'єрі, так і в хай-тек оточенні.

Стереосистема X6 складається з двох колонок. Вони абсолютно однакові. В їх зовнішньому вигляді проглядається дуже хороша робота дизайнерів.

На передній панелі помітна декоративна решітка у формі півсфери. Вона зафіксована магнітним кріпленням, а під нею встановлена ​складна система динаміків.

На тильній стороні можна помітити отвір фазоінвертора, тумблер включення, колесо регулювання гучності, капсулу з запобіжником, гніздо живлення, вхід RCA і 3-піновий рознім Balance. Для відводу тепла вбудованого підсилювача використовується пасивний радіатор, який при тривалій роботі акустики трохи нагрівається.

Можливості

Історія розробки сферичних коаксіальних динаміків Microlab відходить до їх торгової марки Dome Phase з преміум-моделями Posion I і Posion II, які були випущені досить давно. Патент на цей тип динаміків належить німецькій компанії Reckhorn.

На відміну від традиційних коаксіальних динаміків, де твіттер розміщено в поглибленні середньо/високочастотного динаміка, у купольної акустики використовується інша структура, яка дозволяє мінімізувати спотворення і додати звучанню абсолютно новий рівень з більш широкими діапазонами та увагою до деталей.

Потужність кожної колонки системи X6 - 70 Вт, що в сумі дає 140 Вт. Розмір динаміка - 7", а його опір 4 Ом. Діапазон частот - 40 Гц - 20 кГц. Чутливість - 50 дБ, а співвідношення сигнал/шум - 80 дБ.

Всі ТХ крім потужності і структури динаміків ідентичні з Microlab X5.

Якість звуку не описати словами, враховуючи, що це Hi-Fi. Перед купівлею потрібно бути знайомим з цією моделлю або обов'язково її послухати і переконається в її перевагах та особливостях.

Враження

Microlab X6 - новий рівень Hi-Fi-акустики. Якщо багато преміум-брендів в пошуках ідеального звучання експериментують з формами корпусу і для досягнення найкращого результату «округлюють» його, то в Microlab вирішили використовувати унікальні напрацювання німецької компанії Reckhorn. На мою думку у них це вийшло відмінно.

Cпецифікації:

  • Модель Microlab X6
  • Розміри 42,3x48,7x25,6 см
  • Вага 28,7 кг
  • Потужність 2x70 Вт (140 Вт)
  • Частота 40 Гц - 20 кГц
  • Чутливість 50 дБ
  • Шум 80 дБ
Menu
Products catalog
Products catalog