Предыдущее
Следующее
Технические характеристики 2E Power Bank Stone 6700mAh [Grey]:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип батарея
Заряжается от USB
Подходит для зарядки мобильных телефонов
планшетов
плеера
смарт-часов
Технология литий-ионная
Емкость 6700 мА*ч
Основные характеристики
Тип батарея
Заряжается от USB
Подходит для зарядки мобильных телефонов
планшетов
плеера
смарт-часов
Технология литий-ионная
Емкость 6700 мА*ч
Разъемы и порты microUSB
USB 1
Выходная сила тока 2.1 А
Вход/Выход напряжение 5 В
Количество портов 1 шт
Дополнительно
Особенности защита от перезаряда и разряда
устойчивость к высоким температурам
приятный на ощупь корпус
высококачественные аккумуляторы Samsung и LG
защита от избыточного напряжения
световой индикатор
защита от короткого замыкания
Комплектация инструкция
кабель micro USB
Индикатор
Физические характеристики
Цвет серый
Размеры (ШхВхГ) 9x8x3 см
Приємний на дотик корпус, зручно тримати в руці і ховати в кишеню. Високоякісні акумулятори Samsung і LG. Захист від короткого замикання - спрацьовує автоматичний захист який припиняє роботу пристрою. Захист від перепаду напруги - система безпеки захищає Power Bank від стрибків напруги. Захист від надмірної напруги - контроль вихідної напруги, запобігає пошкодженню батареї мобільного пристрою. Стійкість до високих температур, за рахунок захисної система вимикає пристрій, якщо температура Power Bank перевищує норму. Індикатор показує рівень заряду Power Bank і процес зарядки. Завдяки захисту пристрою від перезарядки і розрядки життєвий цикл акумуляторів набагато бiльший.
нет в наличии
Скромна чарівність PowerBank STONE 2E

Існує безліч моделей зовнішніх акумуляторів. Складно відрізнити одну від одної. Більшість виконано у формі прямокутних паралелепіпедів, але є дуже симпатичні пристрої 2Е у вигляді морських каменів.

Модельний ряд 2Е включає портативні акумулятори чотирьох ємностей: 2600, 6700, 10050 і 12000 мА*год. Залежно від ємності, також відрізняються й інші параметри: сила струму і кількість рознімів USB. У PowerBank об’ємом 2600 і 6700 мА*год — по одному розніму для підзарядки пристроїв із силами струму 1,5 A та 2,1 А. Це ідеальні варіанти для смартфонів, музичних плеєрів та інших компактних пристроїв, вони зручні у використанні, їх навіть просто приємно тримати в руці завдяки формі корпусу та матеріалу поверхні.

Моделі на 10050 і 12000 мА*год оснащено двома портами USB із силами струму 1 А та 2,1 А. Цього вже вистачить для зарядки планшетів та смартфонів з потужним акумулятором.

До комплекту додано плоский кабель MicroUSB і невелика інструкція, де вказано відмінності між моделями.

Хоч універсальні батареї 2E і відрізняються фізичними розмірами та ємністю акумуляторів, їх об’єднує висока якість збірки, практичний корпус із полікарбонату з приємною на дотик поверхнею. В усіх PowerBank 2E використовуються високоякісні компоненти та акумулятори лідерів ринку — Samsung або LG.

Поглянувши, що ж всередині 2E та No-name й інших моделей, які є в продажу, ми переконалися, що якість компонентів вища саме у 2E. 2E STONE використовує надійнішу плату, яка пропускає більшу силу струму (2 A проти 1 A), що гарантує швидшу зарядку і захист від перенапруги та короткого замикання. До того ж у PowerBank 2E добре припаяні розніми, радіатор охолодження отримав додаткові отвори, а спеціальна прокладка забезпечує роботу світлодіодних індикаторів без засвітів. Порівнявши акумулятори форм-фактору 18650, які використовуються в STONE та No-name-пристроях, стало зрозуміло, що ємність більше у моделі 2E — батарея LG на 6700 мА*год проти батареї No-name на 5200 мА*год (тобто різниця у 1500 мА*год).

Порівнявши два, на перший погляд, ідентичні зарядні пристрої, можна впевнено зробити висновок, що тестовий пристрій живлення поступається портативній зарядці 2E за всіма параметрами.

Під час експлуатації 2Е PowerBank STONE зберіг свій зовнішній вигляд та повністю відповідає заявленим технічним характеристикам. STONE помітно виграють порівняно з іншими пристроями завдяки надійній батареї; більшій ємності; платі, що забезпечує належну до характеристик роботу з декількома рівнями захисту; широкому модельному ряду, з якого користувачі зможуть вибрати найкращий варіант.

 

Stone 10050

Stone Grey 12000

Stone 6700

Stone 2600

Коди товарів

2E-PBS33-GREY

2E-PBS33-WHITE

2E-PBS33-BLUE

2E-PBS3-GREY

2E-PBS32-GREY

2E-PBS32-BLUE

2E-PBS32-WHITE

2E-PBS31-GREY

Ємність

10050 мА*год

12000 мА*год

6700 мА*год

2600 мА*год

Вхідна напруга

5V/1A

5V/1A

5V/1A

5V/1A

Вихідна напруга

5V/1A/2,1A

5V/1A/2,1A

5V/2,1A

5V/1,5A

Розніми

1x MicroUSB, 2x USB

1x MicroUSB, 2xUSB

1x MicroUSB, 1xUSB

1x MicroUSB, 1xUSB

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров