Oribel Ігровий столик Portaplay Forest Friends

код товару: CY303-90001-INT-R
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Oribel Ігровий столик Portaplay Forest Friends:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Столик
Стільчик
Вікова група від 5 місяців
Колір зелений
білий
різнокольоровий
Основні
Тип Столик
Стільчик
Вікова група від 5 місяців
Додатково сидіння рухається за допомогою коліс
зі звуковим супроводом
брязкальця, стучалки, гризункі
регульовані по висоті ніжки
Фізичні
Вага, кг 6.2
Розмір столика, см 68 x 46
Колір зелений
білий
різнокольоровий
Основа ніжки
Гарантія
Гарантія 6 місяців
Параметри упаковки
Ширина 180 мм
Висота 680 мм
Довжина 700 мм
Вага 8.80 кг
Об'єм 0.0857 м3
Тип: Столик, Стільчик; Вікова група: від 5 місяців; Колір: зелений, білий, різнокольоровий
4599 грн*
немає в наявності
Де купити: Oribel Ігровий столик Portaplay Forest Friends:
Iphouse.com.ua
Игровой столик Oribel Portaplay Forest Friends СY303-90001-INT-R
Mekka
Игровой столик Oribel Portaplay Forest Friends (CY303-90001-INT-R)
Скарби (ckapbu.com)
Игровой столик Oribel CY303-90001-INT-R Portaplay Forest Friends
Розвивальнi столики-трансформери Oribel

З народження кожна дитина має великий потенціал для розвитку. Існує гіпотеза, що основні навички для навчання та пізнання світу слід закладати до 3-х років, і тоді у майбутньому малюк виросте успішною та самодостатньою людиною.

Багатьох молодих батьків уразив вірус під назвою «ранній розвиток дітей». Сучасні батьки хочуть, аби їхня дитина швидше почала ходити, говорити, читати та навіть вивчати іноземні мови. Щоб пришвидшити розвиток дитини, а також вивільнити трохи часу під час гри або, наприклад, звільнити руки, батьки купують різні розвивальні комплекси.

У Oribel розуміють, що батьківство — це не лише приємні моменти, а й відповідальність і щоденна праця. Компанія створила розвивальний комплекс PortaPlay, щоб допомагати у догляді за малюком та сприя­ти його розвитку.

Дитину розміщують в центрі PortaPlay в крісло, що обертаєть­ся навколо своєї осі на 360° завдяки коліщаткам. На зовнішній поверхні закріплено п’ять розвивальних іграшок. Через розташування навколо сидіння вони спонукають дитину обертатися та постійно рухатися під час гри. Текстильну частину сидіння виконано з м’якого еластичного матеріалу, що створює умови для активних стрибків і рухів.

Щоб центр можна було використовувати довго, його ніжки регулюються за висотою, завдяки чому можна підібрати зручне положення для дитини.

З 12 місяців, коли дитині вже нецікаво знаходитися в обмеженому просторі, PortaPlay перетворюється на дитячий стіл для ігор та творчості — своє­рідну ігрову зону. Іграшки та сидіння можна легко демонтувати, отвори закрити спеціаль­ними заглушками, утворюю­чи рівну поверхню.

Завдяки зносостійкому пластиковому покриттю стільниці PortaPlay слугуватиме довго, а всі забруднення можна змити вологою ганчіркою, не залишаю­чи слідів.

Для зручного зберігання та транспортування ніжки PortaPlay можна швидко та легко скласти. Для цього не потрібно жодних інструментів, достатньо натиснути кілька кнопок. Завдяки цій особливості, а також малій вазі (6 кг) PortaPlay буде зручно використовувати у квартирах із малою площею або брати із собою на відпочинок.

Iгровий столик PortaPlay Forest Friends

Створено для дітей від 5 місяців, здатен трансформуватися в ігровий столик і можна використовувати до 6 років.

Iгровий столик PortaPlay Wonderland

Лише зараз і на обмежену кількість столиків PortaPlay Wonderland розповсюджується акційна пропозиція: у разі придбання центру покупець зможе отримати два білих стільчики безкоштовно. Подарунок включено до комплектації виробу.

Iгровi стiльчики PortaPlay

Доповнити та урізноманітнити функціонал ігрових столиків PortaPlay можна аксесуарами. Стільчики виготовлено з міцного матеріалу, і вони мають ергономічну конструкцію та стильний дизайн. Поставляються у комплекті по дві одиниці. Стільчики розраховано на використання дітьми до 5 років.

Тримач для паперу PortaPlay

Малюк почав проявляти творчі здібності, а саме бажання малювати? Тоді цей аксесуар стане незамінним. Завдяки йому можна виділити зону для малювання та привчити дитину малювати за столиком. Окрім дисциплінованості, це збереже інтер’єр у випадку нестримного творчого пориву малюка. Тримач фіксується у спеціальних отворах і не потребує додаткових інструментів для монтажу чи демонтажу.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів