Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Техніка для кухні - Для приготування продуктів - Грилі - Tefal - Гриль прижимний OptiGrill+ XL 2000Вт, темп. режимів-4, з`ємні пластини, метал

Tefal Гриль прижимний OptiGrill+ XL 2000Вт, темп. режимів-4, з`ємні пластини, метал

код товару: GC722D34
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Tefal Гриль прижимний OptiGrill+ XL 2000Вт, темп. режимів-4, з`ємні пластини, метал:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип електрогриль
Нагрівальний елемент електричний ТЕН
Потужність 2000 Вт
Управління електронне
Основні
Тип електрогриль
Нагрівальний елемент електричний ТЕН
Потужність 2000 Вт
Управління електронне
Особливості
Функції Регулювання температури
Розморожування
Регулювання положення пластин
Режими приготування /9 шт
Дисплей уникальный цветной
Oснащення Антипригарне покриття
Піддон для жиру
Індикатор роботи
Індикатор ступеня прожарювання
Зйомні пластини безпечні для посудомийної машини
Фізичні
Матеріал пластин алюміній
Колір нержавіюча сталь
чорний
Вага 5.2 кг
Габарити ( ВxШxГ ) 36.5 х 44.5 х 17.5 см
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 240 мм
Висота 400 мм
Довжина 490 мм
Вага 7.45 кг
Об'єм 0.0470 м3
Довірте приготування м'яса розумному грилю від Tefal, який сам визначає потрібну ступінь прожарювання. Вам потрібно лише вибрати необхідний режим - все інше зробить гриль, а процес приготування буде відображатися на запатентованому дисплеї.
9799 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Tefal Гриль прижимний OptiGrill+ XL 2000Вт, темп. режимів-4, з`ємні пластини, метал:
Інтернет магазини
Iphouse.com.ua
Гриль Tefal OptiGrill+ GC722D34
Itbox
Электрогриль Tefal GC722D34
Mekka
Гриль Tefal прижимной OptiGrill+ XL 2000Вт, темп. режимов-4, съёмные пластины, металл (GC722D34)
Moyo
Гриль Tefal GC722D34 OptiGrill
OWWA
Гриль TEFAL OptiGrill + XL GC722D34
Національні мережі
24 Moyo.ua
Гриль Tefal GC722D34 OptiGrill
Epicentr
Гриль-барбекю Tefal OptiGrill+ XL GC722D34
Гриль-party вдома. Tefal OptiGrill+ XL GC722

Полюбляєте проводити дозвілля з родиною чи у компанії друзів на свіжому повітрі, готуючи улюблені м’ясо, рибу й овочі гриль? Тепер не потрібно чекати на теплу пору року, гарну погоду чи підлаштовуватися під друзів, адже є компактні та зручні електрогрилі Tefal OptiGrill+ XL GC722.

Унікальна запатентована технологія

  • Автоматичний сенсор – регулює температуру залежно від розміру та товщини продуктів
  • Індикатор ступеня прожарювання для візуалізації процесу приготування
  • Ручний режим для овочів: чотири рівня температури
  • Програма розморожування та підтримання продуктів теплими
  • Автоматичне відключення

Нова стильна модель OptiGrill має матову поверхню із неіржавіючої сталі, ручку із жаростійкого пластику, ніжки з невеличкими гумовими вкладками для міцного прилягання до поверхні та стійкості грилю, пластини з протипригарним покриттям. Завдяки сучасному дизайну гриль пасуватиме до будь-якої кухні.

Що може новий OptiGrill

У грилі можна приготувати стейки, птицю, рибу, бургери, сендвічі чи паніні, овочі, сосиски, морепродукти, свинину та навіть тоненькі скибочки бекону. Останні три – здобутки лише OptiGrill+ XL.

Завдяки унікальній запатентованій технології – інтелектуальному датчику, що розташований у ручці, прилад встановлює температуру і час приготування відповідно до товщини та типу продуктів. Є дев’ять автоматичних режимів відповідно до продуктів приготування та режим попереднього розморожування для овочів. Крім автоматичних режимів, у пристрої передбачено можливість ручного керування. На панелі керування є спеціальна кнопка, за допомогою якої можна встановити потрібну температуру у чотирирівневому діапазоні.

Жодної зіпсованої страви

Не зіпсувати страву та довести її до повної готовності допоможе кольоровий індикатор, який розташовано з правого боку панелі керування, робота якого супроводжується звуковим сигналом. Увімкнувши пристрій, слід обрати режим, пристрій почне попереднє нагрівання. Індикатор при цьому мигатиме. Попереднє нагрівання поверхні триває 5-7 хв. Про готовність пристрою до роботи також повідомить індикатор – він припинить мигати. При кожному переході до наступного ступеня прожарювання колір на індикаторі змінюватиметься та лунатиме спеціальний сигнал. Для зручності на зовнішньому колі індикатора є підписи кольорів відповідно до ступенів прожарювання, наприклад, м’яса – від Rare (з кров’ю) до Well done (добре просмажене).

Для великих компаній

Новий Tefal OptiGrill+ XL має на 33 % більшу поверхню, порівняно із попередніми моделями, тож готувати велику кількість їжі тепер простіше та швидше. На робочій поверхні вміщується 8 котлет для бургерів середнього розміру, отже нікому не доведеться чекати, бо страви будуть готові одночасно.

Приємним бонусом є те, що після приготування не залишаються жирні плями, оскільки у гриля є знімний великий резервуар для жиру та соку, що виділяються під час приготування. Як резервуар, так і панелі можна мити у посудомийній машині.

Універсальний подарунок

Страви на грилі підкорюють серця та шлунки багатьох завдяки насиченості смаку та розмаїттю продуктів, з яких можна їх приготувати. Більше того, готувати на грилі досить легко та швидко. Тож пристрій стане у пригоді на будь-якій кухні та допоможе вирішити питання зі святковим меню. Такому подарунку зрадіє
будь-хто.

  • Потужність 2 000 Вт
  • Розміри (в × ш × г) 17,5 × 44,5 × 36,5 см
  • Вага 5,2 кг
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів