Попереднє
Наступне
Технічні характеристики UAG Metropolis Case для iPhone X [Cobalt]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип книжка
чохол
Сумісність Apple iPhone X
Захист корпусу захист при падінні відповідно до військових стандартів MIL STD 810G 516.6
захист 360 градусів
Колір синій
Основні
Тип книжка
чохол
Сумісність Apple iPhone X
Захист корпусу захист при падінні відповідно до військових стандартів MIL STD 810G 516.6
захист 360 градусів
Додатково відсік для банківських карт, візиток
кнопки збільшеного розміру
легкий доступ до екрану і портів
фото без відблисків, звук без спотворень
ударопоглинаюча ультралегка композитна конструкція
Додатково
Вбудований акумулятор немає
Вбудований динамік немає
Товар на сайті виробника https://ru.urbanarmorgear.com/collections/iphone-x-cases/products/metropolis-series-iphone-x-case
Колір синій
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 200 мм
Довжина 20 мм
Вага 0.05 кг
Об'єм 0.0004 м3
Тип: книжка, чохол; Совместимость: Apple iPhone X; Колір: синій;
немає в наявності
Стильний захист UAG для Apple iPhone X

Рішення UAG поєднують надійний захист з неймовірною легкістю і витонченістю. Куди б не занесла жага пригод, чохли захистять пристрій, і користувач зможе сконцентруватися на враженнях.

Флагман від Apple iPhone X активно розповсюджується серед нових користувачів. Задля жаданого гаджета багатьом довелося вистояти в кількагодинній черзі. І як може бути прикро після стількох зусиль випадково впустити дорогоцінний пристрій і розбити його скляні поверхні. Щоб запобігти подібному жаху, варто подбати про захист і підібрати правильний захисний чохол.

Саме такого високого рівня захист пропонує американська компанія UAG. Чохли UAG військового рівня захисту, а ще й виглядають вишукано, підкреслюючи гарний смак та статус. Доповнювати топовий смартфон дешевим аксесуаром необачно, адже зовнішній вигляд знецінюється, псує імідж, не кажучи вже про ненадійність.

У лінійці чохлів UAG кожен може підібрати те, що підкреслить саме його стиль та індивідуальність.

Pathfinder

Найбільш знана серія Pathfinder — те, з чого починався UAG. Вона сподобається прихильникам строгого дизайну. Чохол має два захисних шари: жорстку оболонку і м’яку амортизуючу внутрішню частину. Завдяки стільниковій конструкції аксесуар легкий і не додає зайвої ваги смартфону. Вибрати можна з трьох кольорів: класичного чорного, яскравого помаранчевого і білого. З часом зовнішній вигляд моделей не погіршиться — колір залишиться яскравим і не потьмяніє.

Plyo

Шанувальникам лаконічного дизайну, простих форм та максимально непомітних аксесуарів відмінно підійде лінійка чохлів від UAG — Plyo, що акцентує увагу саме на смартфоні. Серія з’явилася цієї осені та включає легкі, прозорі, мінімалістичні чохли без зайвих деталей. Це витончена композитна конструкція з ударостійкою рамкою, стільникоподібними м’якими кутами, які приймають на себе удар і амортизують під час падінь. Доступні три кольори на вибір: світло-сірий, темно-сірий і червоний. Чохол не ковзає в мокрих руках, і його дуже складно подряпати.

Monarch

Максимально надійний захист забезпечить лідер лінійки — серія Monarch, виготовлена вручну. Це найміцніший чохол, у якому п’ять захисних шарів: полікарбонатна пластина, шкіра, ударостійка гума, армована рамка та металеві кріплення. До того ж комбінація металу та шкіри робить його дуже стильним і статусним. Для iPhone Х компанія розширила асортимент кольорів лінійки і, крім стандартних Graphite і Platinum, пропонує ще Black і Crimson (червоний).

Plasma

Поціновувачі вишуканого дизайну будуть у захваті від Plasma. Серія прозорих чохлів у характерному для UAG стилі покаже пристрій у всій красі. А до того ж аксесуар візьме на себе удар при падінні завдяки композитній конструкції з амортизуючим бампером з боків. Серія Plasma — найпопулярніша і створена для безлічі моделей смартфонів.

Metropolis

Любителям чохлів-книжок чудово личитиме серія Metropolis з унікальною поверхнею «під жаб’ячу шкіру», що запобігає ковзанню. Чохол має кишеню для банківської карти і при цьому практично не збільшує смартфон. Модель доступна у трьох кольорах: чорному, синьому і червоному.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів