Попереднє
Наступне
Технічні характеристики 2E HB 101 7.5” Jump [Red]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Гіроборд
Діаметр коліс, дюймів (x ширина) 7.5 дюймів
Ландшафт Асфальт
Потужність 350 Вт x2
Тип Li-Ion
Ємність 4.4 а/год
Час зарядки 2 год
Дальність ходу на одному заряді 15 км
Основні
Тип Гіроборд
Діаметр коліс, дюймів (x ширина) 7.5 дюймів
Ландшафт Асфальт
Електродвигун
Потужність 350 Вт x2
Акумулятор
Тип Li-Ion
Ємність 4.4 а/год
Час зарядки 2 год
Акумулятор 158 Ватт*год
Експлуатаційні параметри
Максимальна швидкість 13 км/год
Максимальна вантажопідйомність 100 кг
Дальність ходу на одному заряді 15 км
Загальні
Особливості Температура для експлуатації: -10°C до 40°C
Міцний корпус розрахований на стрибки
Передні фари
Задні фари
Підсвітка на закрилках
Матеріал рами/корпусу полікарбонат
метал
гума
Вага 11 кг
Колір червоний
Розміри 61,5x20x18,2 см
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 290 мм
Висота 290 мм
Довжина 680 мм
Вага 13.10 кг
Об'єм 0.0572 м3
Єдиний у своєму роді гіроборд, на якому можна не тільки їздити, а й стрибати! Тепер при вигляді бордюру або невеликої ями на дорозі зовсім не обов'язково сходити з гіроборда і переносити його в руках. Перешкоди не страшні, адже їх можна просто перестрибнути!
немає в наявності
Основна відмінність від звичайних гіробордов - стрибки. Для цього 7,5-дюймові шини зроблені безкамерними, а конструкція помітно посилена. Гіроборд 2E HB101 Jump ззовні виглядає міцним і надійним. Пластиковий корпус максимально захищений від непередбачених подряпин, а прогумовані вставки роблять гіроборд більш зручним і функціональним. Внутрішній каркас виконано з міцного металевого сплаву. Дві потужних світлодіодних фари дозволять кататися навіть вночі на погано освітлених дорогах. Фари вмикаються і вимикаються окремою клавішею та світять на 20 метрів вперед. Також окремо вмикається кольорове підсвічування на закрилках. Задні габарити працюють за замовчуванням. У гіробордів 2Е використовується тільки якісні літій-іонні акумулятори від LG, ємністю 4400 мАг. Фактор якості дуже важливий, неякісна батарея може бути без перебільшення небезпечна для життя. Електроніка забезпечує додаткову стабільність і стійкість.
Огляд гіроборда 2Е HB 101 Jump

Персональний транспорт дуже сильно прогресував за останні кілька років. Але щоб здивувати в 2017 році, потрібно придумати щось абсолютно нове - можна, наприклад, розширити функціонал. Так і зробили з новим гіробордом HB 101 Jump від 2Е. На ньому можна не тільки кататися, але і стрибати.

 

Гіроборд 2E HB101 Jump ззовні виглядає міцним і надійним.  Пластиковий корпус максимально захищенний від непередбаченних подряпин, а прогумовані вставки роблять гіроборд більш зручним і функціональним. 

Дві потужних світлодіодних фари дозволять кататися навіть вночі на погано освітлених дорогах. Фари вмикаються і вимикаються окремою клавішею. Також окремо вмикається кольорове підсвічування на закрилках. Задні габарити працюють за замовчуванням.

Вага - 11 кг, максимальна вага пасажира - 120 кг. Потужність двигунів - 350 Вт. Максимальна швидкість - 13 км/год, а дистанція - до 15 км.

На відміну від багатьох інших виробників, які в гонитві за ціною найчастіше ігнорують фактор якості і поставляють свої гіроборди з неякісними китайськими батареями, у гіробордів 2Е використовується якісні літій-іонні акумулятори від LG, ємністю 4400 мАг. Фактор якості дуже важливий, неякісна батарея може бути без перебільшення небезпечна для життя.

 

Основна відмінність від звичайних гіробордов - стрибки. Для цього 7,5-дюймові шини зроблені безкамерними, конструкція помітно посилена, а для зручної фіксації ніг є гумові вставки. Але це ще не все. Електроніка забезпечує додаткову стабільність і стійкість. Таким чином, ви можете бути впевнені, що зможете не тільки безпечно їздити, а й безпечно перестрибувати перешкоди на дорозі!

Потрібно просто стати на гіроборд і трохи покататися - управління просте, натискання носками відповідає за повороти, а одночасне натискання - за рух в потрібному напрямку. Після простих поїздок вже можна почати практикувати стрибки і подолання різних перешкод - бордюр, лежачий поліцейський і тд. Для цього просто добре фіксуємо ноги за допомогою гумових вставок і підстрибуємо максимально високо.

З 2E HB 101 Jump ви тепер будете не просто переміщатися вперед або назад, але і підкорите третю площину - висоту! 2E HB 101 Jump - це не тільки стильно, але і спортивно. Такий гіроборд сподобається тим, хто хоче не просто гіроборд, який нічим не відрізняється від інших, а по-справжньому унікальну річ, та ще і у шести різних забарвленнях.

Тепер при вигляді бордюру або невеликої ями на дорозі зовсім не обов'язково сходити з гіроборда і переносити його на руках. Перешкоди не страшні, адже їх можна просто перестрибнути!

Специфікації:

  • Модель 2Е HB 101
  • Розміри 18,2 x 20 x 6,15 см
  • Вага 11 кг
  • Потужність 350 Вт
  • Швидкість до 13 км/г
  • Дальність ходу 15 км
  • Аккумулятор 4400 мАч
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів