Предыдущее
Следующее
Технические характеристики ASUS ROG Scabbard Black:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип Коврик для мыши
Назначение Для гейминга
Материал Ткань
Резина
Цвет Черный /с красным
Красный
Габариты 900 х 400 мм
Толщина 2 мм
Характеристики
Тип Коврик для мыши
Рабочая поверхность Односторонняя
Назначение Для гейминга
Совместимость с лазерной мышью
Совместимость с оптической мышью
Дополнительно Нескользящая основа
Устойчивость к маслам, воде и жаре /Cordura Lite
Прошитые края
Логотип светится в темноте
Материал Ткань
Резина
Цвет Черный /с красным
Красный
Габариты 900 х 400 мм
Толщина 2 мм
Вес 525 г
Гарантия
Гарантия 24 месяца
Параметри упаковки
Ширина 80 мм
Высота 410 мм
Длина 80 мм
Вес 0.75 кг
Объем 0.0026 м3
Большой и долговечный коврик для мыши с водоотталкивающей поверхностью, светящимся в темноте названием, простроченными краями и противоскользящим основанием.
нет в наличии
ТОП-5 ідей від ASUS: що подарувати геймеру на 14 лютого?

День усіх закоханих, що вже незабаром, нагадує про себе звідусіль, але що робити, якщо точно знаєш, що потішить геймерське серце твоєї половинки, але абсолютно не розбираєшся в цих ґаджетах? ASUS підготувала максимально просту й зрозумілу добірку з найкращими ідеями для подарунків геймерам, у якій розбереться навіть максимально далека від ідей кіберспорту людина.

З чого починається більшість ігор? Звичайно з заповітного поєднання клавіш W-A-S-D, ну або, якщо подивитися масштабніше, – то з ігрової клавіатури. А яка клавіатура потрібна геймеру? Звичайно механіка, бажано максимально міцна, щоб витримувати нервові ігрові сесії. Переважно компактна, щоб займала на столі небагато місця й залишала простір для руху мишки. Можна глянути бездротову, але тоді обов’язково з підключенням через інтерфейс 2,4 ГГц, щоб не було підгальмовування. А якщо ще й дизайном виділяється, як ROG Falchion, – то це 100% влучання в ціль.

ASUS ROG Falchion

Другий важливий девайс для керування у грі, якщо звичайно граєте ви на ПК – це мишка, і тут у різноманітності форм і специфікацій загубитися дуже легко. Тому краще вибирати топові рішення від перевірених брендів – там сенсори, мікрики, dpi і всі ці суперважливі характеристики будуть точно на максималках. А ось що ще важливо в мишках, як-от ROG Pugio II, – так це більш-менш універсальна форма, щоб підійшла під будь-яку руку, також в ідеалі з можливістю підключення через дротовий і бездротовий інтерфейс (пам’ятаємо про 2,4 ГГц як ідеал для геймера).

ASUS ROG Pugio

Річ, яка потішить будь-якого геймера, при цьому підійде практично в будь-якому випадку завдяки своїй універсальності, – це ігровий килимок. Найкраще взяти великий, з надійних матеріалів, зі стриманим, але ігровим дизайном. Загалом, ROG Scabbard II підійде ідеально, особливо якщо звернути увагу на його особливу фішку – водо- та брудовідштовхувальне покриття. Безцінно для тих, хто любить поїсти за компом.

ASUS ROG Scabbard II

Без якісних навушників геймеру теж ніяк не обійтися. І справа навіть не в тому, щоб просто слухати музику: для геймера навушники – це важливий інструмент для взаємодії з ігровим світом. Почути, звідки крадеться ворог, обговорити стратегію з товаришами по команді – якісні навушники з хорошим мікрофоном – це мастхев. Ну а якщо все це ще доповнюється класним звучанням, стильним дизайном і яскравим підсвічуванням, як у ROG Delta S, – приз геймерських симпатій такій ігровій гарнітурі гарантовано.

ASUS ROG Delta S

Якщо купувати навушники ви не наважуєтеся через якісь свої причини – боїтеся, що не вгадаєте зі стилем, розміром для зручного носіння чи іншими премудростями – є варіант, як легко прокачати вже наявні навушники. Компактний адаптер ASUS AI Noise-Canceling Mic дозволяє користуватися ексклюзивною технологією від ASUS – фільтруванням шумів у мікрофоні на основі штучного інтелекту. З таким невеликим девайсом різко зросте якість голосового спілкування, і ваш улюблений геймер точно подякує вам.

ASUS AI Noise-Canceling Mic

Безумовно, у кінцевому рахунку завжди цінність має не лише сам подарунок, а й скільки уваги було вкладено в нього. Проте відразу вгадати з ґаджетом, який сподобається вашій половинці теж дуже приємно, так що сподіваємося, ця невелика добірка з порадами щодо вибору периферії буде вам корисною.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров