goki Лялька-рукавичка - Лисиця

код товару: 51803G-2
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики goki Лялька-рукавичка - Лисиця:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид Лялька-рукавичка
Стать хлопчик
дівчинка
Тема тварини
Вікова група 4+
Матеріал Тканина
Колір натуральний
білий
Вага 0.07 кг
Основні
Тип Ляльковий театр
Вид Лялька-рукавичка
Стать хлопчик
дівчинка
Тема тварини
Вікова група 4+
Елементи живлення відсутні
Кількість предметів 1 шт
Фізичні
Матеріал Тканина
Розмір 28 см
Колір натуральний
білий
Вага 0.07 кг
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 130 мм
Довжина 60 мм
Вага 0.05 кг
Об'єм 0.0009 м3
Лисичка - це головна героїня дитячих казок: «Лисичка і Журавель», «Колобок», «Лесичка-сестричка» та багато інших. Це яскравий та харизматичний персонаж, який неодмінно привнесе у домашній чи шкільний театр різноманіття ролей. Лисичка розвиватиме у дітей артистичнисть та харизму і сприятиме вдосконаленню розмовних навичнок. Довжина ляльки – 28 см. Вага – 70 г. Лялька-рукавичка легка і комфортно відчувається на руці. Лялькою зручно керувати, імітуючи різні рухи та емоції Лисички. Розмір рукавички – універсальний, тому Лисичка підходить як для дитячих вистав та ігор, так і для дорослого та професійного лялькового театру.
немає в наявності
Розвиток дитини
Ляльковий театр розвиває одразу дві важливі категорії здібностей дитини: моторику рук та когнітивні здібності. Під час гри дитина активно працює пальчиками і розвиває дрібну моторику, яка безпосередньо впливає на інтелект. 

 

 Для гри дитина сама вигадує сюжети і сценарії або програє вже готові вистави. Наповнений сюжетами та ролями ігровий процес вчить дітей розумінню причинно-наслідкових зав’язків та соціалізує.  Тому ляльковий театр є чудовим ігровим інструментом для розвитку дітей, який можна застосовувати як вдома, так і в дитячих садочках та центрах розвитку.

 
Гра в ляльковий театр розвиває:
- Дрібну моторику рук
- Уяву та творчі здібності
- Когнітивні здібності
- Мовлення
Серія лялькового театру goki
Ляльковий театр бренду Goki – це справжні актори, озвучуванні дітьми! Ляльки театру мають найрізноманітніші ролі та характеристики: добрі і позитивні герої – принци та принцеси, чарівники, клоуни, бабусі та дідусі, та негативні персонажі – злі чаклуни, розбишаки та злодії! Таке поєднання героїв дозволяє дитині розіграти справжню виставу з добрими героями та поганими злодіями, з цікавим сюжетом і розв’язкою.
Особливість ляльок лялькового театру у їх виконання: яскраве вбрання та виражені емоції на обличчі акторів-ляльок зроблять будь-яку виставу яскравим шоу!  

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів