Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Dream Machines DM1 Pro S Matte:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
Тип підключення дротове
Інтерфейс підключення USB
Тип сенсора оптична
Кількість кнопок 6
Кількість коліс прокрутки 1
Колір чорний
Вага 85 г
Основні
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
Тип підключення дротове
Інтерфейс підключення USB
Тип сенсора оптична
Довжина проводу 1.8 м
DPI 1600 dpi
800 dpi
2400 dpi
400 dpi
12000 dpi
4800 dpi
Особливості
Кількість кнопок 6
Кількість коліс прокрутки 1
Прокрутка вертикальна
Додатково
Особливості Підсвічування
Японські перемикачі Omron
Частота передачі 1000 Гц
Комплектація мишка
інструкція
додаткові слайдери
Фізичні
Колір чорний
Вага 85 г
Габарити ( ВxШxГ ) 126 x 68 x 39 мм
Матеріал корпуса пластик /матовый/глянцевый
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 130 мм
Висота 60 мм
Довжина 200 мм
Вага 0.30 кг
Об'єм 0.0016 м3
АБСОЛЮТНО НОВИЙ, НАДПОТУЖНИЙ! ЗУСТРІЧАЙТЕ - PIXART 3360! Сенсор 3360 абсолютно досконалий - признаний кіберспортсменами. Окрім збільшеної до 7 м/с швидкості переміщення, максимальний DPI тепер - 12.000. В порівнянні з попереднім поколінням, ви можете використати новий сенсор 3360 на значно більшій кількості різних видів поверхні. Алгоритм побудови зображення настільки точний, що сенсор бездоганно працює навіть на полірованих поверхнях. Окрім цього, тонкі налаштування DM1 Pro S дозволяють їй ідеально точно повторювати ваші рухи навіть при швидкому відриві або опусканні миші (у тому числі й під кутом). Різкі рухи більше не проблема! Мишка дає вам точність та контроль, на які ви завжди можете покластися - ідеально навіть для кіберспорту.Як і в DM1 Pro, встановлена частота звернення в 1000Гц і дистанцію відриву в 1.8-2.0 мм. В цілому, DM1 Pro S оптимально обладнана всіма інструментами, необхідними для перемоги на найбільших турнірах!
немає в наявності
Геймерскі миші Dream Machines

Відомий польський виробник ігрових ноутбуків Dream Machines доповнив свій асортимент аксесуарів геймерськими мишами і поверхнями. До розробки гаджетів залучено професійних кіберспортсменів.

Лінійка мишок складається з трьох моделей: старшої DM1 Pro S та двох молодших — DM1 Pro і DM2 Comfy. Маніпулятор Pro S виграє за технічними характеристиками, а ось унікальним дизайном привертає увагу Comfy.

Усі три моделі мають топові компоненти, схвалені міжнародним геймерським ком’юніті: максимальну точність рухів і контроль забезпечують сенсори Pixart, а за витривалість відповідають перемикачі Omron на 20 млн кліків. Досконало геймерськими мишки Dream Machines робить відсутність акселерації, автокорекції і згладжування траєкторії. Брак цих функцій додає фанатам шутерів ще більше переваг, адже тепер їхні постріли набудуть ще більшої влучності.

DM1 Pro (DM1_Pro)

Ця модель має вдосконалений сенсор Pixart 3310 та витривалі перемикачі Omron на 20 млн кліків. Завдяки зусиллям розробників максимальна швидкість зі стандартних 3,3 м/c збільшилася до 4 м/c, а точність рухів взагалі вражає. Корпус виконано із приємного прогумованого матеріалу для зручного контролю в іграх.

DM1 Pro S (DM1_Pro_S_Matte)

Справжній флагман обладнаний оптичним сенсором Pixart 3360 із частотою відгуку 1000 Гц, максимальна швидкість його досягає 7 м/с, дистанція відриву встановлена на оптимальні 1,8-2 мм, а максимальний dpi – 12 000. «Гризун» гарантує точне відображення рухів 1:1, а враховуючи надлегку вагу 85 грамів, DM1 Pro S – чудовий вибір для кіберспортсменів.

DM2 Comfy (DM2_Comfy)

Завдяки унікальній формі ця модель буде до снаги гравцям, які шукають гаджет для комфортної багаточасової гри. Ширина корпусу DM2 Comfy майже в півтора рази більше, ніж у «побратимів», тож для кожного пальця є окрема поличка, а кліки тихіші, ніж у DM1.

Вибір чутливості сенсора забезпечується двома клавішами, за допомогою яких можна перемикатися між заданими значеннями. Мишу обладнано вдосконаленим оптичним сенсором Pixart 3310 та перемикачами Omron на 20 млн кліків.

DM Pad L (DM_Pad_L) та DM Pad XL (DM_Pad_XL)

Ігрові поверхні великого розміру й оптимальної товщини 3 мм виготовлено з мікрофібри та прошито по контуру. З одного боку вони мають антиковзку поверхню, а з іншого — вологозахисну, що забезпечує гравцеві контроль, максимальну швидкість та комфорт.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів