PlayStation Геймпад бездротовий PlayStation Dualshock v2 Wave Blue

код товару: 9894155
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики PlayStation Геймпад бездротовий PlayStation Dualshock v2 Wave Blue:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип геймпад
Особливості динаміки
вбудована сенсорна панель
аналогові джойстики
світлова панель
штекер стереогарнітури
датчики руху
зарядка батареї за допомогою USB
кнопка SHARE
Розміри 18.5 x 17.8 x 6.35 см
Вага 345 г
Колір синій /Wave Blue
Основні
Тип геймпад
Сумісність PS4
Особливості динаміки
вбудована сенсорна панель
аналогові джойстики
світлова панель
штекер стереогарнітури
датчики руху
зарядка батареї за допомогою USB
кнопка SHARE
Бездротове підключення
Фізичні
Комплектація геймпад /MicroUSB і гарнітура не входить до комплекту
Розміри 18.5 x 17.8 x 6.35 см
Вага 345 г
Колір синій /Wave Blue
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 180 мм
Висота 200 мм
Довжина 80 мм
Вага 0.35 кг
Об'єм 0.0029 м3
немає в наявності
Ігрові консолі майбутнього

Світовий ринок ігор демонструє постійне зростання. На 2018 рік експерти прогнозують, що продажі ігор у світі досягнуть фантастичних $116 млрд. На консолі припадатиме 30 % світового геймерського пирога. Sony PlayStation є безумовним світовим лідером серед виробників ігрових консолей та впевнено тримає 60-70 % ринку. З-поміж головних причин такого успіху — найбільше ексклюзивних ігор, вражаючих графікою і сюжетом, недосяжних для ПК гравців чи власників інших ігрових консолей.

В Україні продажі Sony PlayStation швидко зростають. За результатами грудня очікуються нові рекордні показники, а наступного 2018 року — вдвічі більше продажів порівняно з поточним роком. Частка PlayStation в Україні сягнула 95 % серед всіх ігрових консолей.

Той, хто вже зараз серйозно почне займатися цим бізнесом, має отримувати стабільний та постійно зростаючий прибуток у найближчі роки. До того в Україні заплановано потужні рекламні кампанії, зокрема з рекламою на ТВ, що певно має позитивно позначитися на продажах. В українському PlayStation Store є величезний вибір ігор за більш доступними цінами порівняно з онлайн-магазинами США та Західної Європи. Щоб краще орієнтуватися в лінійці продукції та не розгубитися в асортименті, пропонуємо найцікавіші хітові позиції на кінець 2017 року.

PlayStation 4 Pro

Найпотужніша ігрова консоль. Якщо телевізор потенційного власника підтримує 4К, то не варто й міркувати: PlayStation Pro — найкращий вибір. Ця консоль надасть найбільш реалістичних кольорів, високу та стабільну частоту кадрів. Ігри постануть наче голлівудські блокбастери. Навіть власники не найсучасніших телевізорів побачать переваги Pro-версії. Варто звернути увагу на комплект Sony PlayStation Pro та FIFA 2018. Ігри в комплекті з консоллю купувати завжди вигідніше, особливо якщо йдеться про такий вічний хіт, як шедевр Electronic Arts.

Хіт бандл з трьома іграми

Вартий особливої уваги. У комплекті є одразу три гри загальною вартістю 3000 грн, якщо їх купувати окремо. Ці ігри вже стали справжніми хітами. Приміром, Horizon Zero Dawn — історія про неймовірно красивий постапокаліптичний світ та боротьбу з механічними монстрами, які його захопили. Крім того, покупцеві дарується картка PlayStation Plus на три місяці. Це надає можливість грати мережею, отримувати знижки на покупку нових ігор і по дві гри безкоштовно за кожен місяць.

PlayStation 4

Чудовий вибір тих, хто мріє отримати найсучасніші ігри і при цьому дещо заощадити. Адже абсолютно всі ігри сумісні як для PlayStation 4, так і PlayStation 4 Pro. Уся лінійка PlayStation 4 комплектується іграми.Наприклад, можна обрати комплект із вже згаданою FIFA 2018 чи симулятором гонок Gran Turismo або ж із найвідомішою франшизою, про бої Другої світової війни — Call of Duty!

PlayStation VR

Для тих, хто вже зараз хоче зрозуміти, якими будуть ігри майбутнього. Після виходу таких ігор, як Skyrim Battlefront VR, сумнівів щодо купівлі окулярів у геймерів стає все менше. Віртуальна реальність PlayStation доступніша порівняно з конкурентами та має найбільше ігор і контенту. У комплекті є все необхідне для дослідження віртуальних світів! Достатньо підключити окуляри та камеру до PlayStation. Більш того, у комплекті постачається гра VR Worlds — чудовий спосіб оцінити віртуальну реальність по-справжньому.

PlayStation Dualshock

Зручний бездротовий маніпулятор, оснащений сенсорною панеллю та вбудованим динаміком. Важливо пам’ятати, що у комплекті кожної консолі PlayStation є лише один маніпулятор. Питання щодо купівлі другого постає у користувача майже одразу, адже грати вдвох набагато цікавіше. І навіть мережеві баталії не замінять живого спілкування під час гри. Тому за статистикою з кожною консоллю продається додатковий джойстик, що майже автоматично збільшує суму чеку.

PlayStation Move

Для повноцінного занурення у віртуальні світи PlayStation VR. У світі віртуальної реальності ці два маніпулятори перетворяться на щит і меч, лук і стріли, пістолет чи автомат. PlayStation Move доповнять і поглиблять враження від віртуальної реальності та нададуть ефект присутності місцю ігрових подій.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів