2E E500A DualSim (Black)

SKU: 708744071088
Previous
Next
Technical characteristics 2E E500A DualSim (Black):
Main features
Full list of features
Type smartphone, monoblock
Display 5 ", 1280x720, IPS
Processor MT 6580 M, 4 cores, 1.3 GHz
Memory (RAM, built-in) 1 GB, 8 GB
Camera 5 MP
OS Android 6.0 Marshmallow
Number of SIM-cards 2 SIM
Dimensions (HxWxT) 142 mm x 72 mm x 8.7 mm
Weight 149 g
Type
Device type smartphone
Type of shell monoblock
Data input screen Input
Main
OS Android 6.0 Marshmallow
RAM 1 GB
Built-in memory 8 GB
Memory card slot microSD до 32 ГБ
Model video accelerator Mali-400MP2
Technology Standards GSM
3G
2G
UMTS /850/900/1900/2100
EDGE
GSM 850
900
1800
1900
SIM-cards Mode alternate
Number of SIM-cards 2 SIM
Type SIM-card micro-SIM
CPU
Manufacturer MediaTek
Processor type MT 6580 M
CPU frequency 1.3 GHz
Number of processor cores 4 cores
Main display
Display Type Touchscreen
Type of matrix IPS
Diagonal 5 "
Display Resolution 1280x720
Additionally Multitouch /2 touch points
Digital camera
Main camera 5 MP
Autofocus
Flash
Front-camera 5 Mp (автофокус, спалах)
Navigation
GPS
aGPS
Multimedia capabilities
Multimedia FM-radio
Communications
Communications Wi-Fi 802.11 b/g/n
Bluetooth 4.0 /+A2DP +EDR
Connection ports
Connection Ports Headphones (3.5mm)
MicroUSB
Powered
Battery capacity 2000 mAh
Standby Time 336 h
Talk time 8 h
Features
Additionally Accelerometer
Flashlight
Proximity sensor
Gesture control
Physical
Material Plastic /soft-touch coating
Colour black
The weight 149 g
Height 142 mm
Width 72 mm
Thickness 8.7 mm
Equipment Phone
Charger
Battery
Guarantee voucher
User guide
Headset
Protective film
USB cable
Warranty
Warranty 12 months
Package dimensions
Width 60 mm
Height 150 mm
Length 100 mm
Weight 0.30 kg
Volume 0.0009 m3
Device type: smartphone; Number of SIM-cards: 2 SIM; Screen size: 5 "; Screen resolution: 1280x720; Matrix type: IPS; Operating system: Android 6.0 Marshmallow; CPU: 1.3 GHz; Number of processor cores: 4 cores; Memory: 1 GB; Built-in memory: 8 GB; Camera: 5 MP; Communication: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0; Extras: Accelerometer, Flashlight, Proximity sensor, Gesture control; Color: black; Weight: 149 g;
out of stock
Огляд смартфона 2Е Е500А: все необхідне +HD екран за доступну ціну

Раніше 2Е найбільшою мірою був відомий як виробник комп’ютерної периферії, аксесуарів, електричного транспорту та мобільних телефонів. Але ж звичайно в арсеналі 2Е є сенсорні смартфони з широким набором функцій, важливих для сучасної людини. Саме так у 2Е позиціонують «героя» нашого огляду – смартфон 2Е Е500А.

Зовнішній вигляд

Матеріали корпусу смартфона 2Е Е500А традиційні для його бюджетного статусу. Пластиковий корпус з досить витонченими габаритами 142х72х8,7 мм (ВхШхТ) завдяки використанню IPS матриці для екрану і ергономічним формам конструкції.

На спинці розмістилися невеликий модуль 5МП камери, спалах, логотип вендора, а також зовнішній динамік. Пластик задньої панелі має софт-тач покриття, завдяки чому смартфон тактильно справляє приємне враження. 

З першого погляду здається, що корпус моноблочний, та хоча по факту він розбірний, але відчувається надійним, нічого не скрипить, хід клавіш відмінний, задня панель щільно облягає корпус.

Усі клавіші віднаходяться з першого разу – на правій грані клавіші живлення/блокування і регулювання гучності. На верхній – роз’єм microUSB і 3,5-мм аудіо-порт. Як і у багатьох смартфонів, одночасне натискання клавіш Vol “-“ + Power робить скріншот.

Фронтальна панель не вирізняється чимось екстраординарним, через що 2Е Е500А можна сплутати з десятками подібними апаратами. Однак при цьому смартфон має акуратний і довершений вигляд, тому подібність з іншими брендовими пристроями навряд чи назвеш недоліком.

                                                           

По периметру – округлий бортик, завдяки якому смартфон добре лежить навіть у невеликій руці. Знизу сенсорні навігаційні клавіші, зверху – розмовний динамік, 5 МП камера і спалах – одна із особливостей пристрою, адже серед бюджетного сегменту спалах фронталки трапляється нечасто. Зовні смартфон привертає мінімум уваги, що загалом очікувано, з огляду на ціновий діапазон.

Дисплей

2Е Е500А отримав 5-дюймовий IPS-екран із HD роздільною здатністю 1280х720 пікселів. Роздільна здатність – відмінна як для свого класу. Адже у своїй більшості смартфони вартістю до 2000 грн. оснащені бюджетними qHD екранами на TN матрицях. Зображення і більшість кольорів чіткі, палітра близька до природної. Чорний колір не передається настільки глибоко, як у топових IPS-екранах, але зображення загалом насичене і соковите. Яскравості вистачає навіть для сонячного дня. Кути огляду – теж на рівні; під час нахилу смартфона картинка не вицвітає і текст лишається читабельним.

Тон злегка холодний, але ситуацію можуть покращити спеціальні налаштування із покращення якості зображення MiraVision. Функція дає змогу відрегулювати контрастність, насиченість, яскравість, різкість, колірну температуру та динамічний контраст.

 

 

Загалом HD екран – одна із ключових переваг смартфона 2Е. У даному ціновому сегменті ліпший дисплей навряд чи знайдеш. 

Для захисту екрана виробник 2Е комплектує смартфон додатковою захисною плівкою.

Продуктивність і пам'ять

В основі роботи 2Е Е500А 4-х ядерний 32-бітний процесор початкового рівня MediaTek MT6580M, на базі якого побудована переважна більшість 3G смартфонів бюджетного класу. Результат тестування очікувано невисокий. Смартфон витримає хіба-що найпростіші ігри, але месенджери, застосунки соціальних мереж, пошти та інший софт працюють добре.

                                    

Робота інтерфейсу, як і перемикання між програмами, відбувається плавно, а втрата кадрів не помітна для очей. Смартфон не потягне виконання багатьох завдань одночасно, оперативна пам'ять пристрою обмежена 1 ГБ.

Вочевидь, смартфон не розрахований на гіків і геймерів. Але потенційним користувачам «із головою» вистачить продуктивності апарату для 2D ігор, перегляду он-лайн відео на YouTube, спілкування у соцмережах та мессенджерах, GPS-навігації, прослуховування музичних треків чи FM-станцій і т.і.

Внутрішню пам'ять (8 ГБ) можна збільшити за рахунок картки пам’яті. Смартфон підтримує microSD-картку місткістю до 32 ГБ і має окремий слот для неї.

Камера

Роздільна здатність як основної, так і фронтальної камери – 5 Мп. Основна камера оснащена автофокусом та HDR режимом. Якщо знімати в сонячний день, або в приміщенні при яскравому освітленні, можна отримати доволі якісне фото та привабливе селфі. У сутінках якість фото суттєво погіршується, що цілком виправдано для фотосенсорів бюджетної категорії пристроїв. Камери вистачить, щоб швидко відзняти портрет, оголошення, кумедне кошеня тощо.

               

               

               

               

Фронтальна камера із роздільною здатністю 5 МП підійде для відеодзвінків; якщо ж потренуватися з ручними налаштуваннями камери, можна зробити непогане селфі. Смартфон записує відео у роздільній здатності 1920×1080. Присутня програмна стабілізація зображення і вона працює нормально. Сам інтерфейс додатку камери дуже простий і зрозумілий. Серед додаткових режимів: «Панорама» і «Красиве обличчя».

                                             

Автономність

2Е Е500А оснащений Li-Ion акумулятором місткістю 2000 мАг. Така ємність батареї забезпечить добу роботи в режимі помірного використання. Користувачі, які мало часу просиджують у мережі, отримають до півтора-двох днів автономної роботи смартфону.

                                           

Сам акумулятор знімний. Над ним розташувалися два слота для SIM-карт формату mini- та micro-SIM і один для micro-SD картки пам’яті. У комплекті простий блок живлення (5В/1А). Від комплектного зарядного пристрою смартфон заряджається з 0% до 100% за 2,5 години.

Комунікації, звук

Смартфон 2Е Е500А отримав оптимальний набір комунікаційних можливостей – 3G WCDMA 2100МГц, Wi-Fi 2.4 ГГц (802.11 b/g/n)+WPA, Bluetooth V 4.0, GPS/A-GPS. Смартфон не підтримує LTE-частоти, але 3G зв'язок і бездротові модулі функціонують добре.

Зовнішній динамік відтворює задовільний звук. Розмовний динамік також якісний: співрозмовника чути добре, звук чистий і не спотворюється.

У комплекті є навушники. Звук, очікувано, посередній, але для відтворення FM-радіо, слухання музики і перегляду відео при невеликій гучності – вистачить.

Додаткові особливості

Смартфони вартістю до 2000 грн. нечасто здатні здивувати широким функціоналом чи особливими можливостями. 2Е Е500А – виняток; смартфон має особливу функцію Smart Wake (розумне пробудження), завдяки якій використання пристрою буде особливо зручним і ефективним.

                                         

Smart Wake – це фактично розумні жести: щоб відкрити певне меню чи додаток, потрібно на заблокованому екрані намалювати символи «c», «e», «m», «o», «w». Кожен символ відповідає за конкретну функцію: відкриття журналу дзвінків, повідомлень, перемикання музики, розблокування.

Відповідність символу і відповідної дії можна відрегулювати вручну. Подвійний тап по екрану швидко розблокує його без необхідності постійно тиснути на кнопку Power.

Висновки

2Е Е500А – чудовий варіант першого смартфона для дитини і дорослого. Також апарат можна виконувати як «робочий», коли потрібні лише окремі функції смартфона (наприклад, GPS для таксистів та кур’єрів). Смартфон 2Е Е500А не вирізняється преміальними характеристиками: починаючи від зовнішності, закінчуючи продуктивністю. Однак смартфоном приємно і легко користуватися.

Він вправно впорається з простими програмами, на кшталт Skype, Viber, Facebook, YouTube. Серед переваг пристрою – відмінний IPS-дисплей HD роздільної здатності, стабільність роботи, нормальна за свої гроші камера зі стабілізацією і, звісно, бюджетна вартість.

                                                  

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Модель 2E Е500А
  • Стандарт GSM, /850/900/1800/1900МГц, 3G UMTS //2100МГц
  • Розміри (ВхШхТ) 142 x 72 x 8,7 мм
  • Вага 149 г
  • Процесор MediaTek MT 6580 M, 4x Cortex-A7 1300МГц
  • Графічний процесор Mali-400MP2
  • Дисплей 5 ", HD, IPS, сенсорний мультитач на 2 дотики
  • Оперативна пам'ять 1 ГБ
  • Вбудована пам'ять 8 ГБ, підтримка microSD до 32 ГБ
  • Акумулятор 2000 мАг
  • Камера 5 Мп (основна), 5 Мп (фронтальна); автофокус, стабілізація
  • Комунікації Bluetooth 4.0 (A2DP), Wi-Fi hotspot, Wi-Fi 802.11 b/g/n
  • Роз’єми 3,5 мм, microUSB
  • ОС Android 6.0 Marshmallow
Menu
Products catalog
Products catalog