Panasonic Eneloop AAA [750 3BP mAh NI-MH]

код товару: BK-4MCCE/3DE
Технічні характеристики Panasonic Eneloop AAA [750 3BP mAh NI-MH]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип акумулятор
Типорозмір AAA
Електрохімічна система NiMh
Ємність акумулятора, мАг 750 мАг
Кількість в упаковці 3 шт
Напруга, В 1,2
Основне
Тип акумулятор
Типорозмір AAA
Електрохімічна система NiMh
Ємність акумулятора, мАг 750 мАг
Додатково
Кількість в упаковці 3 шт
Напруга, В 1,2
Зарядка від мережі
Параметри упаковки
Ширина 10 мм
Висота 80 мм
Довжина 120 мм
Вага 0.05 кг
Об'єм 0.0001 м3
Тип: акумулятор; Типорозмір: AAA ; Електрохімічна система: NiMh; Ємність: 750 мАг; Кількість в упаковці: 3 шт;
немає в наявності
Panasonic eneloop. Чемпіони енергетичного довголіття

Спільна риса професіоналів в усьому світі – відповідальність. Саме так ставиться Panasonic до ролі бізнесу в житті суспільства й до якості своєї продукції, зокрема акумуляторів eneloop. Вони дістали назву, що означає «енергетичний цикл» (enelop = "Loop" of "Energy").

Особливості акумуляторів Panasonic eneloop:

  • екологічне заряджання;
  • велика кількість циклів перезаряджання;
  • низьке саморозряджання;
  • робота з незначною втратою ємності за низької температури до -20 0c;
  • реальна ємність відповідає заявленій і навіть перевищує її;
  • можуть працювати з великими токами;
  • кількість циклів заряд/розряд – до 500.

Унікальні елементи живлення

Eneloop належать до покоління LSD-акумуляторів із низьким рівнем саморозряджання. У них поєднано зручність лужних батарейок, що одразу готові до використання, та економічність акумуляторів, які можна перезаряджати багато разів.

Щороку Panasonic тестує понад два мільйони елементів живлення, прискіпливо контролюючи якість. Усі вони проходять п’ять рівнів перевірки: на продуктивність, захист від протікання, термін служби, роботу за екстремальних умов експлуатації та стабільність характеристик упродовж часу. Крім того, елементи живлення Panasonic не містять шкідливих для довкілля компонентів, таких як свинець, ртуть і кадмій.

Енергія сонця

Відповідальний підхід до виробництва акумуляторів призвів ще до одного вдосконалення — зберігаючи ресурси, eneloop попередньо заряд­жають за допомогою сонячних батарей відповідно до системи «зелених» сертифікатів, тож екоакумулятори потрапляють до магазинів готовими до використання. Це зручно для професіоналів, які можуть дістати з пакування батарею та одразу залучити до роботи, що є їхньою суттєвою перевагою.

Видатна витримка

Акумулятор Panasonic eneloop pro позбавлено ефекту пам’яті. Навіть якщо він розрядився не повністю, все одно його можна поставити на підзарядку, будь-де і будь-коли. У разі повторного використання ємність заряду збережеться на високому рівні, і користувачу ніколи не доведеться навіть замислюватися над тим, наскільки вичерпано ресурс батареї.

Повністю відновлювати сили Panasonic eneloop pro може до 500 разів, і щоразу результат буде однаковим — очікуваним і бездоганним.

Завдяки інноваційній техно­логії виготовлення решітки сплаву акумулятори Panasonic eneloop pro вирізняються виключно низьким саморозряджанням і зберігають до 70 % енергії впродовж 10 років у режимі очікування, а після року на поличці магазину чи в хазяйській шафі залишкова енергія буде на рівні 85 %. Це може стати в нагоді, особливо, якщо користуватися деякими речами на батарейках зрідка, наприк­лад, ліхтариком або засобами екстреного зв’язку.

Великі можливості акумуляторів

Для речей повсякденного вжитку Panasonic eneloop pro стануть постійним джерелом енергії. Мінімальна ємність акумуляторів АА — 2 500 мА год — вражає й буде доречною для активних користувачів високо­потужної техніки: спалах до фотокамери, бездротова клавіатура, комп’ютерна миша, радіокерована іграшка, бритва, епілятор тощо. ААА мають скромнішу, але втім доволі практичну ємність – 930 мА год. Завдяки постійній напрузі вони працюватимуть набагато довше за лужні батарейки. Акумулятори Panasonic eneloop pro забезпечать стабільну енерговіддачу, навіть коли на дворі -20 °C.

Один раз придбавши Panasonic eneloop, можна довго не турбуватися про елементи живлення для будь-яких речей — від садових світильників на сонячних батареях, пультів і годинників до професійної фототехніки, моделей на радіокеруванні та побутової техніки.

Згідно з цінностями Panasonic акумулятори eneloop відповідають усім вимогам екологічного продукту як на стадії виробництва, так і під час використання впродовж багатьох років.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів