Previous
Next
Technical characteristics Miele CM 6350 [Black]:
Main features
Full list of features
A type espresso
coffee machine
Cooking type automatic
Used coffee in grains
milled
Number of cups, pieces 2
The volume of the tank 1.8 l
Power 1450 W
Pressure 15 bar
The capacity of the grinder 300 g
Built-in grinder
Display
Functions cup heating
automatic decalcification
automatic shutdown
prebrewing
hot water supply
portion size adjustment
coffee brew strength adjustment
descaling
programming the amount of milk
programming the amount of milk foam
programming the amount of grinding
grinding degree setting
Colour black
Dimensions (HxWxD ) 251 х 359 х 427 мм
Features automatic rinsing of coffee circulation elements
Measuring spoon included
batch volume selection
adjustable hot water temperature
coffeepot for several portions of espresso
individual user settings
individual language selection
possibility to activate Eco mode
startup blocking
stainless steel milk cooler
Main
A type espresso
coffee machine
Control Type electronic
Type of instalation desktop
Cooking type automatic
Used coffee in grains
milled
Number of cups, pieces 2
The volume of the tank 1.8 l
Power 1450 W
Pressure 15 bar
The capacity of the grinder 300 g
Built-in grinder
Display
Functional capabilities
Preparation cappuccino
Latte
espresso
lungo coffee
milk foam
latte macchiato
hot milk
ristretto
coffee
hot water
Functions cup heating
automatic decalcification
automatic shutdown
prebrewing
hot water supply
portion size adjustment
coffee brew strength adjustment
descaling
programming the amount of milk
programming the amount of milk foam
programming the amount of grinding
grinding degree setting
Physical
Colour black
Dimensions (HxWxD ) 251 х 359 х 427 мм
Additionally
Features automatic rinsing of coffee circulation elements
Measuring spoon included
batch volume selection
adjustable hot water temperature
coffeepot for several portions of espresso
individual user settings
individual language selection
possibility to activate Eco mode
startup blocking
stainless steel milk cooler
Warranty
Warranty 24 months
Package dimensions
Width 330 mm
Height 440 mm
Length 590 mm
Weight 12.40 kg
Volume 0.0857 m3
Type: espresso, coffee machine; Integrated coffee grinder: exists; Used coffee: in grains, milled; Tank volume: 1.8 l; Pressure: 15 bar; Power: 1450 W; Number of cups: 2; Capacity grinders: 300 g; Type: automatic; Function: cup heating, automatic decalcification, automatic shutdown, prebrewing, hot water supply, portion size adjustment, coffee brew strength adjustment, descaling, programming the amount of milk, programming the amount of milk foam, programming the amount of grinding, grinding degree setting; Features: automatic rinsing of coffee circulation elements, Measuring spoon included, batch volume selection, adjustable hot water temperature, coffeepot for several portions of espresso, individual user settings, individual language selection, possibility to activate Eco mode, startup blocking, stainless steel milk cooler; Color: black; Dimensions (WxHxD): 251 х 359 х 427 мм;
out of stock
Кавоварка для дому: різновиди, особливості, критерії вибору

Експерти та справжні поціновувачі кави переконані, що запорука гармонійного, насиченого смаку справжнього еспресо – правильне приготування, дотримання певної технології і чітких правил. У такому разі кавоварка допоможе дотриматись технології і спростити процес приготування напою. Якщо виникла потреба у придбанні пристрою для приготування кави, радимо ознайомитись із статею, у якій йтиметься про різновиди кавоварок, їхні переваги, недоліки та особливості функціонування.

Гейзерна кавоварка …не лише для кави

Гейзерні кавоварки – одні з найпопулярніших на ринку. Причина цьому – невисока вартість, хороша якість, простота у використанні і чудовий смак напою. У гейзерній кавоварці кава готується під тиском пари; відбувається це завдяки конструкції з трьох частин.

 

У нижню ємність наливаємо воду, в середній відсік засипаємо мелену каву. При нагріванні пар піднімається через спеціальну трубку до відсіку з кавою, а потім конденсується у верхньому резервуарі кавоварки. Кава виходить максимально міцною та насиченою. У гейзерній кавоварці можна також заварювати чай, трав’яні настої.

Переваги гейзерної кавоварки:

  • Максимально просте приготування кави;
  • Універсальність: можна готувати не лише каву, а й чай;
  • Компактна;
  • Підходить для приготування еспресо.

Поради щодо вибору:

Обираючи гейзерну кавоварку, зважайте, що з часом доведеться змінювати фільтр і в процесі експлуатації ретельно чистити конструкцію. Зверніть увагу на потужність пристрою і місткість резервуарів для води і кави. Для гейзерної кавоварки рекомендовано використовувати каву грубого помелу.

Оптимальний варіант кавоварки такого типу – Pensofal PEN8406. Вона оснащена знімним фільтром, подвійним дном із нержавіючої сталі, термостійкою ручкою; підходить для використання з усіма плитами, в тому числі з індукційною.

Крапельна кавоварка для великої сім’ї

Крапельні пристрої для приготування кави належать до розряду «бюджетних». Принцип роботи цієї кавоварки в тому, що після закипання вода проходить у відсік із кавою, після чого крапельками стікає у спеціальну ємність. Резервуар із кавою встановлений на підставці, яка час від часу підігріває готовий напій. Зазвичай виробники оснащують кавоварки такого типу великими резервуарами для готового напою. З огляду на це, кавоварка підходить для сім’ї, де всі звикли пити багато кави, або для офісу.

Зараз на ринку доступні моделі крапельних кавоварок із вбудованою кавомолкою, наприклад Russell Hobbs Chester Grind und Brew Digital. З цією кавоваркою можна використовувати і мелену, і каву в зернах. Пристрій із індикатором рівня води, скляним графіном, таймером, можливістю регулювання ступеня помелу.

Переваги крапельної кавоварки:

  • Можливість приготувати велику кількість напою;
  • Підходить для будь-якого виду меленої кави.

Нюанси:

Для кавоварок крапельного типу необхідно щоразу використовувати фільтр. Виробники пропонують як одноразові, так і багаторазові фільтри для кави.

Поради щодо вибору:

«Крапельна» технологія приготування у кінцевому результаті дає менш насичений напій, ніж апарати, що готують під тиском. Відтак, крапельна кавоварка – оптимальний варіант для приготування американо.

Ріжкова кавоварка для гурмана

Ріжкові кавоварки – перехідний варіант між ручними кавоварками та автоматичними кавомашинами. З таким пристроєм можна отримати чудовий ароматний напій із густою пінкою. Принцип роботи ріжкової кавоварки в тому, що вода під високим тиском проходить у спеціальний «ріжок», заповнений меленою кавою.

  

Більшість сучасних моделей ріжкових кавоварок оснащені капучинатором (пристроєм для збивання молока в піну).

Переваги:

  • Проста в догляді та експлуатації;
  • Кава готується під тиском, завдяки чому напій виходить м’яким і в міру насиченим;
  • Ріжкова кавоварка – ідеальна для приготування еспресо і капучино;
  • Деякі моделі призначені для приготування не лише меленої, а я кави в чалдах (одноразові упаковки зі спресованою кавою).

Поради щодо вибору:

Більшість ріжкових кавоварок призначені для приготування максимум 2 порцій одночасно. Кавоварка не складна в догляді, однак рекомендовано ретельно очищати ріжок для кави і капучинатор після кожного використання. Попри зазначені нюанси, ріжкова кавоварка –найоптимальніший варіант у співвідношенні ціна-якість з-поміж усіх інших. Одна з найпопулярніших моделей цього сегменту на ринку - Philips HD 8325 Poemia Class. 

Багатофункціональні кавомашини для справжніх кавоманів

Багатофункціональні кавомашини дають змогу насолодитися не лише ароматним напоєм, а й автоматичним процесом приготування кави. Достатньо залити воду у спеціальний резервуар і насипати кавових зерен у відсік, після чого кавомашина сама змеле необхідну кількість кави, приготує напій і перемістить використану каву у відсік для відходів.

Кавомашини бувають різних типів із різним спектром функцій. Можна виділити напіватоматичні та повністю автоматизовані.

-Напівавтоматичні машини оснащені капучинатором; саме з його допомогою необхідно збивати молоко для приготування лате і капучино. Такою моделлю є Philips 2000 series.

-В автоматичних кавомашинах втручання людини у процес приготування кави зведене до мінімуму. Усього за один натиск кнопки автомат приготує довершений напій. Приклад такого автомату – багатофункціональна Saeco Xelsis SM7581/00.

Багатофункціональні автоматичні кавомашини передбачають регулювання низки параметрів: температури води, жорсткості води, величини помелу, міцності кави і т.д. А індикатори сповістять про відсутність кави, води або заповнення контейнера для відходів.   

Переваги автоматичних кавомашин:

  • Багатофункціональність; можливість приготування великої кількості кавових напоїв: еспресо, капучино, лате-макіато, рістрето;
  • Можна використовувати і мелену, і каву в зернах;
  • Простий автоматичний процес приготування кави: не потрібно перед кожним приготуванням засипати нову порцію зерна і доливати воду;
  • Швидкість; чашка капучино з густою пінкою готується буквально за хвилину;
  • Варіативність налаштувань.

Поради щодо вибору:

Упродовж експлуатації автоматичні кавоварки накопичують всередині накип і масла, тому потребують регулярної професійної чистки та заміни фільтрів. Рекомендовано раз на декілька місяців здійснювати чистку апарата. Багато сучасних кавомашин оснащені функцією самоочищення.

Отже, щоб не помилитись із вибором кавоварки для дому, радимо зважати на власні смакові вподобання:

  • обожнюєте не надто насичену каву-американо у великих кількостях – вибір за крапельною;
  • любите посмакувати еспресо чи капучино – обирайте ріжкову;
  • якщо хочете тішити себе і рідних різноплановими кавовими напоями з густою пінкою, а до того ж бюджет дозволяє придбати багатофункціональний апарат, - ваш варіант – автоматична кавомашина;
  • і гейзерні, і навіть електротурки знайдуть свого користувача. Бюджетні варіанти кавоварок максимально прості у використанні, догляді і можуть потішити чудовим смаком кави.

Вдалих покупок і смачної кави!

Menu
Products catalog
Products catalog