goki Гра Кік-Бол - 8

код товару: 15162G-8
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики goki Гра Кік-Бол - 8:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип В'язаний м'ячик (Кік-Бол)
Призначення Сокс
Футбег
Матеріал Тканина
Розмір 7 x 5
Колір різнокольоровий
Основні
Тип В'язаний м'ячик (Кік-Бол)
Призначення Сокс
Футбег
Матеріал Тканина
Рекомендований вік від 5 років
Розмір 7 x 5
Кількість 1 шт
Колір різнокольоровий
Вага 60 г
Параметри упаковки
Ширина 60 мм
Висота 30 мм
Довжина 50 мм
Вага 0.05 кг
Об'єм 0.0001 м3
Як провести вільний час з користю? Гра футбег або просто сокс – найпоширеніша серед підлітків. Маленький та легкий в’язаний м’ячик від німецького бренду goki стане незамінним аксесуаром для веселого проведення часу та активного фізичного розвитку. Сокс зроблений у насичених яскравих кольорах. Можуть грати усі та будь-де: вдома, на вулиці, на пляжі, у школі після занять або на перервах. Весела та корисна гра принесе велике задоволення. Гра має правила але ви можете вигадувати і власні. Змагайтесь між собою у спритності та спортивності, та головне – завжди залишайтесь у русі.
немає в наявності
Спортивні аксесуари
Німецький виробник іграшок goki піклується про фізичне здоров’я дітлахів з раннього віку, тому пропонує спортивні аксесуари для ігор. Серед них: в’язані м’ячі для гри сокс, скакалки, гімнастичні стрічки, резинки для стрибків.

Нарешті потепліло! Які іграшки взяти на прогулянку з дітьми?

Коли ви збираєтесь на прогулянку з дитиною, ви, напевно, часто замислюєтесь, які саме іграшки взяти з собою на вулицю? На сьогоднішній день вибір таких іграшок не обмежується звичними «совочками-грабельками-відерцями». У цьому огляді ми розповімо вам про цікаві та корисні іграшки, які викликатимуть у дітей в майбутньому лише найкращі спогади про дитинство.

Прогулянка - це не тільки користь від свіжого повітря, а і цінні моменти. Прогулянка на вулиці для дитини - це можливість:

  • експериментувати і пізнавати навколишній світ - навколо стільки всього цікавого і незвіданого;
  • бути активним - вдома часто не дозволяє простір, а на дитячому майданчику є спеціальне обладнання (гірки, гойдалки, турнікети, пісочниці та ін.);
  • спілкуватися з іншими дітьми - вчитися комунікації, ділитися іграшками і грати в спільні ігри.

З середини весни і аж до пізньої осені завжди доречно взяти на прогулянку різнокольорову крейду та мильні бульбашки. Вони подарують малечі гарний настрій, простір для творчості і справжнє відчуття щастя!

У каталозі ERC представлено велике різноманіття кольорової крейди для асфальту.

Її кольори насичені, брусочки товсті, їх зручно тримати у руках. Деякі набори постачаються у зручних відерцях з ручкою. Батьки разом з дітьми можуть вигадувати сюжети для ігор, малювати необхідні для цього елементи (будиночки, стежки, квіточки, лабіринти тощо), а також організовувати ігри з правилами (наприклад, «класики»). Особливо цікаво буде малювати колективну картину, де важливим моментом буде вміння домовлятись.

Мильні бульбашки цікаві дітям вже протягом багатьох десятиріч. Зовсім маленькі із великим захопленням будуть спостерігати і ловити райдужні бульбашки.

А от дітки доросліше будуть вже самостійно їх видувати і навіть змагатись з друзями, хто видує найбільшу кульку. Зараз у продажу є багато різних наборів і пристосувань для видування мильних бульбашок: механічні пістолети, що самі видувають бульбашки,

а також класичні пляшечки з мильними бульбашками.

Літо – найулюбленіша пора року для дітей. Здавалось, і цілого дня мало для ігор у пісочниці, річці чи на березі озера.

Набір для пісочниці – «маст-хев» кожного малюка. У каталозі ERC представлено безліч яскравих ігрових наборів для піску, у яких ви знайдете такі потрібні: лопатки, совочки, граблі, пасочки, відерця, сито, лійки, млини, вантажівки-самоскиди та інше.

Лопаток повинно бути декілька: маленькою - дитині буде зручно насипати пісок у формочки і відерця. Великою з довгою ручкою - зручно насипати пісок кузов самоскида, копати великі ями і насипати гори з піску. Важливо, щоб розмір рукоятки підходив долоньці дитини. Вона не повинна бути занадто товстою або навпаки вузенькою.

Пасочки у наборах найрізноманітніші: домашні і лісні тваринки, морські жителі, замки, мушлі тощо.

Млин для піску.

Насипаючи пісок зверху у воронку, він буде висипатись на лопаті млина, кожен з яких буде обертатись у різному напрямку. Дітлахи залюбки будуть спостерігати за переміщенням піску.

Сито – та іграшка для піску, без якої ніяк не обійтись.

Діти із захопленням просіюватимуть пісок, відокремлюючи від нього камінці та листочки.

У кузовах вантажівок можна перевозити каміння, пісок або землю. Їх кузов відкидний, конструкція машин міцна та надійна.

Ігри з самоскидами чудово розвиватимуть велику моторику та координацію рухів. Такі вантажівки можна придбати вже у комплекті з інструментами для піску або окремо.

Серед останніх ви знайдете: самоскиди, екскаватори, навантажувачі – їх механізмом необхідно управляти вручну, а це позитивно впливатиме на моторику рук.

Такі машини дозволять дітям разом з їх друзями побудувати міста з інфраструктурою і грати у різноманітні сюжетно-рольові ігри.

Коли асфальт сухий та чистий, ідеальна іграшка для малюків – це каталочки.

Вони можуть бути у вигляді тваринок, машинок або навіть візочка з конструктором.

Тягаючи за собою каталочку на мотузочці,  малюк вчиться координувати свої рухи і швидкість іграшки.

Другий варіант – толокар, власний транспортний засіб для малюків, завдяки якому дитина вчиться контролювати баланс і рівновагу під час перших кроків.

Толокар сприятиме розвитку моторики, координації рухів, спритності, швидкості реакції.

А для старших дошкільнят кращий варіант – спортивні аксесуари: скакалки, резиночки, в’язані м’ячі для гри в сокс.

Фізичні рухи позитивно впливають на роботу внутрішніх органів та систем, а позитивні емоції від гри знімають напругу та сприяють соціалізації.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів