goki Брелок - Корівка

код товару: 60939G-3
Технічні характеристики goki Брелок - Корівка:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип брелок
Вид іграшки іграшка-брелок
Вікова група 3+
Матеріал деревина
метал
Кількість 1 шт
Основні
Тип брелок
Вид іграшки іграшка-брелок
Вікова група 3+
Матеріал деревина
метал
Розмір 4.5 см
Упаковка поліетиленова
Кількість 1 шт
Вага 10 г
Колір білий
чорний
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 50 мм
Висота 20 мм
Довжина 50 мм
Вага 0.01 кг
Об'єм 0.0001 м3
Весела корівка – брелок, що тягнеться, від німецького виробника іграшок goki. Це не тільки чудова прикраса для рюкзака або ключів, а і корисний розвиваючий аксесуар. Подарувавши малюку приємну дрібничку, ви піднімете йому настрій, а еластичність фігурки допоможете розвивати дрібну моторику. Аксесуар із натурального дерева, вкритого чорними, білими та рожевими фарбами на водній основі. Вушка та хвіст із текстилю. Частини корівки з’єднані червоною резинкою, завдяки чому вони добре тягнуться. Для дітей від 3-х років.
8 грн*
немає в наявності
Де купити: goki Брелок - Корівка:
Iphouse.com.ua
Брелок goki Коровка 60939G-3
Mekka
Брелок goki Коровка (60939G-3)
Скарби (ckapbu.com)
Брелок goki 60939G-3 Коровка
Про іграшку
Яскравий брелок у вигляді корівки вироблений із екологічних матеріалів. Натуральне дерево та нетоксичні фарби – запорука безпеки для здоров’я малюка. Усі елементи тваринки поєднані червоною резинкою – усі лапки тягнуться, голова повністю обертається і також розтягується. Металевий ланцюжок із кільцем надійно закріплені на фігурці. Вушка із фетру, хвостик із мотузки. Висота 6 см. Окрім корівки, німецький бренд goki пропонує брелки: жираф, мавпа, собачка, ведмедик і кіт. 

Використання
1. Для ключів. Завдяки брелку, зв’язка ключів, а тим більше один ключ виглядає більш помітним, менше шансів його загубити. 

2. Аксесуар на рюкзак. Брелок стане чудовим доповненням індивідуального образу малюка. Аксесуар можна закріпити на дитячому рюкзачку. 

Користь іграшки
Масивний брелок легше намацати в кармані або рюкзаку. Дітлахи стануть більш уважними до ключів - їм не хочеться загубити з ними свій улюблений аксесуар. Він підійматиме дитині настрій, адже має яскравий дизайн та цікаві особливості.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів