goki Скакалка Лев

код товару: 63958G-3
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики goki Скакалка Лев:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид Скакалка
Стать хлопчик
дівчинка
Тема спорт
Вікова група 4+
Матеріал дерево
матерчатий
Колір бежевий
Вага 0.111 кг
Основні
Тип Ігрові набори спортивних ігор
Вид Скакалка
Стать хлопчик
дівчинка
Тема спорт
Вікова група 4+
Упаковка Поліетиленовий пакет
Елементи живлення відсутні
Кількість предметів 4 шт
Фізичні
Матеріал дерево
матерчатий
Розмір 250 см
Колір бежевий
Вага 0.111 кг
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 150 мм
Висота 100 мм
Довжина 30 мм
Вага 0.10 кг
Об'єм 0.0005 м3
Скакалка – це традиційна іграшка для вулиці, вона принесе велике задоволення та безліч емоцій дітлахам від 4-х років. Німецький виробник іграшок goki пропонує незвичайну дитячу скакалку Лев. Мотузка рожевого кольору, міцна, а ручки вироблені у вигляді милих левів. Ручки із натурального дерева, вкритого безпечними фарбами на водній основі. Дерев’яні елементи якісно оброблені, скакалка вироблена із безпечних матеріалів, які не заподіють шкоди здоров’ю. Довжина скакалки фіксована – 2,5 м, але довжину можна зменшувати, намотуючи її на руку. Підходить дітям і підліткам зростом до 165 см. Упакована у прозорий поліетиленовий пакет.
немає в наявності
Спортивні аксесуари
Німецький виробник іграшок goki піклується про фізичне здоров’я дітлахів з раннього віку, тому пропонує спортивні аксесуари для ігор. Серед них: в’язані м’ячі для гри сокс, скакалки, гімнастичні стрічки, резинки для стрибків.

Ігри та розваги просто неба. Чим зайняти дитину, або елементи здорового дозвілля

Насолоджуватися свіжим повітрям можна незалежно від пори року чи погоди за вікном. Це буде корисним за будь-якої нагоди – подорожуючи всією родиною, насолоджуючись затишними вечорами, гуляючи в парку чи під час шкільної перерви, у пісочниці чи на спортмайданчику. Головне, щоби діти провели цей чудовий час не з комп’ютером або смартфоном, а активно розважалися. Як це можна організувати?

Iграшки для пляжу та пісочниці

Ігри на пляжі важко уявити без пісочних наборів та інструментів. Фаворитами малюків є відерця, лопатки та грабельки, пасочки, а також машинки-самоскиди, кораблики та ін. Кожна дитина любить грати з природними матеріалами й речовинами, які оточують у повсякденному житті. Під час таких ігор дитина отримує заряд позитивних емоцій, а також удосконалює дрібну моторику й тактильні відчуття. Вона фантазує, вигадує масу ідей із використанням всіляких аксесуарів, покращує творче та логічне мислення, а також просторове сприйняття.

Same Toy Набір для гри з піском, 8 од.

Код товару: B002-5Ut

Яскравий набір – усе, що потрібно для захопливих ігор у піску. Набір складається з 8 кольорових предметів: велике відерце з ручкою, маленька лієчка, граблі, лопатка, черпак, ложка-сито та дві великі форми для пасочок у формі краба та рибки. Із таким комплектом малюки залюбки копатимуть пісок, формуватимуть пасочки та хлюпатимуть водичкою. Такі заняття тренуватимуть зорово-рухову координацію, покращать моторику рук, стимулюватимуть до фізичної активності.

Same Toy Набір для гри з піском із вітрячком, 7 од.

Код товару: HY-1702WUt

Різнокольоровий набір на морську тематику. У наборі 7 предметів: сито-рак, лопатка-­кальмар, пасочки у формі мушлі, спіральної мушлі з омаром, морської зірки, а також тут є морський коник, що може триматися на водній поверхні. Центральним елементом є яскравий вітрячок, заввишки 23 см – нали­ваючи зверху воду, колесо з морськими мешканцями обертатиметься, а вода стікатиме сходинками. Набір допоможе дитині вивчити морських мешканців та зрозуміти основи фізики.

Same Toy Набір для гри з піском «Самоскид», 6 од.

Код товару: 943-1Ut

Дивовижний набір для ігор у пісочниці у формі великого самоскида, у кузові якого лежать 6 різно­манітних предметів: водяний пістолет, лопатка, граблі, лієчка та дві великі пасочки – рибка та морський коник. Яскраві деталі набору привернуть увагу дітей та спонукатимуть до активних ігор із піском. Довжина самоскида 34 см, його кузов досить ємний та повністю відкидається. У ньому можна перевозити пісок, а для зручності спереду є мотузка. Водяний пістолет повністю безпечний для дитини. Він урізноманітнить дитячі сюжетно-рольові ігри. Усі елементи вироблено з якісної пластмаси.

Same Toy Набір для гри з піском із лійкою, 6 од.

Код товару: HY-1504WUt

Набір яскравих предметів – усе, що потрібно для захопливих ігор у піску. За допомогою такого набору можна ліпити всілякі фігурки й будувати замки та тунелі. Тут є лійка, лопатка і 4 формочки у вигляді морської зірки, черепахи, мушлі й омара. Усі елементи яскраві та різнокольорові. Без сумніву, вони привертатимуть увагу і стимулюватимуть образне мислення дитини. Гра з піском допомагає розвинути координацію рухів, уважність, посидючість і дрібну моторику.

Same Toy Набір для гри з піском – Stacking cups, 7 од.

Код товару: 618-10Ut

Цікавий та різнокольоровий набір Stacking cups із колобком-брязкальцем. У наборі: 6 пасочок у формі зірок та кулька-брязкальце. Формочки відрізняються за розміром та кольором. На дні кожної можна знайти порядковий номер та індивідуальний малюнок: бабка, гусінь, бджілка, сонечко, метелик, равлик. Окрім розвитку дрібної моторики, малюки навчаються розрізняти кольори, форми, розміри предметів, складати пасочки одна в одну, або одна на одну, як пірамідку, вивчають цифри від 1 до 6, а також назви комах. Максимальна висота зібраної пірамідки – 40 см.

Same Toy Набір для гри з піском «Синє відерце», 8 од.

Код товару: HY-1204WUt-1

Розвивальний набір для ігор у піску.

У різнокольоровому наборі 5 пасочок (черепаха, рак, замок, міст, пальма), лопатка, відерце й морський коник, що триматиметься на воді.

Іграшки виконано в яскравій кольоровій гамі. Граючи, дитина буде розвивати тактильні відчуття й зміцнювати м’язи рук.

Відерце синього кольору з ручкою, заввишки 15 см.

Водяна зброя

Водяна зброя, мабуть, одна з небагатьох іграшок, яка сподобається дитині та дорослому ­­будь-якої статі та в будь-якому віці від 5 до 100 років! На пляжі, надворі, на дитячому святі, студентській вечірці й навіть на солідному корпоративному заході веселі водяні «шутери» із цією зброєю викликатимуть захват у всіх. Водяні битви корисні, підвищують тонус і поліпшують настрій, можуть принести масу неймовірних емоцій. Гра з водяними пістолетами розвиває спритність, влучність, координацію рухів, нестандартне мислення, а також спонукає до активних дій і загартовує.

Same Toy Водяний електричний бластер

Код товару: 777-C1Ut

Унікальна водяна зброя Same Toy у формі космічного бластера забезпечить море бризок, веселощів та вибух сміху. Фантастичні водомети вирізняються оригінальним дизайном, високою деталізацією та зручністю у використанні. Легкий у використанні пістолет можна швидко перезаряджати без допомоги дорослих. Досить наповнити ємність водою й можна продовжувати морський бій. Бластери стріляють водою на відстані до 5 м.

Битви водяними струменями абсолютно безпечні та прекрасно урізноманітнюють пікнік або прогулянку біля води. Брати участь у водяних «батлах» буде цікаво як дітям, так і дорослим.

Ця модель дуже мобільна, у її арсеналі компактна, але містка «обойма» для води. Водомет можна вдягти на руку завдяки зручному і м’якому гумовому ремінцю та поринути у веселі водні баталії.

  • Комплектація: водомет, зарядний пристрій USB, акумуляторна батарея 4.8 v.
  • Розмір водомета (д × ш × в): 31 × 13 × 13 см
  • Об’єм резервуара: 200 мл

Same Toy Водний електричний бластер з рюкзаком

Код товару: 777-C2Ut

Фантастична водяна зброя, майже як у мисливців за привидами, складається з водомету, що вдягається на руку, та резервуара з водою, що вдягається на спину, як рюкзак. Елементи поєднуються між собою прозорою трубкою, через яку вода подається в «зброю». Під час пострілів блок «стволів» обертається, як у справжнього кулемета. Живиться від акумулятора, що є в комплекті.

  • Комплектація: водомет, резервуар для води, прозора трубка, акумулятор, USB-кабель для заряджання, ремінь 2 од.
  • Розмір водомета (д × ш × в): 31 × 13 × 13 см
  • Розмір резервуара (ш × в × г): 17,5 × 30 × 4,5 см
  • Об’єм резервуара: 1 200 мл

Мильні бульбашки

Мильні бульбашки – це проста, весела розвага, яку люблять не тільки діти, але й дорослі. Мильні бульбашки цікаві дітям упродовж багатьох десятиріч. Як виявили психологи Ланкастерського університету, ця маленька забавка для малечі різного віку є неймовірно корисною для їх подальшого розвитку. Малюки до 3 років із великим захопленням спостерігатимуть і намагатимуться спіймати райдужні бульбашки. А от старші дітлахи можуть самостійно їх видувати і навіть змагатися з друзями, хто створить найбільшу кульку.

goki Мильні бульбашки 60 мл в асортименті

Код товару: 15053G

Same Toy Bubble Gun Рупор зі світлом

Коди товарів: 925AUt

Same Toy Bubble Gun Дельфін

Коди товарів: 802Ut

Same Toy Bubble Gun Жираф

Коди товарів: 801Ut

Малювання крейдою

Малювання на асфальті – чудовий спосіб бавитися з користю. Адже це не просто веселе заняття під час прогулянки. Це справжнє виявлення творчості, під час якого дитина пізнає навколишній світ і розвивається. Коли дитина малює крейдою на асфальті, то в неї розвивається пам’ять, увага, мислення і здатність аналізувати.

goki Набір крейди для асфальту 15 од., у відерці

Коди товарів: SP401G, 58527G

Малювання на асфальті піднімає настрій, налаштовує на дружелюбність, позбавляє роздратування і формує правильне уявлення про безпечні ігри на асфальті.

Усі дітлахи обожнюють творчі заняття, бо вони дають змогу проявити себе. Німецький бренд goki пропонує ціле відерце з набором великої кольорової крейди. Малюнки на асфальті будуть різноманітними та яскравими. До того ж відерце з крейдою можна брати на прогулянку або в школу. Творчий процес спонукатиме дітлахів більше гуляти на свіжому повітрі, що позитивно позначиться на здоров’ї.

Спортивні аксесуари

Заохотити дитину до активного та здорового способу життя – гідна мета батьків. Турбота про здоров’я дітей та їх повноцінний фізичний розвиток є одним з основних завдань суспільства. А що може бути кращим, ніж рухлива та весела гра просто неба?

Використання будь-яких спортивних аксесуарів:

  • покращує фізичні дані дитини;
  • виховує корисні навички;
  • навчає працювати в команді;
  • формує цілеспрямованість, витривалість, сміливість;
  • розвиває аналітичні здібності;тренує вміння прогнозувати ситуацію;
  • прищеплює відчуття поваги до суперника;
  • сприяє розвитку комунікативних здібностей;
  • зміцнює імунітет завдяки достатній роботі всіх груп м’язів;
  • розвиває м’язи опорно-рухового апарату, витривалість, сили організму;
  • поліпшує координацію вестибулярного апарату;
  • покращує гнучкість;
  • поліпшує роботу серцево-судинної, легеневої систем.

goki Скакалка в асортименті

Коди товарів: 63958G

Спортивний інвентар для активних ігор на вулиці. Скакалки чотирьох кольорів, ручки з натуральної деревини у вигляді кумедних тваринок. Мотузка надзвичайно міцна, а ручки якісно оброблено, тому батьки можуть не турбуватися за безпеку дітей. Довжина скакалки не регулюється і складає 2,5 м, підходить дітям і підліткам із ростом до 165 см.

nic Скакалки

Коди товарів: NIC536081, NIC536083

Класична іграшка для вулиці – скакалка німецького бренда nic – принесе задоволення та безліч емоцій дітям від 5 років. Мотузка надзвичайно міцна, а ручки вироблено з бука. Довжина скакалки не регулюється і складає 2,5 м, підходить дітям і підліткам зростом до 165 см.

goki Скакалка Peggy Diggledey

Код товару: 63925G

Скакалка-резинка goki – цікаве знаряддя для ігор на свіжому повітрі.

Довжина резинки 5 м, її можна регулювати залежно від виду гри та кількості гравців.

Для дітлахів від 4-х років.

nic Канат натуральний

Код товару: NIC536080

Канат для перетягування завдовжки 5 метрів чудово підходить для веселих спортивних змагань. Діти діляться на дві команди й беруться за канат з обох боків. За сигналом тренера діти з усієї сили намагаються перетягнути гравців протилежної команди на свій бік. Перетягуючи канат, дитина не тільки розважається, а ще й фізично тренується – у процесі гри задіяні всі основні групи м’язів. Рекомендований вік від 5 років.

goki Гра Кік-Бол

Коди товарів: 15162G

Німецький виробник іграшок goki пропонує дітлахам активну та розвивальну гру – сокс. Сокс (англ. socks – шкарпетка) – м’який в’язаний м’ячик для футбігу, яким можна грати будь-де: у школі, дитсадку, вдома, на вулиці. Кожен може долучитися до гри, підлітки і дорослі залюбки візьмуть участь у змаганнях на спритність та кмітливість. Гра має правила, але можна вигадувати й власні. Навчіть дітей грати в активні ігри. Нехай їхнє дитинство стане щасливішим і цікавішим!

Садівництво

Дитячі садові інструменти стануть у нагоді під час виконання незначних садово-городніх робіт, догляду за садовими рослинами, для їх саджання, прополювання, розпушування ґрунту. Садові інструменти сприятимуть заохочуванню дитини до праці й допоможуть їй доглядати за садом. Використовувати садові інструменти просто та безпечно. Гра з ними подарує дитині багато задоволення й радості. Садові інструменти міцні й надійні. Допомога дорослим на дачі прищепить дитині любов до землі, навчить цінувати та розрізняти квіти, дерева, овочеві та фруктові рослини.

Janod Садовий візок

Код товару: J03194

Садовий візок французького бренда Janod доповнить веселі дитячі ігри в пісочниці або в саду. Візок яскравого помаранчевого кольору виготовлено з металу.

У комплекті з візком є невеликі граблі й лопатка, які діти можуть брати із собою. Також у візку можна перевозити улюблені іграшки. Розмір: 76,5 × 38 × 34,5 см.

goki Ігровий садовий візок

Код товару: 14059G

Одноколісний візочок німецького бренда goki урізноманітнить ігри в пісочниці або в саду. Візок яскравого червоного кольору вироблено з металу, ручки та колесо – із пластику. Перед прогулянкою дітлахи можуть взяти із собою лопатки, граблі, відерця й покласти все це в зручну тачку. У візочку можна перевозити великий, але такий улюблений конструктор, іграшки, інструменти тощо. Розмір: 74 × 31 × 33,5 см.

nic Граблі металеві

Коди товарів: NIC535744, NIC535746

Металевими граблями малюкові буде легко громадити листя на дворі або на городі. Довжина загальна – 97 см, довжина руків’я – 70 см.

Працюючи разом із дорослими, дитина буде прагнути допомагати й привчатися до трудової діяльності.

Завдяки високій якості продукції немає ризику поломки інструменту, тож граблі можна використовувати довгий час, до того ж, це просто й безпечно.

nic Набір садових інструментів

Коди товарів: NIC535396, NIC535394

Прополоти грядки, полити галявини, набрати землі й багато іншого – усе це зможе зробити маленький помічник по господарству. Безліч яскравих предметів урізноманітнять гру й зроблять її цікавою. Малюку сподобається доглядати за садом. Яскравий набір садових інструментів складається з двох лопаток та граблів – вони зовсім не такі, як грабельки для гри в пісочниці. Вони з дерев’яним руків’ям та металевою робочою частиною й дуже схожі на справжні. Розмір – 30/39 см, рекомендовано дітлахам від двох років. Радимо придбати саджанці різних квітів і зробити з малюком квітник, який він доглядатиме.

nic Лопатка металева

Коди товарів: NIC535116, NIC535114

Особливе місце займає гра в саду. І саме тому, німецьким брендом дитячих іграшок nic створено цей садовий інструмент – лопатку.

Вона зовсім не така, як для гри в пісочниці.

Лопатка з дерев’яним руків’ям та металевою робочою частиною – дуже схожа на справжню.

nic Відро металеве

Коди товарів: NIC535054, NIC535056, NIC535057

Дитяче металеве відерце німецького бренда nic – яскравий і цікавий подарунок для малюка. Барвисте і зручне відерце з дерев’яною ручкою буде корисним для захопливих ігор із піском на пляжі, у пісочниці, у саду. З його допомогою малюк може створювати конструкції з піску. А ще у відерці можна переносити кубики, іграшки, воду. Розмір: висота – 15 см, діаметр – 17 см, об’єм – 1,5 л.

Janod Набір «Маленький садівник»

Код товару: J03187

Ігровий набір «Маленький садівник» Janod – чудова іграшка для дитини, яка обожнює садівництво та наслідувати приклад дорослих. Іграшки виконано з безпечних матеріалів. Розваги в саду – чудовий спосіб екологічного виховання та ознайомлення дітей із секретами догляду за рослинами. У комплекті: лопатка, граблі, лійка та рукавички. Розмір лійки: 28 × 10,5 × 20 см.

goki Набір «Садові інструменти в сумці»

Код товару: 63892G

Набір інструментів для маленького садівника рекомендовано для дітей від трьох років. Він прослужить довгий час і подарує дитині море яскравих вражень. Малюки із цікавістю не лише гратимуть, але й вчитимуться. У сумці є всі необхідні інструменти для гри в саду – дві лопатки, грабельки та лійка. Розмір: 30 × 17 × 17 см.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів