Oribel Стільчик для годування Cocoon Графітовий

код товару: OR203-90006
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Oribel Стільчик для годування Cocoon Графітовий:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип стільчик для годування
Вік від 6 місяців до 3 років
Матеріал полікарбонат
Додатково складний
магнітна таця
тримач для чашки і їжі
коліщатка
Основні
Тип стільчик для годування
Вік від 6 місяців до 3 років
Матеріал полікарбонат
Наклон спинки 3 положення
Колеса так
Регулювання по висоті 6 положень
Додатково складний
магнітна таця
тримач для чашки і їжі
коліщатка
Розмір 106 см высота и 50 см - ширина
Вага товару 9.75 кг
Вага з упаковкою 12.75 кг
Колір сірий
Гарантія
Гарантія 6 місяців
Параметри упаковки
Ширина 680 мм
Висота 580 мм
Довжина 330 мм
Вага 13.60 кг
Об'єм 0.1302 м3
Стільчик для годування Oribel Cocoon – сучасний, функціональний і зручний елемент у догляді за дитиною. Це своєрідний трансформер: може бути стільцем зі столиком-підставкою, або просто стільцем, який можна підставляти до звичайного обіднього столу. Стильний дизайн гармонійно доповнить інтер’єр. Виробник – бренд розвивальних, безпечних іграшок Oribel (Сінгапур). Важливо, що виробник подбав насамперед про безпеку дитини – стілець оснащений ременями безпеки.
немає в наявності
Про стілець Oribel Cocoon
Білосніжно-графітовий стілець оснащений зручним, ергономічними сидінням, нахил якого регулюється. Висота стільця також регулюється. Дизайнери забезпечили максимально безпечне перебування дитини у стільці. Конструкція ергономічна не тільки для дитини, але й для дорослого. На передніх ніжках – колеса, що забезпечують зручне транспортування стільця.

Стiльчик для годування Oribel Сocoon: для комфортного годування, вiдпочинку та iгор

Oribel – молода компанія, яка розробляє товари для дітей, що відповідають духу часу не лише функціонально, але й дизайном. Стільчик для годування – важливий крок на шляху дорослішання малюка та привчання його до самостійності.

Пошуком стільчика для годування батьки починають перейматися, коли малюкові виповнилося 6 місяців, його хребет уже зміцнів, а в харчовому раціоні з’являються пюре, каші тощо. До його вибору батьки підходять вкрай серйозно, бо від цього аксесуара залежать здоров’я, настрій і розвиток дитини.

Основні переваги:

• регулювання положень нахилу сидіння (3 положення) та висоти (6 положень);

• ремені з надійним замком;

• знімний піднос та столик;

• колеса для транспортування на передніх ніжках;

• компактне складання та зберігання у вертикальному положенні;

• матеріал оббивки вбирає вологу, легко доглядати.

Функціональність без компромісів

Головна ідея, якої дотримують­ся під час розроблення всіх товарів Oribel, — візуально гарний продукт для дітей може бути функціональним і сучасним. Саме цей задум втілено в стільчику для годування Oribel Сocoon, що схожий на кокон метелика.

Oribel Сocoon — міцний, зручний і надійний стільчик. Цю модель призначено для активних малюків до 3-х років. Виготовлено аксесуар із високо­якісного та міцного пластику. Висоту стільчика можна регулювати у 2-х положеннях. Кут нахилу сидіння, що має форму ергономічної чаші, також регулюють — від горизонтального до положення сидячи. Завдяки цьому його можна використовувати не тільки під час годування, а й коли малюк захоче пограти або відпочити. Вкладка — м'який, практичний піноматеріал, що створює відчуття «маминих обіймів», підтримуючи температурний режим і циркуляцію повітря навіть під час тривалого сидіння. Стільчик оснащено надійною 5-точковою системою ременів із центральним замком, що фіксують малюка в сидінні та унеможливлюють зісковзування вниз.

Якщо на стільчик встановити столик, малюк вчитиметься їсти самостійно. До речі, його можна регулювати за глибиною та мити в посудомийній машині. За допомогою магнітів піднос кріпиться до ніжок, тож він ніколи не потребуватиме окремого місця для зберігання.

Жоден з елементів стільчика не має гострих кутів, що є безпечним для малюка. Їх легко мити. У перервах між використанням стільчик можна скласти для компактного зберігання, а транспортування полегшують колеса на передніх ніжках. Стільчик можна використовувати як зі столиком, так і підставити до загального обіднього столу як звичайний стілець.

Наразі Oribel Cocoon доступний у 4 кольорових рішеннях, що пасуватимуть до будь-якого інтер’єру: 3 нові кольори Delicious (маршмелоу, рожеве безе та фісташковий макарун) і графітовий колір.

Прем’єру другого покоління стільчика Cocoon вже заплановано. Виробник обіцяє зробити його ще більш функціональним і для батьків, і для малюків, а також компактнішим, але так само стильним. Щоби не пропустити новинку, долучайтеся до сторінки ­@­loveoribelua і будьте в курсі всіх новин Oribel.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів