Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ASUS ROG Strix P302A Evolve USB:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
Тип підключення дротове
Інтерфейс підключення USB
Тип сенсора оптична
Кількість коліс прокрутки 1
Колір чорний
Вага 100 г
Основні
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
Тип підключення дротове
Інтерфейс підключення USB
Тип сенсора оптична
DPI 7200 dpi
Особливості
Кількість програмованих клавіш 8
Кількість коліс прокрутки 1
Прокрутка вертикальна
Додатково
Особливості Підсвічування
Змінювані верхні кришки для обох рук
Aura Sync /16.8м колірних варіацій
4 світлових ефекту
Ергономіка для правшів / для лівшів
Сумісність Windows /7, 8.1, 10
Комплектація додаткові слайдери
документація
2 стікера з логотипом ROG
Фізичні
Колір чорний
Вага 100 г
Габарити ( ВxШxГ ) 41 x 125 x 65 мм
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 70 мм
Висота 210 мм
Довжина 240 мм
Вага 0.40 кг
Об'єм 0.0035 м3
Оптична ігрова миша з підтримкою підсвічування Aura Sync RGB та змінними верхніми кришками
немає в наявності
Огляд ігрових маніпуляторів ASUS ROG Strix Evolve та ROG Pugio: запали гру з комфортом!

Сучасні ігри, особливо шутери, вимагають саме ігрових маніпуляторів – їх функціонал та форм-фактор більш продуманий та адаптований під завзятих геймерів.

Нещодавно ми зробили огляд геймерських мишей Strix Impact та Gladius II від бренду ASUS, а тепер продовжимо огляд лінійки маніпуляторів ROG і протестуємо пару - Strix Evolve та Pugio.

Особливості:

  • зручний та ергономічний корпус
  • чудові механізми перемикачів, клавіш та коліщатка
  • сенсор 7200 DPI
  • світлодіодне підсвічування AURA
  • прогумовані вставки із гравіюванням у стилі Майя
  • просте ПЗ для налаштування

Обидві моделі поєднує максимальна персоналізація, довговічність кнопок, миттєва зміна DPI, стильний дизайн та світлодіодне райдужне підсвічування Aura, що утворює справжню симфонію світла у поєднанні із іншими комп’ютерними пристроями ASUS. Чудове ковзання на будь-якій поверхні дозволяє повністю зосередитись на грі.

Strix Evolve – зручна і симетрична оптична миша із чотирма знімними верхніми кришками, світлодіодним підсвічуванням Aura Sync RGB та високоякісними перемикачами Omron.

Rog Pugio – вражаюча оптична миша із зухвалим та симетричним дизайном, додатковими перемикачами Omron та світлодіодним підсвічуванням Aura Sync RGB.

Комплектація

Ігрові маніпулятори постачаються у фірмових матових коробках із відкидними кришками, що дозволить побачити миші без розпакування.

Strix Evolve постачається із двома наборами верхніх знімних кришок (2 шт. у наборі), двома наліпками ROG (срібляста і чорна) та документацією користувача.

У комплект з Rog Pugio входить фірмовий трикутний кейс з аксесуарами (2 перемикачі Omron та 2 кришки бічних кнопок), дві наліпки ROG (срібляста і чорна), фірмовий чохол ROG.

Зовнішній вигляд

Обидві моделі вироблені із міцного пластику темно-сірого та чорного кольорів, USB-кабель із тканинною опліткою та позолоченим конектором.

Геймерська миша ASUS ROG Strix Evolve ідеально підлаштовується під руку та стиль гри. Модульні кришки – магнітні і легко змінюються, дозволяючи обрати найзручнішу модифікацію з чотирьох можливих.

Симетричний дизайн ROG Pugio дозволяє зручно використовувати маніпулятор як правшам, так і лівшам.

Обидві моделі по бокам та на коліщатку прокручення мають вже знайомі прогумовані вставки із гравіюванням у стилі Майя, які забезпечують приємні тактильні відчуття під час користування.

Як тільки ви під’єднаєте ігрові маніпулятори до ПК, їх обриси запаляться різноманітними світлодіодними вогнями, кожен по своєму, але однаково вражаюче! ROG Pugio - більш яскрава: окрім нижнього «ламаного» обідка світиться коліщатко та фірмовий логотип Republic Of Gamers.

Обидві миші, особливо Strix Evolve, чудово лежать у руці, під час тривалого використання рука не втомлюється, а клавіші легко натискаються. Окрім двох стандартних кнопок та скроллу із підтримкою натискання, кожна миша оснащена двома парами допоміжних бокових клавіш та кнопкою миттєвого перемикання DPI.

Бокові кнопки у ROG Pugio – магнітні, за необхідністю їх можна зняти і встановити кришки бічних кнопок, що постачаються у стильному трикутному кейсі разом із змінними перемикачами Omron. Ресурс перемикачів японського виробника - 50 млн. натискань.

Вага Strix Evolve без кабелю – 100 грами, розмір (ДхШхВ) - 125x65x41 мм; вага ROG Pugio – 103 грами, розмір (ДхШхВ) – 120х68x37 мм.

Функціональність

Чутливість обох моделей однакова - 7200 DPI, швидкість руху – до 3,8 м/с, прискорення – 30g, частота опитування USB-порту - 1000 Гц.

Інтуїтивний інтерфейс ПЗ ROG Armoury допоможе налаштувати клавіші маніпуляторів, оптичний сенсор, записати макроси, встановити колір і тип підсвічування – так, як подобається саме вам.

У розділі «Статистика» можна отримати дані по натисканню клавіш миші та показник APM.

Візуальний ефект Aura Sync

Світлодіодне підсвічування Aura запалює миші безмежною кількістю колірних відтінків і підтримує різноманітні візуальні ефекти.

Обирайте улюблений колір серед мільйона, його насиченість та інтенсивність – підсвічення створює незабутнє враження, особливо при вимкненому освітленні. Aura Sync дозволяє синхронізувати підсвічування з іншими комп’ютерними пристроями (клавіатурою, відеокартою).

Враження

Тримаючи маніпулятори у руках, відчуваєш високу якість матеріалів та комфорт у використанні. Стильне та яскраве підсвічування – магічна фішка, яка одразу ж налаштовує на рішучу гру, де неможливо програти. Відтепер під різну зброю можна попередньо налаштувати чутливість миші і, прямо під час гри, миттєво переключити DPI одним натисканням кнопки. Швидкий і водночас м’який скролл гарантує швидке переключення на іншу зброю без натискання клавіш на клавіатурі. Чіткий та легкий клік, оптимальний розмір та вага – все це дозволяє зануритись у ігровий світ із максимальним комфортом.

Специфікації:

Модель ASUS ROG Strix Evolve ASUS ROG Pugio
Розміри (ДхШхВ) 125x65x41 мм 120х68x37 мм
Вага (без кабелю) 100 г 103 г
Тип сенсора оптичний оптичний
Сенсор 7200 DPI 7200 DPI
Інтерфейс USB USB

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів