2E Ares KG 110 USB Black

SKU: 2E-KG110UB
Previous
Next
Technical characteristics 2E Ares KG 110 USB Black:
Main features
Full list of features
Keyboard Type Membrane
Connection wired
Connection interface USB
Format Gaming
Number of keys 104 pcs
Equipment keyboard only
Main
Keyboard Type Membrane
Connection wired
Connection interface USB
Format Gaming
Cable length 2 m
Number of keys 104 pcs
Backlighting регулируемая, белого цвета
Features
Color keys black
Additionally
Features Reliability - each key can withstand up to 10 million keystrokes
Ukrainian keyboard
Water resistant function prevents against accidental drink spillages
12 Fn function keys
Reinforced membrane
Equipment keyboard only
Moisture
Physical
Colour black
Dimensions (HxWxD ) 450x173x40 mm
Warranty
Warranty 12 months
Package dimensions
Width 470 mm
Height 170 mm
Length 50 mm
Weight 1.15 kg
Volume 0.0040 m3
Keyboard with 10-millionth push resource, enhanced membrane, white LED backlight and waterproof protection.
out of stock
The keyboard is made of black polycarbonate with a matte surface. Gamers will enjoy the enhanced membrane and high profile keys. The entire line of keyboards 2E has a priority Ukrainian layout. The Ukrainian letters are located in the middle of the bottom of the key, the Russian letters (as additional) in the upper right corner. The design provides protection against accidental water spillage. For comfort there is a white backlight with three operating modes.
Знахідка для геймерів-початківців.  Ігрова периферія від 2Е

Ринок ігрової периферії вражає своїм різноманіттям і добре, коли є з чого вибрати, тож можна підібрати пристрій, що максимально підходить до вимог та запитів. Наприклад, якщо потрібна ігрова миша та клавіатура для новачка, навіщо переплачувати за пристрої категорії Pro? Чудовий варіант для ігрового старту – миша та клавіатура серії Ares від молодого бренда 2Е.

Перше знайомство з ігровими аксесуарами від 2E справило позитивні враження: досить зручна миша та мембранна клавіатура із відчуттям механічних клавіш приємно здивували якістю матеріалів, стильним дизайном та швидкодією. Функція Plug-and-Play встановлює пристрої на комп’ютер лише за 10 секунд.

Ігрова миша 2E Ares MG305

Ігрова миша створена для тих, хто почав захоплюватись комп’ютерними іграми. Надійні перемикачі, перевірений сенсор AVAGO, яскраве підсвічування – все це налаштовує на активну гру і допомагає перемагати.

Миша анатомічної форми: рука комфортно лягає на її поверхню, а прогумовані бічні грані дозволяють впевнено тримати гризуна у руці.

Ресурс перемикачів – 20 млн. натискань, якщо активно грати щодня, за підрахунками кіберспортсменів, ресурсу мишки вистачить на 5-6 років.

Окрім класичних клавіш із коліщатком, тут передбачено 2 кнопки збільшення/зменшення dpi та 2 кнопки під великим пальцем для навігації «вперед» чи «назад» для зручного серфінгу в мережі.

Сенсор AVAGO 3050 – найпоширеніший та найпопулярніший оптичний датчик для мишок початкового рівня, який надає можливість використовувати широкий діапазон dpi – 800/1600/2400/3200/4000.

На додаток – швидка реакція на рухи руки, що особливо важливо для шутерів. Високу швидкість миші на поверхні забезпечують шліфовані алюмінієві ніжки на підошві. У порівнянні із пластиковими чи, навіть, тефлоновими, миша наче левітує по ігровій поверхні.

Підсвічування логотипу, коліщатка та бічних граней - райдужне: сім кольорів швидко змінюють один одного, задаючи активний ритм гри.

Кожен геймер знає, що на шляху до перемоги важливе правильне «екіпірування». У першу чергу варто замислитись про зручну за формою мишу з вірно підібраним сенсором, додатковими кнопками… Та коли гризуна вже обрано – справа за клавіатурою, не менш важливою частиною.

Ігрова клавіатура 2E Ares KG110

Перше, на що звернула увагу, коли взяла клавіатуру в руки – її міцний корпус і немала вага, а це тільки плюс. Легка і хитка ігрова периферія – не варіант для завзятих гравців.

Чорна металева пластина на верхній частині посилює конструкцію, що оцінять емоційні геймери.

Сучасний дизайн клавіатури створений в оригінальному стилі «скелетон» - із високим профілем клавіш.

Мембранна клавіатура ціниться за вологостійкість, тому випадково пролита кава не дозволить «поховати» ваш девайс.

Посилені мембранні перемикачі простіші і дещо тихіші за механічні, але не поступаються їм за ресурсом. Натискаючи на клавіші, відчуваєш тактильний зворотний зв’язок, а це означає, що виробник чудово реалізував механізм Fake Mechanical. 2Е заявляє, що перемикачі витримають до 10 млн. натискань кожен, тому запальні турніри можна влаштовувати хоч щодня.

Якщо ви звикли брати клавіатуру з собою, її форма та розміри дозволять легко покласти девайс у рюкзак. Розмір: 450 х 165 х 40 мм.

Бічні грані KG 110 дещо трапецієвидної форми, завдяки чому панель має зручний нахил, навіть зі складеними ніжками.

Якщо вже згадали про них – подивимось на нижню панель. Тут розташовані 2 міцні пластикові ніжки, а також 4 маленькі, гумові – тому клавіатура гарантовано не вислизне під час запальної гри.

USB кабель, що виходить з верхньої правої частини корпусу, у тканинній оплітці, оснащений позолоченим рознімом та феритовим фільтром, який захищатиме девайс  від зовнішніх електромагнітних перешкод.

Загалом, збірка чудова, конструкція добре продумана і не без приємних сюрпризів.

Підключивши клавіатуру до комп’ютера, вона підсвітиться приємним білим світлом. Підсвічуються не лише клавіші та простір під ними, а і бічні грані із лого 2E Ares. У темряві ефектне рівномірне підсвічування перетворює клавіатуру у справжню красуню та дає можливість грати в нічний час.

Підсвічування вмикається/вимикаються клавішою «Лампочка», а перемикання зі статичного у режим «дихання» - комбінацією клавіш Fn+«Лампочка».

Вся лінійка клавіатур 2Е має пріоритетну українську та англійську розкладку. Російські літери присутні, як додаткові у верхньому правому куті.

Із конструкційних особливостей варто відмітити клавіші "Backspace", "Enter" та обидва "Shift" – вони повнорозмірні, а це плюс для спілкування в чаті.

12 Fn-команд стануть у нагоді для швидкого управління мультимедійними функціями та додатками.

Враження

Стартова ігрова периферія може бути доступною і якісною одночасно. Гравцям-початківцям підійдуть базові рішення – бюджетні, із необхідним мінімумом функцій. Миша і клавіатура серії Ares від 2Е – проста та ефективна периферія на кожен день. Моделі влаштують тих, хто поєднує роботу з іграми, цінить «візуальні» фішки ігрових аксесуарів і, в той же час, не готовий віддавати великі кошти за механіку та гучний бренд.

Специфікації:

Миша

  • Назва моделі: 2E Ares MG305 USB Black
  • Колір: чорний
  • Розміри: 120 х 70 х 45 мм
  • Інтерфейс підключення: USB
  • Кількість кнопок: 6 + 1
  • Надійність: ресурс перемикачів - 20 млн. натискань
  • Тип датчика: оптичний AVAGO 3050
  • DPI: 800-1600-2400-3200-4000
  • Особливості: 7-кольорове підсвічування у трьох зонах, позолочений USB роз'єм, анатомічна форма, алюмінієва «підошва»

Клавіатура

  • Назва моделі: 2E Ares KG110 USB Black
  • Колір: чорний
  • Розміри: 450 х 165 х 40 мм
  • Інтерфейс: USB
  • Кількість кнопок: 104
  • Тип перемикачів: мембранний
  • Надійність: кожна клавіша витримує до 10 млн. натискань
  • Підсвічування: біле
  • Особливості: захист від випадкового пролиття води, українська розкладка
Menu
Products catalog
Products catalog