goki Брелок - Мавпочка

код товару: 60939G-1
Технічні характеристики goki Брелок - Мавпочка:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип брелок
Вид іграшки іграшка-брелок
Вікова група 3+
Матеріал деревина
метал
Кількість 1 шт
Основні
Тип брелок
Вид іграшки іграшка-брелок
Вікова група 3+
Матеріал деревина
метал
Розмір 4.5 см
Упаковка поліетиленова
Кількість 1 шт
Вага 10 г
Колір синій
натуральний
зелений
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 50 мм
Висота 50 мм
Довжина 20 мм
Вага 0.01 кг
Об'єм 0.0001 м3
Кумедність та пластичність мавпи втілені у дитячому аксесуарі – яскравому брелку німецького бренду goki. Брелок у вигляді веселої мавпи складається із багатьох дерев’яних сегментів, поєднаних еластичною резинкою. Екологічність матеріалів, безпечні фарби та користь аксесуару – головні складові дитячих іграшок. Брелок – це чудова прикраса рюкзака, запорука безпечного зберігання ключів, а ще і розвиваюча іграшка. Розтягуючи брелок, дитина розвиватиме дрібну моторику. Для дітей від 3-х років.
39 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: goki Брелок - Мавпочка:
Comtrading
Брелок goki Обезьянка 60939G-1
Iphouse.com.ua
Брелок goki Обезьянка 60939G-1
Mekka
Брелок goki Обезьянка (60939G-1)
OWWA
Брелок goki Обезьянка
Скарби (ckapbu.com)
Брелок goki 60939G-1 Обезьянка
Про іграшку
Яскравий брелок у вигляді мавпочки вироблений із екологічних матеріалів. Натуральне дерево та нетоксичні фарби – запорука безпеки для здоров’я малюка. Усі елементи тваринки поєднані червоною резинкою – усі лапки тягнуться, голова повністю обертається і також розтягується. Металевий ланцюжок із кільцем надійно закріплені на фігурці. Вушка із фетру, висота 5 см. Окрім мавпочки, німецький бренд goki пропонує брелки: жираф, котик, собачка, ведмедик і корівка. 

Використання
1. Для ключів. Завдяки брелку, зв’язка ключів, а тим більше один ключ виглядає більш помітним, менше шансів його загубити. 

2. Аксесуар на рюкзак. Брелок стане чудовим доповненням індивідуального образу малюка. Аксесуар можна закріпити на дитячому рюкзачку. 

Користь іграшки
Масивний брелок легше намацати в кармані або рюкзаку. Дітлахи стануть більш уважними до ключів - їм не хочеться загубити з ними свій улюблений аксесуар. Він підійматиме дитині настрій, адже має яскравий дизайн та цікаві особливості.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів