Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Philips BM5B:
Основні параметри
Повний список параметрів
Фронт 5 Вт/канал
Тип активні
Тип установки полична
для підлоги/полиці
Формула акустики 2.0
Кількість смуг 2
Колір обробки чорний
Основні
Фронт 5 Вт/канал
Тип установки
Тип активні
Тип установки полична
для підлоги/полиці
Формула акустики 2.0
Кількість смуг 2
Загальне
Додаткові світлодіодна підсвітка
Інтерфейси
Інтерфейси Bluetooth /+ Izzylink
Фізичні
Вага 1.123 кг
Габарити тилових колонок (ВхШхГ) 165 х 269 х 211 см
Колір обробки чорний
Тип встановлення: полична, для підлоги/полиці; Формат акустики: 2.0; Тип: активні; Кількість смуг: 2; Фронт: 5 Вт/канал; Колір обробки: чорний;
немає в наявності
Як організувати Multiroom з Philips izzylink?

Зазвичай організувати вдома multiroom — розподіл аудіосигналу в приміщенні з великою кількістю кімнат — дорого та складно. На противагу цьому стереотипу Philips створила цілу низку аудіосистем з технологією izzylink.

З ними все набагато простіше та зручніше, а компонувати елементи можна з огляду на можливості свого бюджету.

izzylink — це технологія бездротового зв’язку зі стандартом IEEE802.11 n. Використання в мультимедійній системі пристроїв з цією функцією підвищує швидкість передачі сигналу, його стабільність та якість, адже колонки зв’язуються за допомогою «власного Wi-Fi» та не навантажують потоковою музикою домашню мережу. Радіус дії зв’язку сягає 100 м, якість звуку не буде залежати від характеристик та продуктивності роутера, а акумулятори портативних колонок довше триматимуть заряд порівняно з використанням домашньої мережі. Із цією технологією можна створити бездротову мережу передачі звуку, об’єднавши до п’яти пристроїв на вибір. Функцією izzylink обладнана низка моделей Philips: колонки BM5, BM6, BM50 та BM90. У кожної є свої особливості, про які йтиметься далі. Одна ж риса їх об’єднує — усі вони легко групуються у multiroom натисненням однієї кнопки.

Як це працює?

Multiroom з Philips izzylink — це одна з найпростіших у налаштуваннях систем у своєму сегменті. Ідея її роботи ось у чому: коли ви вдома вмикаєте одну з колонок Philips izzylink, музика відтворюється скрізь. Тож тепер, пересуваючись між кімнатами, ви не втрачатимете переваг музичної атмосфери. У систему можна об’єднати до п’яти аудіопристроїв, один з яких має бути обраний «ведучим», інші ж стануть «приймаючими».

«Ведучий» пристрій визначається натисканням на ньому кнопки Bluetooth та автоматичним підключенням до смартфону або планшета, з якого передається звук, або ж початку відтворення музики з CD, USB-носія тощо, якщо це передбачено колонкою. Щоб з’єднати «ведучу» аудіосистему з першим «приймаючим» пристроєм, потрібно лише натиснути та утримувати кілька секунд кнопку Group на обох гаджетах. Так само під’єднуються другий, третій та четвертий «приймаючі» девайси. За бажання будь-яку «приймаючу» колонку з групи можна від’єднати, використавши ту ж кнопку Group. Натиснувши на цю ж клавішу на «ведучій» колонці можна роз’єднати всю систему. Щоб зробити з «приймаючої» колонки «ведучу» для всієї системи, потрібно натиснути кнопку Bluetooth на її панелі управління.

01Philips Іzzy BM6W/10: надпотужна портативність

Philips BM6W/10 з двома широкосмуговими динаміками та двома пасивними геть позбавлена найпоширеніших недоліків портативних колонок. З цією моделлю не потрібно вагатися між портативністю та потужністю звуку або ж достатністю низьких частот і можливістю взяти пристрій із собою на природу — усе це в неї є. 

Philips обладнав цю аудіосистему чотирма різноспрямованими випромінювачами. Такий інженерний підхід допоміг отримати збалансований та чистий звук з достатньою насиченістю басу. Потужності Philips izzy BM6W/10 вистачить, щоб сповнити музикою простору кімнату. Звук програється з урахуванням усіх високих та низьких частот, тож рок-композиції будуть позбавлені зайвих «ріжучих» звуків, а у танцювальних хітах бас не буде перекривати звучання голосу. Для поціновувачів відпочинку на відкритому повітрі виробник передбачив захист моделі від вологи за стандартом IPX4. Іншими словами, вона зможе працювати навіть під бризками, що летять з різних сторін. Час автономної роботи колонки сягає 8 годин через Bluetooth та 4 годин у режимі izzylink. У використанні ця модель, як і інші аудіосистеми Philips, дуже проста.

Увімкнувши пристрій, потрібно лише обрати канал, за допомогою якого буде транслюватися музика: Bluetooth чи Audio in. Якщо ж Philips BM6W/10 не єдина в домашній колекції портативних колонок із серії Іzzy, то їх можна з’єднати між собою у мультимедійну систему. 

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Модель Philips Іzzy BM6W/10
  • Розміри 20×9,2×9,2 см
  • Вага 1,178 кг
  • Динаміки 2×2" широкосмугові, 2 пасивні
  • Потужність 15 Вт (від мережі), 10 Вт (від акумулятора)
  • Інтерфейси Bluetooth 2.1 та вище
  • Конектори рознім USB для оновлення вбудованого ПЗ, аудіовхід та рознім для підключення живлення
  • Додатково ЗП з перехідниками під розетку європейського та британського типу

 

02 Philips Izzy BM5W/10: легкість чистого звуку

Philips Izzy BM5W/10 стане чудовим вибором для тих, хто прагне оточити себе улюбленою музикою вдома. Пристрій буде в нагоді й для створення особливої музичної атмосфери у невеликих кафе, магазинах та офісах.

Виробник обладнав модель двома вбудованими широкосмуговими випромінювачами 2,5" та фазоінвертором, тож звучить вона багатогранно і чисто, добре передаючи високі та низькі частоти. Але головна особливість колонки — це не лише якість звуку, це ще й надзвичайна простота підключення і управління.

Якщо використовувати одну Philips Izzy BM5W/10, то її достатньо увімкнути та підключити до смартфона чи планшета — і насолоджуватися улюбленими мелодіями. А як захочете використовувати кілька пристроїв Philips Izzy, то Bluetooth-зв’язок зі смартфоном або планшетом встановлюється лише з однією, головною колонкою. Далі вона синхронізується з іншими завдяки спеціальній технології izzylink. Об’єднання колонок у мультимедійну систему проходить у традиційний для izzylink спосіб: треба натиснути та утримувати декілька секунд кнопку Group на двох пристроях. Multiroom-акустика Philips Izzy BM5W/10 не має акумулятора та працює від мережі.

 

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Модель Philips Izzy BM5W/10
  • Розміри 16,5×11,8×16,5 см
  •  Вага 1,12 кг
  • Динаміки 2×2,5"
  • Потужність 5 Вт
  • Інтерфейси Bluetooth 2.1 і вище
  • Додатково блок живлення

 

03 Philips Fidelio BM90/12: від lounge до party

Акустична система Philips BM90/12 здатна створити приємну музичну атмосферу вдома будніми вечорами та допомогти влаштувати справжню вечірку на вихідних.

Звучання акустики чисте та гучне — потужність сягає 200 Вт RMS, а відтворювати музику вона може з надзвичайно широкої, як на автономну систему, низки носіїв: планшетів та смартфонів через Bluetooth, CD/USB та FM. Відтворюється звук MP3-CD, CD та CD-R/RW, а до MP3-файлів на знімному носії можна легко отримати доступ через порт USB. Аудіосистема звучить об’ємно навіть у просторому приміщенні завдяки запатентованій технології LivingSound.

 

Вона збільшує зону найкращого сприйняття звуку, відновлює насиченість та просторову детальність стереопанорами, яка часто губиться у разі прослуховування на стереосистемах. Завдяки функції Digital Sound Control для найкращого звучання різних жанрів музики, можна обрати один із заз далегідь налаштованих режимів: «збалансований», «чистий», «потужний», «теплий» або «яскравий».

Кожен режим вирівнює звук для автоматичного налаштування звукового балансу та підкреслення звукових частот. Ця аудіосистема належить до родини Philips izzylink, тож поєднати її з іншими колонками, наділеними цією ж функцією, дуже легко: одне натиснення кнопки — та бездротова аудіосистема готова до роботи.

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Модель Philips BM90/12
  • Розміри 300×300×994 мм
  • Вага 11 кг
  • Підключення порт USB,
  • Bluetooth, аудіовхід 3,5 мм
  • Динаміки 5" низькочастотний
  • Потужність 200 Вт
  • Додатково FM-антена, пульт ДУ

 

04 Philips Izzy BM50B/10: створена бути «ведучою»

Одну зі своїх izzy-моделей Philips обладнав розширеним набором опцій, аби користувачам, що віддають перевагу записам музики на CD чи інших носіях, не довелося стикатися зі складнощами при створенні мультимедійної системи вдома.

BM50B/10 має можливість відтворювати звук із CD- та USB-носіїв, у пристрій вбудовано радіо та є аудіовхід на 3,5 мм. А наявність світлодіодного дисплею робить цю аудіосистему самодостатньою. Ця акустика потужністю 40 Вт впевнено впорається із завданням створити приємну музичну атмосферу в просторому приміщенні, хоча для влаштування диско-вечірки вона не підійде.

Щодо самого звуку, то для пристрою цього класу він достатньо чистий, збалансований, з гарним об’ємом басів, забезпечених двома низькочастотними динаміками. Щоб користувачі могли оптимізувати налаштування звуку під той жанр, що лине з динаміків, виробник передб..3ачив у пристрої Digital Sound Control з кількома режимами, а саме: Balance, Clear, Powerful, Warm та Bright. Завдяки розширеному набору опцій та функції izzylink BM50B/10 стане чудовим мультимедійним центром у системі, що транслює музику іншим колонкам Philips izzylink.

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Модель Philips Іzzy BM50B/10
  • Розміри 21×50×6 см Вага 2,56 кг
  • Динаміки 2×2,5" низькочастотні, тип АС Bass Reflex
  • Потужність 40 Вт
  • Підтримує медіаносії: CD, MP3-CD, флеш- накопичувач USB, CD-R/RW
  • Конектори рознім USB, аудіовхід та рознім для підключення живлення
  • Додатково FM-антена, пульт ДУ, кріплення на стіну

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів