Попереднє
Наступне
Технічні характеристики 2E E181 Dual Sim [Black]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип телефон, розкладний
Екран 2.4 ", 240x320, TN
Процесор Spreadtrum 6531, 1 ядро, 312 МГц
Пам'ять (ОЗУ, вбудована) 32 МБ, 32 МБ
Камера 0.3 Мп
Операційна система Пропрієтарна
Кількість SIM-карт 2 SIM
Габарити (ВхШхТ) 118 мм x 53 мм x 13 мм
Вага 70 г
Тип
Тип пристрою телефон
Тип корпусу розкладний
Ввід данних Цифрова клавіатура
Основні
Операційна система Пропрієтарна
ОЗУ 32 МБ
Вбудована пам'ять 32 МБ
Слот для карт пам'яті microSD до 16 ГБ
Стандарти зв'язку GSM
2G
GSM 850
900
1800
1900
Режим роботи SIM-карт поперемінний
Кількість SIM-карт 2 SIM
Тип SIM-карти micro-SIM
Процесор
Виробник Spreadtrum
Модель процесора Spreadtrum 6531
Частота процесора 312 МГц
Кількість ядер процесора 1 ядро
Основний дисплей
Тип дисплея Кольоровий
Тип матриці TN
Діагональ 2.4 " QVGA
Розподільна здатність дисплея 240x320
Цифрова камера
Основна камера 0.3 Мп VGA
Cпалах
Мультимедійні можливості
Мультимедіа FM-радіо
MP3-плеєр
Календар
Будильник
калькулятор
Секундомір
Ліхтарик
Ігри
Комунікації
Комунікації GPRS
Bluetooth 2.1
wAP
SMS
Порти підключення
Порти підключення Навушники (3.5 мм)
MicroUSB
Живлення
Тип акумулятора Li-Ion
Ємність аккумулятору 1000 мАг
Особливості
Додатково Кнопка SOS
GSM трекер
Швидкий набір
Фізичні
Матеріал Пластик
Колір чорний
Вага 70 г
Висота 118 мм
Ширина 53 мм
Товщина 13 мм
Комплектація Телефон
Зарядний пристрій
Акумулятор /тип BL-4C
Гарантійний талон
Інструкція користувача
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 50 мм
Висота 130 мм
Довжина 70 мм
Вага 0.20 кг
Об'єм 0.0005 м3
Тип пристрою телефон; К-сть SIM-карт: 2 SIM; Діагональ екрану 2.4 "; Роздільна здатність екрану: 240x320; Тип матриці: TN; Операційна система: Пропрієтарна; Частота процесора: 312 МГц; К-сть ядер процесора: 1 ядро; Оперативна пам'ять: 32 МБ; Вбудована пам'ять: 32 МБ; Камера: 0.3 Мп; Комунікації: GPRS, Bluetooth 2.1, wAP, SMS; Додатково: Кнопка SOS, GSM трекер, Швидкий набір; Колір: чорний; Вага: 70 г;
немає в наявності
«Мобільники» 2E для життя та надзвичайних пригод

Обрати мобільний телефон, звичайно, легше за смартфон, бо треба визначитися лише з розміром екрану, кнопками, кількістю телефонних номерів у пам’яті, наявністю, наприклад, ліхтарика та ціною. Але якщо на полиці стоїть декілька телефонів, які подобаються, як купити саме той? Для полегшення вибору виробники додають цікаві функції.

2E E180 найдоступніший телефон (708744071033)

Мобільний телефон 2E E180 — найдоступніший серед усіх моделей 2Е. Але серед конкурентів ціна — не основна перевага. Телефон з українською клавіатурою, режимом SOS та GSM-трекером стане у пригоді не тільки на роботі чи в надзвичайній ситуації, у ньому також встановлено три гри, які допоможуть згаяти час у черзі або міському транспорті. Також у телефоні є підтримка карти пам’яті, на яку можна записати txt-файли та насолоджуватися улюбленими книжками в дорозі чи вдома.

2E E280 з функцією обмеженого доступу до SMS (708744071071)

Серед класичних мобільних телефонів з великим дисплеєм можна виділити 2E E280: стильний, тонкий, приємний на дотик, оснащений не тільки класичними функціями (FM-радіо, MP3-плеєр, ліхтарик, ігри), а ще й можливістю налаштування конфіденційності, що уможливлює обмеження доступу до SMS. Ця функція корисна не тільки для зрадників, що ведуть таємні «листування». Саме в SMS-повідомленнях зберігається безліч інформації: повідомлення від банку про нарахування заробітної платні, дані про покупки в магазинах чи замовлення онлайн, адреси та виклики таксі.

Надійно захищений myPhone Hammer 3 (TEL000418, TEL000417)

Оглядаючи мобільні телефони, окрему увагу варто звернути на захищені гаджети. Це повинен бути не тільки засіб зв’язку, але й надійний помічник в екстремальних умовах, як, наприклад, myPhone Hammer 3: захищений від пилу та води за стандартом IP68, підтримує роботу FM-радіо без підключення гарнітури, оснащений функцією SOS: можна налаштувати гучну сирену, автодзвінок чи відправку SMS-повідомлень на три обрані номери. А ще телефон має стильний дизайн, тому придатний і для повсякденного використання.

«Бабусяфон» з фотоконтактами myPhone Halo 2 (TEL000323)

Якщо обирати телефон для старшого покоління, продавці звернуть увагу на «бабусяфони». Але деякі телефони з великими кнопками зовсім не зручні для людей похилого віку, бо шрифти в меню замалі чи підключення до зарядного пристрою з рознімом micro-USB стає цілою проблемою. Погодьтеся, великі кнопки потрібні найчастіше для набору нового номера, а основні контакти завжди записані в телефонній книжці. Мобільний телефон myPhone Halo 2 має типовий вигляд «бабусяфону», але серед основних переваг — можливість використання фотоконтактів (до речі, ця функція зручна і для дітей, які ще не вміють читати, тому це і «бебіфон»), гучна сирена й автодзвінок при натисканні кнопки SOS, а також настільна зарядна станція. myPhone Halo 2 червоного кольору завжди помітний на полиці чи столі, тому не треба витрачати час на пошуки телефону, особливо коли необхідно терміново викликати допомогу.

Стильний «фліп» з двома ліхтариками 2E E181 (708744071101, 708744071095)

Більшість телефонів, представлених на полицях, це моноблоки, але якщо потрібні великі кнопки та великий дисплей, зверніть увагу на телефон-розкладачку, новинку серед телефонів 2E — 2E E181. Модель у двох кольорах (чорному та червоному). Серед особливостей, які привернуть увагу: український алфавіт, дуже гучний динамік, зручна і зрозуміла клавіатура, пам’ять на 300 контактів (по два номери на кожен), великий дисплей, підтримка найпоширеніших на планеті батарей BL-5C. Наявність кнопки SOS, під час натискання якої включається гучна сирена, відбувається автодозвон на три номери і відправка SMS з GSM даними розташування телефону MCC/MNC/CELL/LAC. Завдяки цій унікальній «фічі» можна за лічені секунди визначити приблизне місцезнаходження людини, яка потребує допомоги. Також родзинка «фліпу» — два ліхтарики — спалах може служити ліхтариком, при тривалому натисканні на кнопку НУЛЬ + вмикається ще один яскравий світлодіод. Ліхтарики можуть працювати одночасно. FM-радіо працює без підключення гарнітури, є можливість запису ефіру в онлайні та за заданим розкладом. Внутрішня пам’ять 32 МБ, підтримка карт пам’яті microSD до 16 ГБ.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів