Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Segway miniLITE:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Гіроскутер
Діаметр коліс, дюймів (x ширина) 10.5 дюймів / 26.6 см
Потужність 350 Вт
Час зарядки 3 год
Дальність ходу на одному заряді 18 км
Основні
Тип Гіроскутер
Діаметр коліс, дюймів (x ширина) 10.5 дюймів / 26.6 см
Максимальний кут нахилу поверхні 10 °
Електродвигун
Потужність 350 Вт
Акумулятор
Час зарядки 3 год
Акумулятор 155 Ватт*год
Експлуатаційні параметри
Максимальна швидкість 16 км/год
Максимальна вантажопідйомність 80 кг / от 10 кг
Дальність ходу на одному заряді 18 км
Загальні
Особливості Bluetooth
Дистанційне керування через мобільний додаток
Моніторинг через додаток
Водонепроникність IP54
Вага 12.5 кг
Колір білий
Комплектація Зарядний пристрій
Ручка
Корпус
Інформація для споживача
Гарантійний талон
Аксесуари /М5 гвинти х 2, гумові накладки, викрутка, подовжувач для накачування шин
Розміри 54.8 х 26.3 х 59 см
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 270 мм
Висота 410 мм
Довжина 560 мм
Вага 16.10 кг
Об'єм 0.0620 м3
Поїздка на miniLITE легка та весела! На вулиці або в приміщенні, де б ви не були ви зможете подолати відстань до 18 км. На своєму Segway miniLITE ви зможете набрати швидкість до 16 км/год. Мобільний додаток Ninebot by Segway допоможе вам швидше освоїти miniLITE. Ручка Segway miniLITE не тільки для поворотів, а й для зручного перенесення. Візьміть miniLITE з собою, куди б ви не пішли. Є можливість налаштувати колір фар індивідуально через додаток. Великі надувні шини гарантують плавну їзду по нерівних дорогах.
немає в наявності
Особливості:

• Поїздка на miniLITE легка та весела! На вулиці або в приміщенні, де б ви не були ви зможете подолати відстань до 18 км

Огляд гіроскутера Segway miniLITE

Одним з кращих типів персонального електротранспортна вважаються гіроскутери. Вони на відміну від гіробордов швидші, стійкі і маневрені. І як вже можна здогадатися, лідер ринку - компанія Segway. Модельний ряд представлений в основному пристроями для дорослих. В одному з останніх релізів, виробник анонсував відразу дві нові моделі гіроскутеров - miniLITE і miniPLUS. Саме перша модель підходить для дітей від шести років, хоча на ній можуть кататися і дорослі.

Зовнішній вигляд

На перший погляд Segway miniLITE складно відрізнити від попередніх моделей, але є кілька ключових особливостей - відсутність виступу на майданчику для ніг, і зменшена висота всієї платформи, а також важеля управління.

Управляти гіроскутером легко та зручно - нахили вперед і назад відповідають за напрямок, а важіль використовується для поворотів.

10,5-дюймові надувні колеса прикриті бризговиками, платформа для ніг отримала надійне гумове покриття, а на важелі є спеціальна м'яка ручка для зручної фіксації колін, а також транспортування.

Кольорові світлодіодні фари допоможуть залишатися помітним навіть в темний час доби.

У цьому також допоможуть спеціальні захисні накладки на гіроскутер. Докуповуються вони окремо, всього доступно три яскравих кольори - салатовий, блакитний і рожевий.

Варто зазначити що розробники зберегли у гіроскутері захист від пилу і бризок за стандартом IP54, тому можна не бояться кататися по пляжу або відразу після дощу. Вага Segway miniLITE - 11,6 кг, а його висота становить 59 см. З ним впорається навіть підліток, а для дітей молодшого віку буде потрібна допомога батьків.

Можливості

Технічні характеристики новинки трохи спрощені в порівнянні зі старшими моделями. Відмінності можна побачити в порівняльній таблиці.

З огляду на знижену потужність двигунів до 700 Вт, максимальна швидкість зменшувалася до 16 км/год, а запас ходу до 18 км. При цьому час повної зарядки скоротилося до трьох годин. Вага користувача варіюється від 10 до 80 кг.

Фірмовий додаток дозволить моніторити стан пристрою і навчаться їзді за допомогою зручного керівництва користувача. А ось віддалене управління як у старших моделей, тут не реалізовано, що в цілому особливо не впливає на функціональність.

Враження

Незважаючи на деякі відмінності з іншими моделями виробника, Segway miniLITE все той-же «жвавий» гіроскутер, якому немає рівних у своєму класі. Він ідеально підійде не тільки для дітей і підлітків, а й для дорослих, хоча для них найкращим вибором стане miniPLUS. За допомогою miniLITE можна приємно провести час з користю - діти зможуть розвинути координацію, балансування і навіть концентрацію.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів