XYZ printing Набір нитки 1.75мм PLA PLAY для ручки 3D (6 кольорів)

код товару: RFPLDXTW00H
Технічні характеристики XYZ printing Набір нитки 1.75мм PLA PLAY для ручки 3D (6 кольорів):
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Нитка /набір
Діаметр нитки 1.75 мм
Колір Різнобарвний /6 кольорів
Матеріал PLA
Довжина нитки 12 м x6 шт.
Основне
Тип Нитка /набір
Обсяг флакона Немає
Діаметр нитки 1.75 мм
Колір Різнобарвний /6 кольорів
Матеріал PLA
Кількість 6 шт
Сумісність da Vinci /3D Pen
Фізичні характеристики
Довжина нитки 12 м x6 шт.
Вага 0.353 кг
Гарантія
Гарантія -2 місяців
Параметри упаковки
Ширина 60 мм
Висота 180 мм
Довжина 180 мм
Вага 0.35 кг
Об'єм 0.0019 м3
Набір нитки діаметром 1.75мм від бренду XYZprinting PLAY для ручки da Vinci 3D. У набір входить 6 кольорів. Довжина нитки - 12 метрів. Матеріал - PLA.
немає в наявності
Екологічний матеріал XYZprinting для 3D-друку: просто, безпечно, економічно вигідно

Усі користувачі 3D-принтерів із нитковою технологією друку (FDM/FFF) добре обізнані з властивостями і можливостями пластику PLA. Інакше й не може бути, адже з цим матеріалом працюють абсолютно всі ниткові принтери, що наявні на світовому ринку й в Україні. У чому ж секрет такої популярності цього пластику?

Основні переваги PLA-пластику:

  • нетоксичний;
  • широка палітра кольорів;
  • під час друку не потребує нагрівання платформи 3D-принтера;
  • стабільні розміри;
  • оптимальний матеріал для рухомих частин та механічних моделей;
  • чудове ковзання деталей;
  • зменшує енерговитрати завдяки низькій температурі розм’якшення нитки;
  • не потребує спеціальної підкладки для кращого з’єднання виробу з поверхнею платформи принтера;
  • дає змогу отримати детальні та повністю готові до використання об’єкти.

Натуральний продукт

PLA-пластик – полілактид, що за своїм хімічним складом є термопластичним аліфатичним поліефіром. Сировиною для його виготовлення можуть бути кукурудза, цукрова тростина, кукурудзяний і картопляний крохмаль, соєвий білок, клубні маніоку чи целюлоза. Завдяки натуральності природних складників PLA-пластику його можна використовувати без загрози для здоров’я людини. Викиди вуглекислого газу під час виробництва цього матеріалу значно менші, як порівняти з виробництвом «нафтових» полімерів, як-от ABS-пластик для 3D-друку. Також на третину меншим є використання корисних копалин, а розчинники взагалі не знадобляться.

Зазвичай PLA-пластик постачають у вигляді тонкої нитки на шпулі. XYZprinting виробляє нитку для 3D-прин­терів завтовшки 1,75 мм і пропонує користувачам 15 кольорів такого пластику на вибір. Це надає великий простір для фантазії та створює широкі можливості для виготовлення різноманітних виробів.

Посилений захист

XYZprinting – світовий лідер із виробництва 3D-принтерів. Компанія піклується про користувачів своєї продукції, тож кілька років тому випустила на ринок найбільш безпечну версію пластику – Antibacterial PLA.

Ця нитка містить у складі іони срібла, що пригні­чують ріст бактерій на понад 99 % та знижують ризик інфікування. Такий антибактеріальний агент дозволений директивою RoHS, прийнятою Європейським Союзом для обмеження вмісту шкідливих речовин в електротехнічному та електронному обладнанні.

Можна створювати безпечні функціональні речі для друзів та родичів: іменні керамічні вироби, кухонне приладдя, аксесуари для ванних кімнат тощо. Завдяки посиленому захисту від мікробів та інфекцій Antibacterial PLA є безпечним та гігієнічним матеріалом для навчання дітей основам 3D-друку.

Технічні можливості

Вироби з PLA-пластику шліфують, свердлять та фар­бують акрилом. Варто пам’ятати, що предмети з цього матеріалу треба обробляти дуже обережно через крихкість. PLA-пластик – не надто довговічний матеріал, вироби з нього слугуватимуть від кількох місяців до кількох років. Він є чудовим рішенням для 3D-друку прототипів і виробів, що не будуть експлуатуватися довго, зокрема для декоративних об’єктів, елементів презентацій та предметів із чіткою деталізацією.

Технічні характеристики PLA-пластику XYZprinting

Габаритні параметри

Вага пластику в шпулі

600 г

Діаметр нитки

1,75 мм

Механічні властивості

Межа міцності

316,93 кг/см2

Подовження під час розтягування

3,98 %

Міцність вигинання

702,7 кг/см2

Модуль пружності під час вигинання

23 186,07 кг/см2

Ударна міцність

40,97 Дж/м

Термічні властивості

Температура плавлення

175 °C

Температура зберігання

10-40 °C

Робоча температура

15-32 °C

Температура сопла

190-215 °C

Міцніший за конкурентів

Багато років PLA-пластик поступався за міцністю іншому популярному пластику – ABS, але сьогодні XYZprinting готова запропонувати користувачам жорсткий пластик PLA (англ. Tough PLA). Це такий самий натуральний безпечний продукт, але міцніший і більш стійкий до механічного впливу, ніж ABS. Із нього можна виробляти надійні інструменти, аксесуари та деталі.

Цей PLA-пластик має чудові показники жорсткості та стійкості до деформацій, спричинених розтягуванням. Він пройшов суворі випробовування в лабораторії компанії SGS, де підтвердили, що матеріал не містить шкідливих для людини речовин, зокрема діоктилфталатів та важких металів.

Tough PLA доступний у чорному та білому кольорах.

Безмежні кольори

Ще один різновид PLA-пластику XYZprinting – 3D Color-inkjet PLA. Цю нитку створено спеціально для повнокольорових 3D-принтерів серії da Vinci Color. Спочатку вона не має кольору, але в процесі фарбується в будь-який за допомогою спеціальних чорнил, що подаються в зону друку зі встановлених картриджів CMYK.

Друк із використанням 3D Color-inkjet PLA абсолютно безпечний для людини та довкілля. Ці нитки відповідають стандарту RoHS і виготовлені з екологічного матеріалу, який придатний для переробки.

Елегантний і стильний матеріал

Premium Metallic PLA – найбільш незвичайний різновид пластику в асортименті XYZprinting. Його виготовляють із суміші поліакрилової кислоти та мідного порошку, що дає змогу отримувати 3D-моделі із унікальною блискучою поверхнею. Оптимальний варіант для створення речей, що мають зовні та на дотик бути схожими на металеві: статуетки, копії предметів мистецтва, прикраси тощо. Проста фінішна обробка надасть цим виробам глянцевого блиску, який не тьмянітиме з часом. Для цього знадобляться лише наждачний папір, сталева вата та поліроль для металевих поверхонь.

3D-принтери для роботи з таким пластиком мають бути оснащені спеціальними соплами XYZprinting з надміцної сталі, які можна за потреби придбати окремо.

Наприкінці варто ще раз зазначити, що PLA-пластик є безпечним для людини. Його можна використовувати як для промислових завдань, так і для побутових потреб і навчання. А світовий лідер із виробництва 3D-принтерів – XYZprinting – вже забезпечив широкий вибір матеріалів для користувачів, аби їм не доводилося стримувати свою фантазію.

Тип пластику

PLA

Antibacterial PLA

Tough PLA

Color inkjet PLA

Metallic PLA

Колір

14 кольорів в асортименті

білий, червоний, жовтий

чорний, білий

натуральний

мідний

Щільність, г/см3

1,24

1,24

1,24

1,24

1,24

Міцність
під час розтягування

висока

висока

висока

висока

висока

Гнучкість

низька

низька

низька

низька

низька

Міцність

середня

середня

середня

середня

висока

Довговічність

середня

середня

середня

середня

висока

Складність у використанні

низька

низька

низька

низька

середня

Температура друку, °C

190

190

210

190

200

Температура платформи
під час друку, °C

50-60

50-60

50-60

50-60

45

Осідання / деформація

мінімальні

мінімальні

мінімальні

мінімальні

мінімальні

Розчинність

немає

немає

немає

немає

немає

Приклади застосування

інструменти, чохли для телефонів, електрична оболонка

контейнери для їжі, кухонне приладдя

шарові шарніри, інструменти, функціональні прототипи

кольорові прототипи й виставкові зразки, елементи ландшафту

об’єкти мистецтва, фігури та бюсти, репліки артефактів

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів