Home - Toys & Goods for Kids - Toys - Creativity - Becks Plastilin - Set of fluorescent modeling clay 100g.

Becks Plastilin Set of fluorescent modeling clay 100g.

SKU: B100015
Previous
Next
Technical characteristics Becks Plastilin Set of fluorescent modeling clay 100g.:
Main features
Full list of features
Kind Modelling clay
Category development fine motor skills
sensorics
creative development
Age 3+
Gender boy
girl
Main
Kind Modelling clay
Type Modeling clay
Category development fine motor skills
sensorics
creative development
Number of colors 1 pcs
Age 3+
Gender boy
girl
Features fluorescent
Packaging cardboard
Physical
Colour white /with green shade
Weight 100 g
Package dimensions
Width 10 mm
Height 130 mm
Length 240 mm
Weight 0.15 kg
Volume 0.0003 m3
Kind: Modelling clay; Type: Modeling clay; Number of colors: 1 pcs; Age: 3+; Gender: boy, girl; Category development: fine motor skills, sensorics, creative development; Colour: white; Weight: 100 g
out of stock
Лякай, а не лякайся! Тобі Halloween не страшний, коли ти з ERC!

Готовий до святкування Halloween, адже він так близько? І якщо ти ще думаєш, який образ створити та як передати атмосферу свята, то ми готові тобі допомогти! Ми маємо все і більше, для того щоб передати настрій, цього «моторошного» свята. Ми підготували для тебе наш ТОП 5 незвичних речей, які точно допоможуть тобі виділитись оригінальністю і незвичністю! Отож, вибирай, що тобі ближче по духу!

1. Незвичні іграшки від німецького бренду sigikid. Цей бренд створює іграшки з любов’ю, гумором і від душі. Продукція sigikid отримала всесвітню популярність завдяки своєму унікальному дизайну, високій якості матеріалів та особливій ідеї компанії, а в наш рейтинг потрапила завдяки своїм «приємнострашним» тваринкам, особливо такими, як: «Монстр»

та «Кривава Марі».

«Кривава Марі» та «Монстр» не є типовими представниками дитячих іграшок, але все рівно залишаються милими і ми впевнені, що вони стануть улюбленими та вірними друзями не тільки на Halloween!

2. Захоплюючі набори із серії Same Toy - Animal Gloves Toys. Ці іграшки допоможуть тобі урізноманітнити щоденні ігри дітлахів, піднімуть настрій і звичайно ж зможуть перетворити тебе на: лева, тигра, собаку чи динозавра! У нашому рейтингу ми розглядаємо тільки динозавра, адже у його комплект входить не тільки голова, а й лапа динозавра, що вдягається на руку.

Іграшки вироблені виключно з безпечних гіпоалергенних матеріалів, що не подразнюють шкіру. Отвір для руки достатньо широкий, іграшки зручно тримати і відтворювати різні жести, емоції, рухи. Динозавр буває зеленого, салатового та помаранчевого кольорів  і завжди готовий до будь-яких пригод з тобою! Обов’язково візьми його на свято і увага точно буде у твоїх руках! 

3. Іграшковий дрон Drone Force дослідник та захисник Angler Attack. Це не просто дрон, а фантастичне поєднання морського хижака з безпілотними технологіями. Це справжній жах глибоководної темряви, який лякатиме і захоплюватиме водночас. Модель оснащена led-підсвічуванням, пластик – люмінесцентний, тому дрон ідеально підходить для запуску у нічне небо у Halloween.

 

Безпілотник підходить для використання у приміщенні, а краще – на вулиці. Запускайте дрон та запалюйте святкове нічне небо яскравими вогнями! Саме зараз настав час випустити Drone Force на волю і дивувати інших! 

4. Набір флуоресцентного пластиліну Becks Plastilin, який представляє собою магічний та незвичайний флуоресцентний пластилін, що світиться у темряві.

У комплект входять трафарети і 2 пласти м’якого пластиліну білого кольору із зеленим відтінком. Пластилін чудово розминається у руках, він дуже пластичний, поверхня фігурок гладка, а їх форма легко коректується, не липне та не залишає жирних слідів на руках. Тому, саме він зможе втілити будь-які твої фантазії та додасть магії та святкової атмосфери у твій дім!

Креативте та створюйте свій настрій для свята Halloween у вашому домі! 

5. Мініатюрна іграшка для наймолодших «Летюча миша» від sigikid. Ще одна, іграшка від sigikid у нашому рейтингу. Ця мила карусель над ліжечком, вироблена із м’якого та ніжного поліестеру у вигляді двох кумедних кажанів, яка сворить настрій свята для найменших.

Іграшка заспокоюватиме дитину, подарує їй безліч радісних емоцій і привертатиме до себе увагу не тільки дітей та буде чудовим доповненням у атмосфері Halloween. Додайте цього милого кажанчика до себе в дім і настрій оточуючих помітно покращає!

Ну що ж, ми поділились з тобою нашим рейтингом із ТОП 5 цікавих на незвичайних речей, які точно будуть у нагоді на свято Halloween для створення гарного настрою.  І наша команда бажає усім весело провести це свято та бажає тільки приємних емоцій!

Menu
Products catalog
Products catalog