Dream Machines Ігрова поверхня DM Pad XL Black 800x450x3

код товару: DM_Pad_XL
Технічні характеристики Dream Machines Ігрова поверхня DM Pad XL Black 800x450x3:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Килимок для миші
Призначення Для геймінга
Матеріал Мікрофібра
Колір Чорний
Габарити 450x800x3 мм
Товщина 3 мм
Характеристики
Тип Килимок для миші
Робоча поверхня Одностороння
Призначення Для геймінга
Сумісність з лазерною мишею
Сумісність з оптичною мишею
Додатково нековзка основа
Вологозахисне покриття
Матеріал Мікрофібра
Колір Чорний
Габарити 450x800x3 мм
Товщина 3 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 70 мм
Висота 70 мм
Довжина 500 мм
Вага 0.75 кг
Об'єм 0.0025 м3
DM PAD ідеально підходить як для сенсорних, так і для оптичних мишок. Обладнаний спеціальною антиковзаючою поверхнею, що дозволяє йому завжди залишатися на потрібному вам місці. Унікальні матеріали, використані при створенні DM PAD, дають можливість здійснювати бездоганні рухи від краю до краю килимка, без втрати точності. DM PAD обладнаний вологостійким покриттям. Спеціальна обробка запобігає вбиранню води в матеріал килимка. Ідеальна товщина в 3 міліметри - отримуйте те, чого потребуєте. Величезний ігровий килим розміром (XL) - 80х45см
649 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Dream Machines Ігрова поверхня DM Pad XL Black 800x450x3:
Інтернет магазини
ACDC
Ігрова поверхня Dream Machines DM Pad XL Black 800x450x3 (DM_Pad_XL)
All-service
Коврик Dream Machines DM Pad XL (DM_Pad_XL)
Comtrading
Коврик для мыши Dream Machines DM Pad XL
Iphouse.com.ua
Коврик для мыши Dream Machines DM Pad XL
Itbox
Коврик для мышки Dream Machines DM Pad XL (DM_Pad_XL)
Національні мережі
24 Moyo.ua
Игровая поверхность Dream Machines DM Pad XL (DM_Pad_XL)
Геймерскі миші Dream Machines

Відомий польський виробник ігрових ноутбуків Dream Machines доповнив свій асортимент аксесуарів геймерськими мишами і поверхнями. До розробки гаджетів залучено професійних кіберспортсменів.

Лінійка мишок складається з трьох моделей: старшої DM1 Pro S та двох молодших — DM1 Pro і DM2 Comfy. Маніпулятор Pro S виграє за технічними характеристиками, а ось унікальним дизайном привертає увагу Comfy.

Усі три моделі мають топові компоненти, схвалені міжнародним геймерським ком’юніті: максимальну точність рухів і контроль забезпечують сенсори Pixart, а за витривалість відповідають перемикачі Omron на 20 млн кліків. Досконало геймерськими мишки Dream Machines робить відсутність акселерації, автокорекції і згладжування траєкторії. Брак цих функцій додає фанатам шутерів ще більше переваг, адже тепер їхні постріли набудуть ще більшої влучності.

DM1 Pro (DM1_Pro)

Ця модель має вдосконалений сенсор Pixart 3310 та витривалі перемикачі Omron на 20 млн кліків. Завдяки зусиллям розробників максимальна швидкість зі стандартних 3,3 м/c збільшилася до 4 м/c, а точність рухів взагалі вражає. Корпус виконано із приємного прогумованого матеріалу для зручного контролю в іграх.

DM1 Pro S (DM1_Pro_S_Matte)

Справжній флагман обладнаний оптичним сенсором Pixart 3360 із частотою відгуку 1000 Гц, максимальна швидкість його досягає 7 м/с, дистанція відриву встановлена на оптимальні 1,8-2 мм, а максимальний dpi – 12 000. «Гризун» гарантує точне відображення рухів 1:1, а враховуючи надлегку вагу 85 грамів, DM1 Pro S – чудовий вибір для кіберспортсменів.

DM2 Comfy (DM2_Comfy)

Завдяки унікальній формі ця модель буде до снаги гравцям, які шукають гаджет для комфортної багаточасової гри. Ширина корпусу DM2 Comfy майже в півтора рази більше, ніж у «побратимів», тож для кожного пальця є окрема поличка, а кліки тихіші, ніж у DM1.

Вибір чутливості сенсора забезпечується двома клавішами, за допомогою яких можна перемикатися між заданими значеннями. Мишу обладнано вдосконаленим оптичним сенсором Pixart 3310 та перемикачами Omron на 20 млн кліків.

DM Pad L (DM_Pad_L) та DM Pad XL (DM_Pad_XL)

Ігрові поверхні великого розміру й оптимальної товщини 3 мм виготовлено з мікрофібри та прошито по контуру. З одного боку вони мають антиковзку поверхню, а з іншого — вологозахисну, що забезпечує гравцеві контроль, максимальну швидкість та комфорт.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів