Предыдущее
Следующее
Технические характеристики 2E Power Bank Stone 6700mAh [Blue]:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип батарея
Заряжается от USB
Подходит для зарядки мобильных телефонов
планшетов
плеера
смарт-часов
Технология литий-ионная
Емкость 6700 мА*ч
Основные характеристики
Тип батарея
Заряжается от USB
Подходит для зарядки мобильных телефонов
планшетов
плеера
смарт-часов
Технология литий-ионная
Емкость 6700 мА*ч
Разъемы и порты microUSB
USB 1
Выходная сила тока 2.1 А
Вход/Выход напряжение 5 В
Количество портов 1 шт
Дополнительно
Особенности защита от перезаряда и разряда
устойчивость к высоким температурам
защита от перепада напряжения
приятный на ощупь корпус
высококачественные аккумуляторы Samsung и LG
защита от избыточного напряжения
световой индикатор
защита от короткого замыкания
Комплектация инструкция
кабель micro USB
Индикатор
Физические характеристики
Цвет синий
Размеры (ШхВхГ) 9x8x3 см
Приємний на дотик корпус, зручно тримати в руці і ховати в кишеню. Високоякісні акумулятори Samsung і LG. Захист від короткого замикання - спрацьовує автоматичний захист який припиняє роботу пристрою. Захист від перепаду напруги - система безпеки захищає Power Bank від стрибків напруги. Захист від надмірної напруги - контроль вихідної напруги, запобігає пошкодженню батареї мобільного пристрою. Стійкість до високих температур, за рахунок захисної система вимикає пристрій, якщо температура Power Bank перевищує норму. Індикатор показує рівень заряду Power Bank і процес зарядки. Завдяки захисту пристрою від перезарядки і розрядки життєвий цикл акумуляторів набагато бiльший.
нет в наличии
2E Power Bank Stone - цей підживить не тільки смартфон, але й спогади про літо

Що може бути спільного у морської гальки та зовнішніх акумуляторів? Вигляд! Акумулятори від 2Е отримали неординарний дизайн і більше нагадують камені, ніж пристрій для живлення. Проте це потужні зовнішні акумулятори — 2Е PowerBank STONE. Новинки створено у чотирьох варіантах.

2E Power Bank Stone 2600

2E Power Bank Stone 2600mAh Grey (2E-PBS31-GREY)

Наймолодший зовнішній акумулятор ємністю 2600 мА*год — найкращий варіант для швидкого реанімування смартфона в дорозі. Модель має пласку і продовгувату форму, тому легко вміститься і в маленьку сумочку, і в туристичний рюкзак. Колір — темно-сірий, а матеріал корпусу приємний на дотик та практичний у використанні. В основі 2E-PBS31 — батареї Samsung. Порти USB і Micro-USB знаходяться на боковій грані. Стан заряду PowerBank можна визначити завдяки світловому індикатору на корпусі.

2E Power Bank Stone 6700

2E Power Bank Stone 6700mAh (2E-PBS32-BLUE)

2E Power Bank Stone 6700mAh (2E-PBS32-GREY)

2E Power Bank Stone 6700mAh (2E-PBS32-WHITE)

Портативний акумулятор 2E ємністю 6700 мА*год може зарядити два-три смартфони, тому стане у пригоді під час подорожей. Працює на базі батарей від LG, які славляться безпекою та ефективністю. На лицевому боці акумулятора знаходиться кнопка для ввімкнення та світлові індикатори, що допоможуть визначити стан заряду батареї. Розніми USB і Micro-USB розташовано на боковій грані. Розміри акумулятора компактні, завдяки чому його зручно розмістити в кишені. PowerBank 6700 виконано у трьох варіантах: білому, морському та сірому.

2E Power Bank Stone 10050 (2E-PBS33)

2E Power Bank Stone 10050mAh (2E-PBS33-BLUE)

2E Power Bank Stone 10050mAh (2E-PBS33-GREY)

2E Power Bank Stone 10050mAh (2E-PBS33-WHITE)

Ємності цього зовнішнього акумулятора, що становить 10 050 мА*год, вистачить на щонайменше чотири цикли живлення мобільних пристроїв на одному заряді. Акумулятор працює на базі батарей від LG, які витримують високі стандарти безпеки живлення. Форма цього PowerBank опуклішаза рахунок більшої ємності, але зручно та приємно лежить в руці. Пристрій оснащений двома портами USB та одним Micro-USB. Кольорова гама з трьох варіантів: морський, білий та сірий.

2E Power Bank Stone 12000 (2E-PBS3)

2E Power Bank Stone 12000mAh (2E-PBS3-GREY)

У цієї моделі у сірому кольорі для справжніх екстремалів або активних юзерів найбільша ємність, що дорівнює 12 000 мА*год. Це означає, що на одному циклі заряду можна живити смартфони, планшети та інші портативні пристрої декілька разів. PowerBank оснащений індикатором стану батареї та кнопкою увімкнення. Порти USB та Micro-USB розташовано на одній з бічних сторін. Форма PowerBank — пласка і прямокутна з округлими кутами. М’який матеріал корпусу приємний на дотик та характеризується високим рівнем зносостійкості. Усередині акумуляторний блок від LG.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров