Предыдущее
Следующее
Технические характеристики 2E R180 Dual Sim Black:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип телефон, моноблок
Экран 1.77 ", 128x160, TN
Память (оперативная, встроенная) 32 МБ
Камера 0.3 Мп
Кол-во SIM-карт 2 SIM
Габариты (ВхШхТ) 119 мм x 50 мм x 20.5 мм
Вес 141 г
Тип
Тип устройства телефон
Тип корпуса моноблок
Ввод данных Цифровая клавиатура /материал клавиш - пластик. Алфавиты: украинский, английский
Основные
Встроенная память 32 МБ
Слот для карт памяти microSD до 16GB
Стандарты связи 2G
GSM 900
1800
Кол-во SIM-карт 2 SIM
Тип SIM-карты Mini-SIM
Доступ в интернет WAP
GPRS
Основной дисплей
Тип матрицы TN
Диагональ 1.77 "
Разрешение дисплея 128x160 /QQVGA
Количество цветов 64000 цветов
Цифровая камера
Основная камера 0.3 Мп (VGA)
Мультимедийные возможности
Мультимедиа Диктофон
FM-радио
MP3-плеер
Календарь
Будильник /3 шт
Калькулятор
Фонарик
Игры /Snake
Коммуникации
Коммуникации GPRS
Bluetooth 2.1
WAP
SMS
MMS
Порты подключения
Порты подключения Наушники (3.5 мм)
MicroUSB /(для зарядки и синхронизации с ПК)
Питание
Тип аккумулятора Li-Ion
Ёмкость аккумулятора 2000 мАч
Особенности
Дополнительно GSM трекер /при включении, телефон отправляет SMS на доверенный номер с GSM данными месторасположения телефона MCC/MNC/CELL/LAC
eBook /просмотр TXT файлов
Виброзвонок
Быстрый набор /память на 8 номеров для набора одной кнопкой 2-9
Конфиденциальность /секретная папка для SMS, установка пароля на пункты меню
Черный список
Защита IP68 водо- и пыленепроницаемый
Физические
Материал Пластик
Металл /бампер на боковых гранях
Цвет черный
Вес 141 г
Высота 119 мм
Ширина 50 мм
Толщина 20.5 мм
Комплектация Телефон
Зарядное устройство
Аккумулятор
Гарантийный талон
Руководство пользователя
Гарантия
Гарантия 12 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 60 мм
Высота 150 мм
Длина 80 мм
Вес 0.25 кг
Объем 0.0007 м3
Вологостійкий телефон зі ступенем захисту IP68. Він призначений для рибалок, мисливців, рятувальників та військових, а також людей інших професій, де в першу чергу цінується захищеність.
нет в наличии
Стандарт IP68 забезпечує повний захист корпусу від проникнення пилу і води, при зануренні на глибину до 1,5 м протягом 30 хвилин. 2E R180 отримав 1.77-дюймовий дисплей та батареї ємністю 2000 мАг, яка забезпечить до 5 днів активної роботи.

Міцний пластиковий корпус доповнений алюмінієвими матовими вставками з боків. Вони надають зовнішньому вигляду брутальності, а корпусу додаткової міцності. Динаміки і мікрофон захищені водонепроникними мембранами. Розніми MicroUSB і 3,5-мм аудіопорт, які розташовані внизу корпусу, також захищені щільною гумовою заглушкою. Телефон оснащено 0,3-мегапиксельною камерою, а світлодіодний ліхтарик розташовано на торці.

Меню телефона організовано дуже зручно. Великі іконки доступу до часто використовуваних функцій винесені в головне меню.

Огляд захищених мобільних телефонів 2E R180 і R240

Ці захищені телефони призначені для рибалок, мисливців, рятувальників та військових, а також людей інших професій, де в першу чергу цінується захищеність. З огляду на сертифікацію IP68 і протиударний корпус, обидві моделі варто розглянути ближче. Їх головні відмінності - це розмір і дизайн корпусу, діагональ дисплея та розташування вбудованого ліхтарика.

IP68 забезпечує повний захист корпусу від проникнення пилу і води, при зануренні на глибину до 1,5 м протягом 30 хвилин.

Міцний пластиковий корпус доповнений алюмінієвими матовими вставками з боків. Вони надають зовнішньому вигляду брутальності, а корпусу додаткової міцності. Динаміки і мікрофон захищені водонепроникними мембранами.

MicroUSB і 3,5-мм аудіопорти, розташовані внизу корпусу, захищені щільною гумовою заглушкою. Роз'єми посаджені глибоко в корпус, і для зарядки пристрою необхідно використовувати зарядний пристрій з подовженим штекером, яким комплектується телефон.

Батареї ємністю 2000 мАг використовуються в смартфонах початкового рівня. Обидві моделі з аналогічною ємністю батарей забезпечать до 5 днів активної роботи.

Кришка акумуляторного відсіку має силіконову прокладку, а в корпусі додатково передбачені бортики, що перешкоджають проникненню вологи. Кришка кріпиться до корпусу за допомогою болтів.

Під акумулятором розташовані два гнізда під SIM-карти формату mini-SIM, а також роз'єм для карти MicroSD.

Внутрішня пам'ять телефонів обмежена 32МБ - вона використовується для роботи системи, зберігання контактів і SMS/MMS. Для того що б користуватися мультимедійними функціями телефону (перегляд електронних книг, фотографування і відео зйомка, прослуховування музики, диктофонний запис, перегляд Facebook і Інтернет сторінок), потрібно розширити пам'ять встановивши карту пам'яті, об'ємом до 16 ГБ.

Не дивлячись на 20 річну історію продажів GSM-телефонів, кількість моделей телефонів на ринку України з українською клавіатурою можна перерахувати на пальцях обох рук. Більшість з них під брендом 2Е - не виняток і наші телефони. Великі клавіші мають м'який тихий хід. Поверхня клавіатури опукла.

Окремо хочеться відзначити гарячі клавіші - кнопкою 0 вмикається і вимикається ліхтарик, # - включення вібро-і беззвучний режим, а чотирьохпозиційна центральна кнопка програмується на запуск найбільш використовуваних додатків. Кнопки 2-9 допоможуть швидко набрати 8 улюблених номерів.

Меню телефонів організовано дуже зручно. Великі іконки доступу до часто використовуваних функцій винесені в головне меню.

Телефонна книга розрахована на 300 номерів. Для кожного контакту можна встановити персональну мелодію, і два номери телефону. Контакти можна об'єднувати в групи та налаштувати їм одну мелодію виклику. У телефоні також передбачено імпорт та експорт контактів (vCard) з SIM-карти, з іншого пристрою через Bluetooth, або з карти пам'яті. За допомогою Bluetooth також можна обмінюватися файлами з іншими пристроями і слухати музику через бездротову гарнітуру або колонки.

Для запису звуку є диктофон, підтримується автозапис телефонних розмов, запис музики з FM - як звичайна, так і за розкладом. Вбудована внутрішня антена забезпечує прослуховування FM-діапазону не підключаючи дротову гарнітуру.

За допомогою телефонів 2E R180 і R240 можна здійснювати дзвінки в мережі GSM, обмінюватися SMS і MMS - відправляти фотографії і мелодії на інші телефони, а також користуватися 2G-доступом до Інтернету. Це дозволить отримати інформацію про погоду, новини і переглянути пости на своїй сторінці в соціальній мережі.

Захистити інформацію від несанкціонованого доступу можна встановивши пароль на доступ до телефону або до кожного з пунктів меню окремо - а це телефонна книга, повідомлення, мої документи та інше.

Обидва телефони оснащені VGA-камерами 0.3Мп. Якості фотографій достатню що б сфотографувати документ або, наприклад, деталь і відправити фото по MMS. Ліхтарик в 2E R180 розташований на торці, а у R240 він виконує ще й функцію спалаху, тому камеру можна використовувати як збільшувальне скло для читання мікротекстів навіть у темряві.

Специфікації:

  • Модель 2E R180 Dual Sim Black
  • Стандарт 2G
  • Розміри 11,9 x 5,0 x 2,05 см
  • Вага 172 г
  • Дисплей 1,77", 128 х 160 пікселів
  • Пам'ять 32 МБ + microSD до 16 ГБ
  • Живлення 2000 мАг
  • Камера 0,3 Мп
  • Комунікації Bluetooth 2.1
  • Розніми microUSB, вихід на 3,5 мм
  • Додатково ліхтарик, захист IP68

 

  • Модель 2E R240 Dual Sim Black
  • Стандарт 2G
  • Розміри 13,3 x 6,18 x 2,36 см
  • Вага 215 г
  • Дисплей 2,4", 240 х 320 пікселів
  • Пам'ять 32 МБ + microSD до 16 ГБ
  • Живлення 2000 мАг
  • Камера 0,3 Мп
  • Комунікації Bluetooth 2.1
  • Розніми microUSB, вихід на 3,5 мм
  • Додатково ліхтарик, захист IP68
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров